manekenka u penziji wrote:
recept?
Moderator: anex
manekenka u penziji wrote:

pukepuke wrote:Mafini s čokoladom i kavom, zdravi, bez šećera.
Dva u jedan, kava i čokoladaTomahawk11 wrote:
daje jedan
Da, nego sam zaiskopukepuke wrote:Dva u jedan, kava i čokoladaTomahawk11 wrote:
daje jedan
Strpljenja, ne mogu tipkati i slati brzom poštom u isto vrijemeTomahawk11 wrote:Izgleda mnogo dobri, ne da puke ni jedan![]()
ahapukepuke wrote:Strpljenja, ne mogu tipkati i slati brzom poštom u isto vrijemeTomahawk11 wrote:Izgleda mnogo dobri, ne da puke ni jedan![]()
Dosadno mii wrote:manekenka u penziji wrote:
recept?
Hvala. Super izgleda.manekenka u penziji wrote:
Kore su kupovne.
U pola litre slaga istopiti 300 gr čokolade, ostaviti da se ohladi nekoliko sati u frižideru.
Svaku koru zaliti sokom od narandže i premazati džemom od marelica pa onda filom od čokolade i slaga. Ponoviti postupak dok se sve kore ne potroše.
To je to. Jednostavno a preuksno.

Tarhana super, sve super, al ovaj grasak , mnjam mnjam, predobro izgledahadzinicasa wrote:Tarhana
mladi grasak
tenks. i ja ga volim. posebno kad nadjem mladi, pa ispucim, pa sastavim, evo sam opet za vikend, i jos ga ima...vazi wrote:
Tarhana super, sve super, al ovaj grasak , mnjam mnjam, predobro izgleda

Izvini na opazanju ali tako je slicno moj ker (prije 15 godina) kuho kad je bio nahladjenpukepuke wrote:Piletina s narančama
Ahahahaha... Ja mislim da je loša kvaliteta mojih fotki već opće mjesto. U svoju obranu mogu reći samo da uživo izgleda puno ljepše, a mirišiiii...triconja wrote:Izvini na opazanju ali tako je slicno moj ker (prije 15 godina) kuho kad je bio nahladjenpukepuke wrote:Piletina s narančama
Ne dovodim tvoje kulinarske sposobnosti u pitanje, sigurno je bilo dobropukepuke wrote:Ahahahaha... Ja mislim da je loša kvaliteta mojih fotki već opće mjesto. U svoju obranu mogu reći samo da uživo izgleda puno ljepše, a mirišiiii...triconja wrote:Izvini na opazanju ali tako je slicno moj ker (prije 15 godina) kuho kad je bio nahladjenpukepuke wrote:Piletina s narančama
pukepuke wrote:Piletina s narančama

Hvalahadzinicasa wrote: joj puke, ja ne sumnjam da je ovo dobro i tebi svaka cast sto "eksperimentises" s ukusima... al' ja se ne mogu zamisliti da ovo jedem...![]()
konzerva, stas.... sama pomisao na ova dva ukusa mi je.... mmm no-no... (iako cu pojesti sladoled od limuna i narandze s biberom, rado)
tako da ti se zapravo divim!
od mene... krempita![]()
Jela sam nešto slično nedavno u Portugalu. Pileća salata s rukolom u umaku od narandže na kuskusu. Odlično bilo!hadzinicasa wrote:pukepuke wrote:Piletina s narančama
joj puke, ja ne sumnjam da je ovo dobro i tebi svaka cast sto "eksperimentises" s ukusima... al' ja se ne mogu zamisliti da ovo jedem...![]()
konzerva, stas.... sama pomisao na ova dva ukusa mi je.... mmm no-no... (iako cu pojesti sladoled od limuna i narandze s biberom, rado)
tako da ti se zapravo divim!
od mene... krempita![]()