Šta ste bili u prošlom životu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pjega

Post by pjega »

bila sam puhac stakla, a sada se moram paziti ovisnosti o alkoholu i narkoticima. :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

imam osjećaj da će ova tema nadmašiti onu o muškarcima i ratu po stupidnosti naravno

:run:
zena21

Post by zena21 »

meni je ovo prvi zivot :D tako da cu tek u iducem moci pisati :D
floki

Post by floki »

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Kini, u razdoblju od 1390. do 1440. godine. :shock:

Imali ste, ni više - ni manje - nego 5 žena i čak 17-ero djece! :lol:
zlatiborka

Post by zlatiborka »

Ma nasmijah se sta meni kazu......

ha, ja sam bila veliki vrac i mocna....

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Gvatemali, u razdoblju od 1811. do 1884. godine. Rano ste se oženili i ubrzo postali ocem troje djece, kojima niste posvećivali dužnu pažnju. Bili ste lovac i iscjelitelj, pa ste znali kako izliječiti bilo koju bolest. Poznavali ste ljekovito bilje, najbolja svojstva riba i zvijeri. Mnogo ste učili, pa su ljudi oko vas mislili da možete razgovarati sa ribama, te 'dozvati' munju ili olujnu buru. Valja istaknuti da su vs se, potkraj života, ljudi itekako plašili - jer su vam se pokoravale morske nemani, čudovišta i bogovi koji su upravljali vremenskim prilikama (kao na primjer: tučom). No, taj autoritet i strahopoštovanje uživali ste samo unutar svog plemena, pa su vas u nekim udaljenim mjestima ljudi ponižavali i ismijavali. I, na koncu, još nešto: umrli ste prirodnom smrću, od starosti...

Cilj vaše sadašnje egzistencije je privući i upoznati druge ljude prema tajnama biljnog i životinjskog svijeta. Zbog toga bi vam odgovarala zanimanja povezana sa cvijećem, poljoprivredom, životinjama, zaštitom okoliša, te istraživanjem biljnog i životinjskog cvijeća.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

mene je razgulio tigar :D :lol:

a ovaj dio o djeci mi je :shock:

prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili na Tibetu, u razdoblju od 1416. do 1482. godine.

Baveći se filozofijom, puno ste lutali po drevnom Tibetu, sve u nadi da ćete pronaći vlastiti smisao u životu. Čuli ste i vidjeli mnogo, štoviše imali i vlastite sljedbenike koji su prihvatili i širili vaše učenje o vječnoj istini i sreći. Iako vam je bilo ponudjeno da započnete raditi na samom carskom dvoru - vi ste to uljudno odbili i nastavili skromno živjeti.

Tijekom svog rada i izučavanja - susreli ste se i upoznali sa predstavnicima drugih civilizacija, koju su vam ispričali o nepoznatim svjetovima i planetama. Život ste okončali tragično, tako što ste slučajno nabasali na tigra, koji nije imao nimalo razumijevanja prema vama. No, vi ste vlastitu smrt prihvatili vrlo mirno i kao neminovnost koju ne možete izbjeći.

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati što više djece (odnosno, najmanje troje ili četvero), jer je vaš osnovni zadatak objasniti život i njegove tajne mladim ljudima. Pritom nije važno koju ćete profesiju ili religiju izabrati i poučavati... Ako ne uspijete ostvariti svoju karmičku zadaću tada ćete se opet morati reinkarnirati. :shock:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

mamica papucarka wrote:mene je razgulio tigar :D :lol:

a ovaj dio o djeci mi je :shock:

prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili na Tibetu, u razdoblju od 1416. do 1482. godine.

Baveći se filozofijom, puno ste lutali po drevnom Tibetu, sve u nadi da ćete pronaći vlastiti smisao u životu. Čuli ste i vidjeli mnogo, štoviše imali i vlastite sljedbenike koji su prihvatili i širili vaše učenje o vječnoj istini i sreći. Iako vam je bilo ponudjeno da započnete raditi na samom carskom dvoru - vi ste to uljudno odbili i nastavili skromno živjeti.

Tijekom svog rada i izučavanja - susreli ste se i upoznali sa predstavnicima drugih civilizacija, koju su vam ispričali o nepoznatim svjetovima i planetama. Život ste okončali tragično, tako što ste slučajno nabasali na tigra, koji nije imao nimalo razumijevanja prema vama. No, vi ste vlastitu smrt prihvatili vrlo mirno i kao neminovnost koju ne možete izbjeći.

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati što više djece (odnosno, najmanje troje ili četvero), jer je vaš osnovni zadatak objasniti život i njegove tajne mladim ljudima. Pritom nije važno koju ćete profesiju ili religiju izabrati i poučavati... Ako ne uspijete ostvariti svoju karmičku zadaću tada ćete se opet morati reinkarnirati. :shock:
otisao sam i ja na ponudjeni link kako bih imao na osnovu cega da napisem da je tema glupa.

Meni je izbacilo isti tekst sa tom razlikom da sam ja zivio u Kini.

dakle sta reci...

pored toga sto je glupo nije ni zabavno kad malo malo pa izbaci isti tekst
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Afganistanu, u razdoblju od 1313. do 1366. godine. Unatoč tome što ste gotovo cijeli svoj životni vijek proveli (i radili) kao sluškinja - ipak ste uspjeli zasnovati vlastitu obitelj, te roditi djete. Tada vam je štošta nedostajalo, a uz to ste se susretali i sa brojnim ograničenjima.

U sadašnjoj egzistenciji iskusit ćete doista sve: i med, i mlijeko, i vatru, i vodu... Mnogi će vas ljudi zbog toga doživljavati kao osobu koja je razmažena, neumjerena, neprincipijelna i nemoralna. Sklonost bezbrojnim promjenama može vas zaustaviti u razvoju, pa postoji bojazan i opasnost da ostanete 'vječito djete'. Moguce je da ćete u odredenom razdoblju voditi tajni i dvostruki život, a uz to biti skloni alkoholu, narkoticima ili, čak, promjeni spola. Pa, ipak, teško je sa sigurnošću prognozirati vašu budućnost, možda i zbog toga što povremeno niti sami ne znate što zapravo želite.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni blizu...al' eto bar me nasmijalo. :D
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/12/2007 11:54, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Austriji, u razdoblju od 1826. do 1885. godine.

Radili ste u banci, ako se smije suvremenim jezikom reći: kao kreditni referent na dodjeli kredita i pozajmica. Bili ste vrlo lijepa, privlačna i šarmantna žena, prekrasno gradjena - što vam je pomoglo već pri zapošljavanju, ali i kasnije u napretku u karijeri. U slobodno vrijeme zanimali ste se sportom, ili, pak, putovali. Može se reći da ste proživjeli sretan život sve do trenutka, kada ste se odlučili brodom otputovati u Afriku. Naime, brod kojim ste putovali pretrpio je havariju, pa ste se sa većinom putnika utopili u oceanu.

U sadašnjoj egzistenciji morate biti vrlo oprezni kako ne biste postali žrtvom fizičkog nasilja, grabeža i razbojstva. Nemojte se zato miješati u tudje poslove i stvari, pa ćete barem malo smanjiti navedene opasnosti. Nadalje, budite vrlo oprezni kada vozite osobni automobil, jer vam i u cestovnom prometu prijete opasnosti. Preporučamo vam da uvijek imate uza se amajliju ili talisman koji će vas štititi od tih opasnosti.

Hahaha ne vozim a bogami sumnjam da cu i vozit ne volim to :D
Al ne pise u kojem sam se oCeanu utopila a to me jako interesuje :D :lol: :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

besana wrote:@ DaysleepeR
Jesi dosadan u PM. Šta je to u tebi i tebi sličnima pa morate nešto dokazivati? Kakvi su to kompleksi pa se moraš posrati u ćeijf svakome, pa i onima koje ne znaš, iako ti nemaš koristi od toga? Kakve su to frustracije pa moraš dobiti priznanje da si pametan...da neko kaže: "Vidi fakat...e da mi ne reče ovaj lik ja bih se zamarao ovoiom pričom o prošlom životu? " :shock:
Otkud taj strah da će neko pomisliti da si glup? I ko je tebe jadnog slagao da se svaka minuta u životu mora pametno potrošiti?

OPUSTI SE BA :(
A što te nervira?

Nemoj biti na forumu ako očekuješ da se svako slaže sa onim što napišeš.

I što ti smeta nečije mišljenje ako je drugačije od tvog?

Što ti se serem u ćejf?

Na kraju krajeva što uopšte obraćaš pažnju na ono što ja ovdje pišem ako niko drugi ne obraća?

Moje je mišljenje da ja imam pravo na forumu da pišem sve što mi je volja sve dok to ima veze sa zadatom temom i sve dok ne vrijeđam nikog na bilo kojoj osnovi.

S druge strane, ti si mene već dobro izvrijeđala prvo sa psovanjem a drugo sa nekakvim etiketiranjam kao kompleksaša itd.

Nemoj me bezveze nervirat da nebi ja počeo biti oštar na jeziku a to itekako znam biti.

Ako je već tema glupa kako i jest i ako je za odmaranje vijuga u istom smislu kao i gledanje sapunice (dakle debilno utrošeno vrijeme) moje pisanje je nikako nemože napraviti više nakaradnom nego što jeste.
Last edited by DaysleepeR on 28/12/2007 11:58, edited 1 time in total.
chinese_water

Post by chinese_water »

Ja sam bio farmer u Texasu :oops: :oops:
Gaia

Post by Gaia »

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Australiji, u razdoblju od 1512. do 1558. godine. Posjedovali ste ogromne magične sposobnosti, te ste se kao mag bavili različitim obredima, te tako postali poznati na cijelom otoku. Bili ste u stanju 'dozvati' kišu, odagnati tuču, ali i oživljavati zamrle osobe. U trenutku kada ste saznali sve što vas je zanimalo o ljudima i životinjama - uputili ste se na putovanje sa kojeg se više nikada niste vratili.

jos putujem. :D
chinese_water

Post by chinese_water »

Gaia wrote:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Australiji, u razdoblju od 1512. do 1558. godine. Posjedovali ste ogromne magične sposobnosti, te ste se kao mag bavili različitim obredima, te tako postali poznati na cijelom otoku. Bili ste u stanju 'dozvati' kišu, odagnati tuču, ali i oživljavati zamrle osobe. U trenutku kada ste saznali sve što vas je zanimalo o ljudima i životinjama - uputili ste se na putovanje sa kojeg se više nikada niste vratili.

jos putujem. :D
ooo Jesus christ
:lol: :lol:
Phantea

Post by Phantea »

jao, zar ovo ne zvuci poznato ladyblue18 :)

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Madjarskoj, u razdoblju od 1843. do 1902. godine.

Radili ste u banci, ako se smije suvremenim jezikom reći: kao kreditni referent na dodjeli kredita i pozajmica. Bili ste vrlo lijepa, privlačna i šarmantna žena, prekrasno gradjena - što vam je pomoglo već pri zapošljavanju, ali i kasnije u napretku u karijeri. U slobodno vrijeme zanimali ste se sportom, ili, pak, putovali. Može se reći da ste proživjeli sretan život sve do trenutka, kada ste se odlučili brodom otputovati u Ameriku. Naime, brod kojim ste putovali pretrpio je havariju, pa ste se sa većinom putnika utopili u oceanu.

U sadašnjoj egzistenciji morate biti vrlo oprezni kako ne biste postali žrtvom fizičkog nasilja, grabeža i razbojstva. Nemojte se zato miješati u tudje poslove i stvari, pa ćete barem malo smanjiti navedene opasnosti. Nadalje, budite vrlo oprezni kada vozite osobni automobil, jer vam i u cestovnom prometu prijete opasnosti. Preporučamo vam da uvijek imate uza se amajliju ili talisman koji će vas štititi od tih opasnosti.

hahaha, doduse ja vozim auto i imam amajliju, sva sreca :lol: :lol: :lol:
Uh, da pogiboh 10 godina kasnije nafurala bih se da sam jedna od teta sto je potonula sa Titanicom. :D
Last edited by Phantea on 28/12/2007 12:05, edited 1 time in total.
Gaia

Post by Gaia »

chinese_water wrote:ooo Jesus christ
oo Marija Magdalena (ili The Mag), if you don't mind. :D :wink:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Phantea wrote:jao, zar ovo ne zvuci poznato ladyblue18 :)

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Madjarskoj, u razdoblju od 1843. do 1902. godine.

Radili ste u banci, ako se smije suvremenim jezikom reći: kao kreditni referent na dodjeli kredita i pozajmica. Bili ste vrlo lijepa, privlačna i šarmantna žena, prekrasno gradjena - što vam je pomoglo već pri zapošljavanju, ali i kasnije u napretku u karijeri. U slobodno vrijeme zanimali ste se sportom, ili, pak, putovali. Može se reći da ste proživjeli sretan život sve do trenutka, kada ste se odlučili brodom otputovati u Ameriku. Naime, brod kojim ste putovali pretrpio je havariju, pa ste se sa većinom putnika utopili u oceanu.

hahaha, doduse ja vozim auto i imam amajliju, sva sreca :lol: :lol: :lol:
Uh, da pogiboh 10 godina kasnije nafurala bih se da sam jedna od teta sto je potonula sa Titanicom. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

VIdi stvarno zvuci poznato :shock: :D Btw tek sam primejtila da meni pise Austrija ja mislila Australija...pa dje mi nadje austriju od svih zemalja majku mu...ovdje ima neka skrivena veza ko da gledam :-) :D
chinese_water

Post by chinese_water »

Gaia wrote:
chinese_water wrote:ooo Jesus christ
oo Marija Magdalena (ili The Mag), if you don't mind. :D :wink:
ipak... meni ima koje zavrsava na "A" ne stoji...
:)
sinus

Post by sinus »

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Njemačkoj, u razdoblju od 1508. do 1558. godine.
U inkarnaciji u kojoj ste, takoreći, cijeli životni vijek proveli kao pripadnik carske garde - bili ste se prisiljeni odreći gotovo svega: vlastitog doma, obitelji, bogatstva... Karijeru u vojsci završili ste na hrabar i častan način - poginuvši u jednoj bici.

U sadašnjoj egzistenciji vaš je glavni zadatak otkriti svoje stvaralačke sposobnosti, razviti svoje najljepše osobine, a osloboditi se loših.

Moguće je da ćete imati podosta komplikacija u osobnom životu, koje ćete morati spokojno i stoički prihvaćati, te na taj način platiti 'danak' neiskustvu u prošlom životu.

Ne smijete varati znance i prijatelje, a niti ih ikada izdati.

Čuvajte svoje zdravlje kako biste dugo živjeli.

Poginuo sam na hrabar i častan način :( i još Njemac bio
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Africi, u razdoblju od 1600. do 1639. godine.

Kao prekrasna djevojka, koja je lijepo pjevala i svirala na strunama zapeli ste za oko jednom bijelom gospodaru, kojem ste kasnije služili kao robinja. No, silno su vam zavidjeli vaši sunarodnjaci, takoder robovi, koji su vas na prijevaru izveli iz prostorije u kojoj ste boravili, a zatim ubili.

Niste uspjeli zasnovati vlastitu obitelj, a niti roditi dijete, unatoč vaše snažne želje za materinstvom.

U sadašnjoj ćete se egzistenciji zanimati mnogim stvarima, pa ćete raditi i stvarati vlastitu karijeru, možda se baviti sportom, te mnogo putovati, :D :D :D najvjerojatnije vlastitim automobilom.

Voljet ćete i biti voljeni, imati nekoliko djece, te najvjerojatnije samo jednom stupiti u brak.

Imat ćete mnogo toga, pa ako vam se i dogodi kakav gubitak, vi ćete se uvijek snaći i uspješno početi iznova!
:D :D
Gaia

Post by Gaia »

sinus wrote:Poginuo sam na hrabar i častan način :( i još Njemac bio
hajde, bolan, ne tuguj: sjeti se da nitko nije savrsen. :lol: :lol:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Poljskoj, u razdoblju od 1711. do 1765. godine.

Bili ste izvrstan kipar, pa ste se jednako dobro snalazili u radu sa bilo kojim materijalom. Neke skulpture koje ste izradili od drveta i dan-danas su prisutne u ponekima od muzeja u Poljskoj, Njemačkoj i Madjarskoj (štoviše, moglo bi se gotovo utvrditi vaše ime i prezime iz prošlog života, jer ono zavisi samo od mjesta i datuma vašeg rodjenja u sadašnjoj egzistenciji)!

Dva puta ste stupali u brak, no, valja istaći da nikada niste zanemarili ili zaboravili svoju prvu obitelj, kojoj ste financijski pomagali čak i poslije svoje smrti!

U ovom životu trebali biste se posvetiti nekom javnom poslu ili, pak, politici, te se svojski potruditi i donijeti dobrobit i korist zajednici u kojoj živite. Ta korist i dobrobit ne mora biti nužno materijalnog karaktera. Naravno, pri tome trebati biti vrlo praktični, pragmatični i svjesni da ne možete pomoći i usrećiti baš sve one kojima je to potrebno.
pjega

Post by pjega »

DaysleepeR wrote:
besana wrote:@ DaysleepeR
Jesi dosadan u PM. Šta je to u tebi i tebi sličnima pa morate nešto dokazivati? Kakvi su to kompleksi pa se moraš posrati u ćeijf svakome, pa i onima koje ne znaš, iako ti nemaš koristi od toga? Kakve su to frustracije pa moraš dobiti priznanje da si pametan...da neko kaže: "Vidi fakat...e da mi ne reče ovaj lik ja bih se zamarao ovoiom pričom o prošlom životu? " :shock:
Otkud taj strah da će neko pomisliti da si glup? I ko je tebe jadnog slagao da se svaka minuta u životu mora pametno potrošiti?

OPUSTI SE BA :(
A što te nervira?

Nemoj biti na forumu ako očekuješ da se svako slaže sa onim što napišeš.

I što ti smeta nečije mišljenje ako je drugačije od tvog?

Što ti se serem u ćejf?

Na kraju krajeva što uopšte obraćaš pažnju na ono što ja ovdje pišem ako niko drugi ne obraća?

Moje je mišljenje da ja imam pravo na forumu da pišem sve što mi je volja sve dok to ima veze sa zadatom temom i sve dok ne vrijeđam nikog na bilo kojoj osnovi.

S druge strane, ti si mene već dobro izvrijeđala prvo sa psovanjem a drugo sa nekakvim etiketiranjam kao kompleksaša itd.

Nemoj me bezveze nervirat da nebi ja počeo biti oštar na jeziku a to itekako znam biti.

Ako je već tema glupa kako i jest i ako je za odmaranje vijuga u istom smislu kao i gledanje sapunice (dakle debilno utrošeno vrijeme) moje pisanje je nikako nemože napraviti više nakaradnom nego što jeste.
e sad si ga naljutila. ;)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Cini mi se da je ovo bilo nekad na forumu, al haj.. :D uglavnom, izaslo mi je kao i onda :D

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Nizozemskoj, u razdoblju od 1804. do 1852. godine. Tada ste radili kao bankar i živjeli vrlo dobro u materijalnom smislu. Iako ste imali ste tri žene i petero djece - ljubavi vam je nedostajalo cak i u vlastitom domu, a uz to gotovo da niste imali niti jednog prijatelja. Svi su od vas zahtijevali samo novac, jer su smatrali da imate previše i da se škrti, zbog toga što svoje izobilje niste htjeli (po)dijeliti sa nikime. Iako ste bili vrlo obrazovani i inteligentni - većina svih vaših razgovora svodila se na priče oko novaca, kredita, kamata i vraćanja dugova.

Bili ste neustrašivi, pa ste se zbog toga cesto nalazili u različitim životnim iskušenjima i opasnostima.

Cilj vaše sadašnje egzistencije je komunikacija, razvoj vlastitih duhovnih vrijednosti, ali i dužnost postati predvodnikom, rukovodiocem ili liderom u svim životnim situacijama. U djetinjstvu vas drugi neće ozbiljno shvaćati, a uz to će vas povremeno vrijedjati i ponižavati. često puta morat ćete se financijski i materijalno žrtvovati zbog djece, obitelji, rodjaka, znanaca i prijatelja. Oni će mnogo puta htjeti pozajmiti novac kod vas, što je, zapravo, vaša karma, odnosno sudbina iz prošlog života.

I još nešto: ukoliko se visoko popnete na društvenoj ljestvici - vaš će eventualni pad sa položaja biti vrlo bolan, ali gotovo neprimjetan.

Eeee da sam bogdom sad puna para kao nekad :roll: :D :lol:
sinus

Post by sinus »

Gaia wrote:
Kako sam ja samo težak život vodio,svega se morao da odreknem i još mi je samo falilo da se zovem Hans :oops: :D a ti se ovdje zezaš sa mojom sudbinom :-)
Gaia

Post by Gaia »

sinus wrote:
Gaia wrote:
Kako sam ja samo težak život vodio,svega se morao da odreknem i još mi je samo falilo da se zovem Hans :oops: :D a ti se ovdje zezaš sa mojom sudbinom :-)
:D ma, uvijek moze gore. zamisli da si se zvao Dick! :lol: :lol:
Post Reply