Sta se ovdje desava?
- GandalfSivi
#1 Sta se ovdje desava?
Evo nije me bilo jedno deset dana, nisam puno ni pratio sa-x.com, ali kad se vratih imam sta vidjeti. Milion nekih novih likova se pojavilo, te svaka druga tema koju postavljaju ima neki oblik vjerskog karaktera. Mislim, nemojte me pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv vjere, ali imam cudan utisak da je cijeli forum pod jednim organizovanim pritiskom. Nekakva cudna radikalizacija se desava, ili je neko ugrozen necim, ili je pak amerika kriva za nesta. Pa sad, zanima me jesam li ja sve ovo umislio ili j jos neko to primjetio?
- manijak1
- manijak1
Pitar
pa zato
paniči 
- GandalfSivi
Pazi kako se izrazavas. Oni nece biti drugoligasi, samo nece biti ni premierligasi.pitt wrote:zar to nije karakteristika simpatizera moguceg drugoligasa?manijak1 wrote:Pitarpa zato
![]()
paniči
:D
- chuchumbamayumbe
U zadnje vrijeme ima puno nekakvih "čudnih" tema vezanih za vjeru...čini mi se da bi takve teme trebalo postirati na nekim drugim forumima koji su se nedavno spominjali u diskusijama.
Mislim, nemam ništa protiv toga, ali je lakše pronaći sugovornike za takve teme na forumima vjerskog sadržaja.
Možda i griješim...
Mislim, nemam ništa protiv toga, ali je lakše pronaći sugovornike za takve teme na forumima vjerskog sadržaja.
Možda i griješim...
- manijak1
Gospodo .....Željo Ante Portas !!!!!!!!!!

-
The_Fluid
#16 Re: Sta se ovdje desava?
GandalfSivi wrote:Evo nije me bilo jedno deset dana, nisam puno ni pratio sa-x.com, ali kad se vratih imam sta vidjeti. Milion nekih novih likova se pojavilo, te svaka druga tema koju postavljaju ima neki oblik vjerskog karaktera. Mislim, nemojte me pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv vjere, ali imam cudan utisak da je cijeli forum pod jednim organizovanim pritiskom. Nekakva cudna radikalizacija se desava, ili je neko ugrozen necim, ili je pak amerika kriva za nesta. Pa sad, zanima me jesam li ja sve ovo umislio ili j jos neko to primjetio?
kratko ti sjecanje
pred svaku novu godinu je isto
- danas
#17 Re: Sta se ovdje desava?
mozda im je to neki ritualBeatrix wrote:ali zasto uvijek za novu godinuThe_Fluid wrote:GandalfSivi wrote:Evo nije me bilo jedno deset dana, nisam puno ni pratio sa-x.com, ali kad se vratih imam sta vidjeti. Milion nekih novih likova se pojavilo, te svaka druga tema koju postavljaju ima neki oblik vjerskog karaktera. Mislim, nemojte me pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv vjere, ali imam cudan utisak da je cijeli forum pod jednim organizovanim pritiskom. Nekakva cudna radikalizacija se desava, ili je neko ugrozen necim, ili je pak amerika kriva za nesta. Pa sad, zanima me jesam li ja sve ovo umislio ili j jos neko to primjetio?
kratko ti sjecanje
pred svaku novu godinu je isto:D treba se samo sjetiti prosle nove godine, tada nije bilo bombardovanje kabe aktuelno, nego par hadisa na par tema
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Je li bilo kome(u) zabranjeno otvoriti novu temu ?
p.s. Ja se nesto mislim da razbijem mono(h)toniju.
Ev' sad cu
-
lindjo
dobra vecer & happy cafirska nova...
fakat sam se balzamovo ovo par noci...
..no to nije tema...
vaistinu puno mudzahidic tema...
ali uzmite digitron i saberite ko su vecinski komentatori tih & takvih tema..
rezultat je porazavajuci po multivitamcine sekulariste...
...
bilo kako bilo...nekako je islamofobija uvek trendy
..ma kad da zadash gorepominjane teme.. 
no ,sabur ,grtalica radi 24/7...tako da nix sikiriki
fakat sam se balzamovo ovo par noci...
vaistinu puno mudzahidic tema...
ali uzmite digitron i saberite ko su vecinski komentatori tih & takvih tema..
rezultat je porazavajuci po multivitamcine sekulariste...
bilo kako bilo...nekako je islamofobija uvek trendy
no ,sabur ,grtalica radi 24/7...tako da nix sikiriki
- GandalfSivi
Da se razumijemo, ovaj post nisam postavio jer sam islamofob. To mislim da nije ni teoretski moguce, ici protiv sebe. Ali kad vidim komentare tipa "Nek je pobjegla od kuce", ili pak "Nova godina nije nas praznik" i jos milion slicnih onda jesam talibanofob sigurno.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
poenta nije u trazenju sugovornika vec u tvrdoglavom ubjedjivanju JA SAM U PRAVU taktikom...chuchumbamayumbe wrote:U zadnje vrijeme ima puno nekakvih "čudnih" tema vezanih za vjeru...čini mi se da bi takve teme trebalo postirati na nekim drugim forumima koji su se nedavno spominjali u diskusijama.
Možda i griješim...
-
EI Presidente
#22 Re: Sta se ovdje desava?
ma ubo si iz prveGandalfSivi wrote:... ili je pak amerika kriva za nesta...