Sta se desilo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
trcicu trceci

#1 Sta se desilo?

Post by trcicu trceci »

Klix od upada u redakciju nije isti.To znaju svi stariji posjetioci i redovni... Postao je politicki portal, da ne kazem tezu rijec. Ovim gube posjetioce i toga su svjesni, gotovo da nisu relevantni nikako u obrazovanijim i upucenijim krugovima. Ovo je samo neki pokusaj kritike, ali vidim cemu vodi i siguran sam da ce to biti ubuduce- portal onih na vlasti, nesto kao javni servis. Vase misljenje?
mali_balon

#2 Re: Sta se desilo?

Post by mali_balon »

Klix nikad nisam ni smatrao, da kazem, vaznim u pogledu krojenja bilo kakvog misljenja, vaza su mi vukli na zutu stampu, sto bi se reklo, kao i vecina danasnjih portala. Bolje prelistati agencije koje prodaju vijesti portalima. Ja do upada u redakciju nisam ni znao da klixi ma svoje novinare (nekog ko pise clanke).
Popularnost su stekli zahvaljujuci forumu a ne kao neki ozbiljan news ili nesta slicno portal, ukratno nisu mi nikad nit smrdili nit mirisali.
Niemand

#3 Re: Sta se desilo?

Post by Niemand »

Ne bih rekla. Kritike na racun redakcije, mozda, al buduci da je i ovaj forum dio tog istog portala, na kojem kao sto vidimo more napisati ko sta hoce bilo o kliksu bilo o vlasti, ne djeluje mi kao tvoj opisani portal. Al to je naravno samo moje misljenje.
trcicu trceci

#4 Re: Sta se desilo?

Post by trcicu trceci »

za forum ste upravu, uglavnom godinama i dolazim zbog foruma i donekle trudim se da dam i ja svoj neki pecat, da to bude svima nama zanimljivije... ja sam prije znao samo uci na forum, a da ne gledam sta je na portalu jer nije bilo ni zanimljivo... ali ovaj populizam mi nekako odudara, a ipak posjeceni su... ne znam, mozda gledam drugacije, mozda trebam samo forum ko i prije, a nekako skontati da ove glupe naslove ignorisem :D
insomnia78

#5 Re: Sta se desilo?

Post by insomnia78 »

Oni imaju posjecenost jedino zbog dopustenih komentara
Da zabrane komentare...
Niemand

#6 Re: Sta se desilo?

Post by Niemand »

Pa nije uvijek crno il bijelo, nekad je i sivo. Bilo je i pravo dobrih momenata kliksa. Posebno mi ostalo u sjecanju proslogodisnje poplave, sto na portalu sto na forumu. Il oni protesti kad su bili, doduse tad sam samo citala i kliks i forum uz kafu, nisam bila tu. Al opet, bar nesto ko i skontam sta se desava oko mene. :mrgreen:
trcicu trceci

#7 Re: Sta se desilo?

Post by trcicu trceci »

Meni su nesto zivac povukli... a vidim i jos neki tako razmisljaju, ali neka ih, imamo jos ovaj svijet ovdje 8-) Administratori su strasni i njih je red pohvaliti, imaju osjecaj za "zezu"...
a nije sve crno-bijelo, ali treba i kritiku ovim drugim uputiti, citaju oni forum itekako, cak im nije mrsko i informacije kupiti od nas :lol: :thumbup:
Niemand

#8 Re: Sta se desilo?

Post by Niemand »

trcicu trceci wrote: Administratori su strasni i njih je red pohvaliti, imaju osjecaj za "zezu"...
Pu, pu, pu.. ne prizivaj ih, hos da nas banuju :twisted: :mrgreen:
trcicu trceci

#9 Re: Sta se desilo?

Post by trcicu trceci »

Niemand wrote:
trcicu trceci wrote: Administratori su strasni i njih je red pohvaliti, imaju osjecaj za "zezu"...
Pu, pu, pu.. ne prizivaj ih, hos da nas banuju :twisted: :mrgreen:
oni dolaze :D

S: jasno za pare, mislim razumijem sta hoces da kazes, pare u demokratskoj drzavi jedino pristizu iz politike, i u tome se slazemo. haman se zakljucak sam od sebe donosi, cim je nesto prihvaceno, treba imati podrsku politike... i neka, drago mi je da je tako
ho oponopono

#10 Re: Sta se desilo?

Post by ho oponopono »

...samo na forum udjem raritet da idem da citam neke info koje vidim ionako na drugim portalima samo uz izmjenjen redoslijed rijeci, a ionako sto manje znam manje me glava bolicka... :pusi2:
Bodkin

#11 Re: Sta se desilo?

Post by Bodkin »

Forum je otisao u pm u poredjenju sa nekih par godina unazad. Svasta se dopusta jebiga
Naslovnica

#12 Re: Sta se desilo?

Post by Naslovnica »

Bodkin wrote:Forum je otisao u pm u poredjenju sa nekih par godina unazad. Svasta se dopusta jebiga
Kako propada država, tako propada i portal i forum.
Nacionalizma i mržnje nikad više, nije ovoliko mržnje ni u ratu bilo.
Sve ide lagano i neminovno u 3 lijepe mačke piterine.
karanana

#13 Re: Sta se desilo?

Post by karanana »

kix nikad nisam smatrao nesto ozbiljnim portalom, vrlo cesto ga i zaobilazim. ali u poredjenju sa recimo kixom od prije dvije godine kada ga je vodio onaj avazovac, ne znam sad kako se zove, ipak mislim da su nesto bolji.
ali opet, koji je to bh portal ozbiljan i dobar?
Post Reply