Okreni laptop, ako vidis jedan sticker s straznje strane s windows logom gdje na istom pise masa brojevaAtleticoMadrid wrote:Eh ovako, kupio sam nov laptop krajem Decembra i uglavnom do sad ga nisam nikako cistio, pa mi se pojavilo nekoliko problema.. npr. samo na youtube mogu gledati normalno klipove, na svim ostalim stranicama nece, ili krene pa stane. Nije do konekcije.
Nekad, kad gledam slike npr na ovom forumu, ovako mi bude izbacena![]()
Znatel najbolji nacin kako da ocistim racunar, mrsko mi obarati sistem a nemam ni CD-a ? I jos jedno pitanje, posto ova firma nije iz Sarajeva ne mogu da se peglam ali, platio sam licensiran Windows a nisam dobio ni 1 cd![]()
Nista onda samo moram nabaviti cd windowsa a cd key imam...
p.s. Ah zaboravio sam reci nekad mi zastopa skroz i onda mi se pojavi onaj plavi ekran smrti il kako se vec zove...
nesto kao: Product key: brojevi OEM ako vidis nesto tako onda imas licencirani windows, mozes slobodno skinuti s torrenta windows za koji imas licencu npr windows 7 home premium i ne koristis crack nego samo ovaj serial i to je to.
Najlaksa i najbrza varijanta ti je da jednostavno formatiras i opet instaliras windows.