Šta se dešava sa torrentima?
Moderator: Benq
-
portugal
#1 Šta se dešava sa torrentima?
Da li još neko ima isti problem? Otvorim u utorrentu ionda dolazi poruka "System can not find the path secified". Da znam jel do mene il su to dohakali divnom torrent univerzumu?
Pozdrav
Pozdrav
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Masovna je sjeca torrenata.
pb se jos uvijek otima, KAT je pushiona i jos neki.
pb se jos uvijek otima, KAT je pushiona i jos neki.
- agent_zero
#3 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Šta se trenutno aktuelno sa KATom?
Gdje god probam neki server traže prvo nekakvu registraciju... jeli KAT definitivno mrtav?
Gdje god probam neki server traže prvo nekakvu registraciju... jeli KAT definitivno mrtav?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Šta se dešava sa torrentima?
neko je kačio listu proksija za kat
ja sve što ne mogu naći na katu samo ukucam na guglu i uvijek nađe neki sajt s tom i tom serijom ili filmom
ja sve što ne mogu naći na katu samo ukucam na guglu i uvijek nađe neki sajt s tom i tom serijom ili filmom
- agent_zero
#5 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Pa upravo ti nekakvi proxiji traže registraciju prije downloadaBlack swan wrote:neko je kačio listu proksija za kat
- agent_zero
#6 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Znam ja šta je, mene zanima radi li na neki način KAT, kako i gdje?Obrezani Ajvar wrote:sve fino pojašnjeno http://alejaserija.club/threads/google- ... 2#post-616 usput odavde sam skino sva tri djela Uncharted za PS3 nigdje ih drugo nisam mogao naćiagent_zero wrote:Šta se trenutno aktuelno sa KATom?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Šta se dešava sa torrentima?
meni nista ne trazi bas neki dan skinuo dvije sezone nekih serijaagent_zero wrote:Pa upravo ti nekakvi proxiji traže registraciju prije downloadaBlack swan wrote:neko je kačio listu proksija za kat
ja sam onaj prvi kliknuo kat.al vako nekako
- dustaban
#8 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Imo pa nemo!
Dolazi kraj dzabaluku na koji smo se navikli. Samo cekam dan kad ce poceti naplacivati GPS...
Dolazi kraj dzabaluku na koji smo se navikli. Samo cekam dan kad ce poceti naplacivati GPS...
-
Mega Man X
#9 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Izgleda da jedini sajt koji nema problema oko gašenja je warez-bb.
Doduše tamo se sve u .rar partovima skida, ali bolje išta nego ništa.
Doduše tamo se sve u .rar partovima skida, ali bolje išta nego ništa.
-
shandrprcSA
#10 Re: Šta se dešava sa torrentima?
IPT [emoji106]
poslano s hastala za umakanje
poslano s hastala za umakanje
-
cassius
#11 Re: Šta se dešava sa torrentima?
nije mu niko dohakao.portugal wrote:Da li još neko ima isti problem? Otvorim u utorrentu ionda dolazi poruka "System can not find the path secified". Da znam jel do mene il su to dohakali divnom torrent univerzumu?
Pozdrav
Kad hoces da sacuvas torrent tj. pokrenes ono skidanje , izaberi jedan path jer taj ti je izgleda predug . Znaci skrati ime, napravi neki folder i izaberi njega. i pogledaj jel ti se stavlja tacka na kraju torrent imena jer to isto zna uticat na to.
Za sve neinformisane :
extratorrent.cc
thepiratebay.se
- typeOnegative
#12 Re: Šta se dešava sa torrentima?
hvala ti Boze na privatnim trackerima , ove ne koristim već godinama , a svi vi sto imate problema s nalazenjem torrenta regajte se na partis , ima sve i brzine su max skoro uvijek , a nije tesko opstati. ovi extratorrenti itd su šaša za ovo 
-
ITNet
#13 Re: Šta se dešava sa torrentima?
KAT je umro i svi ostali sajtovi sto "glume" KAT su fake i ja ne bih preporucio nikome da nastavi koristiti te mirror linkove i da skida torrente sa njih.
Extratorrent je ok, vazece linkove za Piratebay uvijek mozete naci na suprabay forumu https://pirates-forum.org/ scrool i na dnu stranice su uvijek vazeci linkovi ostalo za TPB je sve fake
Preporucujem i ovaj blog za info o torrentima/sajtovima desavanja itd.... https://torrentfreak.com/
Extratorrent je ok, vazece linkove za Piratebay uvijek mozete naci na suprabay forumu https://pirates-forum.org/ scrool i na dnu stranice su uvijek vazeci linkovi ostalo za TPB je sve fake
Preporucujem i ovaj blog za info o torrentima/sajtovima desavanja itd.... https://torrentfreak.com/
-
artime
#14 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Ja skidala sa tpb i dobila zesci trojan. Moram sada reinstalirati OS
- Partijaner
- irac300
#16 Re: Šta se dešava sa torrentima?
Nemam pojma kako vi naletite na te fake stranice, viruse.
Doduše, ja slabo koristim torrente od kako imam Kodi, ali neki dan baš skinuo Star Trek u full hd, otišao na Pirat ukucao, odmah mi izbacio hrpu linkova, skinuo začas. Što se mene tiče, torrenti rade.