Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Kakav ce izborni rezultat ostvariti SBB-Fahrudin Radoncic?

Dobar:
15
22%
Los:
44
66%
Ne znam:
8
12%

Total votes: 67

crvenebrigade

#1 Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by crvenebrigade »

Fahrudin Radoncic, osnivac i predsjednik Saveza za bolju buducnost ponovo je napravio cistku u svojoj stranci.

Kako je bilo i ocekivano doslo je do sukoba izmedju osnivaca stranke i dosadasnjih stranackih vedeta.

Poput Mirze Ustamujica koji je odbio trideset i neko mjesto na stranackoj listi za Skupstinu Kantona Sarajevo i otvoreno se sukobio se sa neprikosnovenim Fahrudinom Radoncicem.

Takodjer, na listama nema ili su skinuti, dr. Emir Kabil, Munib Jusufovic, Ismeta Dervoz, zatim nostitelj najviseg ratnog priznanja Adnan Basic i drugi do sada veoma prepoznatljivi stranacki likovi i aktuelni zastupnici ove stranke na svim nivoima zakonodavne vlasti u Bosni i Hercegovini.

Postavlja se pitanje kakva buducnost ceka ovu stranku, s obzirom na skoro siguran i ocekivani drugi uzastopni poraz lidera stranke Fahrudina Radoncica u izbornoj utrci za Predsjednistvo Bosne i Hercegovine.

Zapravo, kolika je mogucnost da se vrati povjerenje gradana prema toj stranci, odnosno poboljsa politicki rejting pred nastupajuce izbore?
Last edited by crvenebrigade on 28/07/2014 05:49, edited 1 time in total.
Holms

#2 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Holms »

kakvo povjerenje? sretan će biti ako ne bude svirao klavir.
kriminalac, lopov, medijski reketaš a izgleda da je imao posla i sa drogom.
hrastov žižak

#3 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by hrastov žižak »

"On je najozbiljniji kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Ozbiljnijeg ne vidim. Nema veze što sam radio na njegovoj Tv Alfa, dinara nisam dobio, umirao sam od gladi. Ali, neka Fahrudin Radončić bude bošnjački vođa četiri naredne godine. (...) Ako čovjek moe napravit naljepšu zgradu na Balkanu, nema veze kako je on nju napravio, onda može bit član Predsjedništva BiH. Lucidan je, dobro se drži na sceni, pragmatičan je, radnike na vrijeme isplaćuje i, kako sam informisan, sve obaveze prema državi je izmirio. Obradovao me kad nije htio da bije narod, sirotinju, bijedu tokom socijalnog bunta u februaru ove godine. Iako može bit geg, ali je dobar fol."
Nazif Gljiva objasnio neke stvari :izet:
dinooh

#4 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by dinooh »

hrastov žižak wrote:"On je najozbiljniji kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Ozbiljnijeg ne vidim. Nema veze što sam radio na njegovoj Tv Alfa, dinara nisam dobio, umirao sam od gladi. Ali, neka Fahrudin Radončić bude bošnjački vođa četiri naredne godine. (...) Ako čovjek moe napravit naljepšu zgradu na Balkanu, nema veze kako je on nju napravio, onda može bit član Predsjedništva BiH. Lucidan je, dobro se drži na sceni, pragmatičan je, radnike na vrijeme isplaćuje i, kako sam informisan, sve obaveze prema državi je izmirio. Obradovao me kad nije htio da bije narod, sirotinju, bijedu tokom socijalnog bunta u februaru ove godine. Iako može bit geg, ali je dobar fol."
ne bije narod upravo zbog izbora. Dobra kampanja. Samo da ne bude ista stranka opet, ali bit ce 99%. Mi smo dovoljno glup narod...
Holms

#5 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Holms »

šta reći o Gljivi koji se usere od Zorice Marković
vonSchtigliz

#6 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by vonSchtigliz »

Holms wrote:kakvo povjerenje? sretan će biti ako ne bude svirao klavir.
:thumbup:
Nomo

#7 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Nomo »

sta radi dr kabil i ismeta dervoz kod scepana malog :? :shock:
kox

#8 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by kox »

Slažem se, ali bi bilo lijepo da bude trokrevetna ćelija - da ima mjesta i za Lagumdžiju i Baketa Juniora.
Antifriz+

#9 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Antifriz+ »

hrastov žižak wrote:"On je najozbiljniji kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Ozbiljnijeg ne vidim. Nema veze što sam radio na njegovoj Tv Alfa, dinara nisam dobio, umirao sam od gladi. Ali, neka Fahrudin Radončić bude bošnjački vođa četiri naredne godine. (...) Ako čovjek moe napravit naljepšu zgradu na Balkanu, nema veze kako je on nju napravio, onda može bit član Predsjedništva BiH. Lucidan je, dobro se drži na sceni, pragmatičan je, radnike na vrijeme isplaćuje i, kako sam informisan, sve obaveze prema državi je izmirio. Obradovao me kad nije htio da bije narod, sirotinju, bijedu tokom socijalnog bunta u februaru ove godine. Iako može bit geg, ali je dobar fol."

:lol: :lol: :run:
vonSchtigliz

#10 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by vonSchtigliz »

Scepo Cetnik je tipicni primjer SrBalije jer on na Genocidnu tvorevinu gledada kao na nesto normalno ili bolje reci susjednu drzavu sa kojom tzv Federacija treba da ima dobro-susjedske bilateralne odnose i nikako da se mjesa u njihgove poslove . Pored njega Srbi u Genocidnoj tvorevini mogu izvrsiti masovni pokolj Bosnjaka taj se nebi ni osvrnuo na njih samo da mu je fotelja i funkcija u tzv Federaciji bezbjedna . Takva je licnost Scepo Cetnik , kosovac , strani placenik , SrBalija .
Arsene Wenger

#11 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Arsene Wenger »

kox wrote:
Slažem se, ali bi bilo lijepo da bude trokrevetna ćelija - da ima mjesta i za Lagumdžiju i Baketa Juniora.
:D Jbt, kakva bi to bila kosmička pravda kad bi ova trojica dijelila ćeliju u zatvoru! :-D Odma bi se podijelile uloge: Lagumdžija bi se pravio lud i glumio "slučajnog prolaznika", Bake bi otvorio mini šoping-centar u ćeliji, a Fahro bi se pobrinuo za distribuciju droge i žute štampe među zatvorenicima...
Dr. Kuca

#12 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Dr. Kuca »

Smislja plan kako pobjec od murije.
ExNihilo

#13 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by ExNihilo »

:lol:
StupskaBitanga

#14 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by StupskaBitanga »

Nema veze što sam radio na njegovoj Tv Alfa, dinara nisam dobio, umirao sam od gladi.
Svasta
kox

#15 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by kox »

Arsene Wenger wrote:
kox wrote:
:D Jbt, kakva bi to bila kosmička pravda kad bi ova trojica dijelila ćeliju u zatvoru! :-D Odma bi se podijelile uloge: Lagumdžija bi se pravio lud i glumio "slučajnog prolaznika", Bake bi otvorio mini šoping-centar u ćeliji, a Fahro bi se pobrinuo za distribuciju droge i žute štampe među zatvorenicima...
Lagumdžija bi kupio ćeliju i proširio listu svojih nekretnina :D
mO k3

#16 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by mO k3 »

Sefer ima da ih podere ...
_mufljuz_

#17 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by _mufljuz_ »

ah sta se desava

najveceg jaru zavalio - a kljemendi se smEska iza resetaka :mrgreen:
e nemre tako sine Fa'ro :mrgreen:
kad kljemendi propEva - sunovrat je ocit...

uvalio se bio tamo gdje je imao izvore informacija - a sad je cojica - kljiznula :mrgreen:
a pirana uokolo tovar, koje jedva cekaju da stave ruku na ono sto je (neposteno) stek'o 8-) :wink:

najvise 5 godina dajem Fahroskoniju na slobodi :mrgreen: Blizumudniku pak 10 :mrgreen: ne zbog pravde, zakona, pravicnosti - nego zbog obracuna sa - piranama :mrgreen: tipicni Sanader placebo (za narod) iako je drzava i dalje u kurcu :mrgreen:
hrastov žižak

#18 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by hrastov žižak »

ima još poslastica od Nazifa u slobodnoj bosni o ostalim kandidatima za bošnjačkog člana
Innovation

#19 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Innovation »

mO k3 wrote: Sefer ima da ih podere ...
Image
. Bio je pripadnik Armije BiH od 1992. do 1993. godine, kao član Kabineta Sefera Halilovića, načelnika Štaba vrhovne komande.
Dakle u cijeloj firmi Avaz jedino je Radoncic multimilioner, dok su ostali obicni radnici koji rade za nadnice kao i svugdje u drugim firmama.

Proizilazi logicnim zakljuckom da Avaz nije stvoren za dobrobit drustva i zajednice, vec dobrobit jednog lica, jer je ocito da sav kajmak Radoncic kupi sebi.

Sutra kada bi kojim nevjerovatnim slucajem Radoncic postao clan Predsjednistva funkcionisao bi na isti nacin, tako sto bi kajmak kupio sebi a ostali njegovi suradnici bi bili obicni zaposlenici koji rade za nadnicu.

Radonciceva kandidatura i ulazak u politiku nije za dobrobit drustva i cjelokupne zajednice, vec za dobit njega licno.
:oops:
Korisničkoime

#20 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Korisničkoime »

Jbg daj meni kredit od Razvojne banke za nepostojecu fabriku kartonaze koju nikad necu niti sam mislio napraviti i ja cu napraviti jos ljepsu (ako si ikad bio unutar te zgrade onda znas da je funkcionalna kao i nasa drzava).
Vjeruj i ne znam te ali prije bi tebi dao glas nego Fahri zapravo prije bi dao tebi glas nego bilo kojem kandidatu eto kakav nam je izbor (bez uvrede)

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Danguba

#21 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Danguba »

Hocel Scepan na sudjenje ici sa onim blindiranim autom??? :?

Pravo me strah. :roll:

:D
_mufljuz_

#22 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by _mufljuz_ »

Innovation wrote:
mO k3 wrote: Sefer ima da ih podere ...
Image
. Bio je pripadnik Armije BiH od 1992. do 1993. godine, kao član Kabineta Sefera Halilovića, načelnika Štaba vrhovne komande.
Dakle u cijeloj firmi Avaz jedino je Radoncic multimilioner, dok su ostali obicni radnici koji rade za nadnice kao i svugdje u drugim firmama.

Proizilazi logicnim zakljuckom da Avaz nije stvoren za dobrobit drustva i zajednice, vec dobrobit jednog lica, jer je ocito da sav kajmak Radoncic kupi sebi.

Sutra kada bi kojim nevjerovatnim slucajem Radoncic postao clan Predsjednistva funkcionisao bi na isti nacin, tako sto bi kajmak kupio sebi a ostali njegovi suradnici bi bili obicni zaposlenici koji rade za nadnicu.

Radonciceva kandidatura i ulazak u politiku nije za dobrobit drustva i cjelokupne zajednice, vec za dobit njega licno.
:oops:
navodno se gurao u kabinet nacelnika za bezbjednost ARBIH (vrlo indikativno je to da je htio da se uvali tako da mu kolega bude Muslimovic :mrgreen: ) pa mu je Kemo Ademovic zvekno samar jednom ili Dragan Vikic....
Banksy

#23 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Banksy »

kox wrote:
Arsene Wenger wrote:
kox wrote: Slažem se, ali bi bilo lijepo da bude trokrevetna ćelija - da ima mjesta i za Lagumdžiju i Baketa Juniora.
Lagumdžija bi kupio ćeliju i proširio listu svojih nekretnina :D
Punac Fudo bi kupio ... :D
Innovation

#24 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by Innovation »

_mufljuz_ wrote:navodno se gurao u kabinet nacelnika za bezbjednost ARBIH (vrlo indikativno je to da je htio da se uvali tako da mu kolega bude Muslimovic :mrgreen: ) pa mu je Kemo Ademovic zvekno samar jednom ili Dragan Vikic....
Kemo mozda, ali Vikic :hm: :nevjerujem: .
asurbanipal

#25 Re: Sta se desava sa SBB-Fahrudin Radoncic?

Post by asurbanipal »

ExNihilo wrote:

:lol: :lol: :lol:
Post Reply