sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- 3xa
#26 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvije 
-
Mladen
#27 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Nije tOcno!3xa wrote:Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvije
- pitt
#28 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Jos milostivu volisMladen wrote:Nije tOcno!3xa wrote:Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvijeZa ljubav je potrebno dvoje. Volim A. i volim sebe. To ide ruku pod ruku..
![]()
-
Mladen
#29 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Tko jos moze da posumnja u postojanost moje ljubavi ka..doticnoj..pitt wrote:Jos milostivu volisMladen wrote:Nije tOcno!3xa wrote:Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvijeZa ljubav je potrebno dvoje. Volim A. i volim sebe. To ide ruku pod ruku..
![]()
![]()
![]()
- pitt
#30 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
sta ja znam....ja sam kontao da si se vec objesio ili bacio pod tramvaj zbog neuzvracene ljubavi 
-
Mladen
#31 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ma ti si lud. Naprosto lood.pitt wrote:sta ja znam....ja sam kontao da si se vec objesio ili bacio pod tramvaj zbog neuzvracene ljubavi
- 3xa
#32 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Pitanje je koliko kvalitetnoMladen wrote:Nije tOcno!3xa wrote:Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvijeZa ljubav je potrebno dvoje. Volim A. i volim sebe. To ide ruku pod ruku..
![]()
-
Mladen
#33 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ukoliko ne volis sebe, ne mozes ni drugu osobu. Dakle o kvalitetu ne moze, bez loveyourself bezuslovno i griznje savjesti,biti ni rijeci.Voljenu osobu podrzavas shodno sebi i obrnuto. Stvarno ne ide.3xa wrote:Pitanje je koliko kvalitetnoMladen wrote:Nije tOcno!3xa wrote:Ne mozes kvalitetno voliti ni jednu osobu a kamoli dvijeZa ljubav je potrebno dvoje. Volim A. i volim sebe. To ide ruku pod ruku..
![]()
- 3xa
#34 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ostala sam bez teksta. Necu vise zakuhavati 
- TiDamJa
#35 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
ima mladen pravo, ako ne volis sebe ne mozes nikog drugog, medjutim, ja nisam neki precijenjeni ljubitelj sebe, no znam koliko mogu dati....sve zavisi koliko ko trazi, gleda, zahtijeva i ocekuje....
medjutim, ako on osjeti da ti ne dajes i ne volis onako kako njemu treba, on ide traziti dalje.
i mom slucaju zadrzao je obje, mene cini mi se zbog prostora koji sam mu davala, mislim na svoj licni prostor kojeg on nije imao, i sexa redovnog, nju za rukicu i ajmo...dok nije skontao da mu je dosta klupica sa djevicom i da je spremna na novi korak, ma bljak sve u svemu....valjda sam tako otpala u kategorizaciji u odnosu na deset godina mladju, pa ljudi moji je li to moguce....da, u mom zivotu jeste, valjda jos jedno iskustvo samo takvo....
ovo mi je samo potvrdilo da jedna osoba ne moze voljeti dvije istovremeno, a kamoli isto jako, kvaliteno, kako hocete....
sad shvatam odakle meni osjecaj tjeskobe, nesigurnosti, uzasa na spominjanje nekih stvari, nepovjerenja, bilo je razloga za to itekako, kad nakon vise od godinu dana saznas da si druga, prva od dvije, nije bitno...da si mozda samo potreba, za iskoristiti bas i samo...ma fuj...ukocena sam evo pet dana...
i samo covjek koji nikoga ne voli moze si umisliti da voli dvije, a ni na jednu se nije fokusirao, zato i jeste lud jebeno...
medjutim, ako on osjeti da ti ne dajes i ne volis onako kako njemu treba, on ide traziti dalje.
i mom slucaju zadrzao je obje, mene cini mi se zbog prostora koji sam mu davala, mislim na svoj licni prostor kojeg on nije imao, i sexa redovnog, nju za rukicu i ajmo...dok nije skontao da mu je dosta klupica sa djevicom i da je spremna na novi korak, ma bljak sve u svemu....valjda sam tako otpala u kategorizaciji u odnosu na deset godina mladju, pa ljudi moji je li to moguce....da, u mom zivotu jeste, valjda jos jedno iskustvo samo takvo....
ovo mi je samo potvrdilo da jedna osoba ne moze voljeti dvije istovremeno, a kamoli isto jako, kvaliteno, kako hocete....
sad shvatam odakle meni osjecaj tjeskobe, nesigurnosti, uzasa na spominjanje nekih stvari, nepovjerenja, bilo je razloga za to itekako, kad nakon vise od godinu dana saznas da si druga, prva od dvije, nije bitno...da si mozda samo potreba, za iskoristiti bas i samo...ma fuj...ukocena sam evo pet dana...
i samo covjek koji nikoga ne voli moze si umisliti da voli dvije, a ni na jednu se nije fokusirao, zato i jeste lud jebeno...
- 3xa
#36 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
izvini na ovome sto cu te pitati i ne moras mi odgovoriti, jel ti ime pocinje sa S 
- TiDamJa
#37 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
3xa wrote:izvini na ovome sto cu te pitati i ne moras mi odgovoriti, jel ti ime pocinje sa S
nema veze, nije da se krijem, da, u pravu si
a ja te necu pitati niti mi moras odgovoriti odakle ti ta ideja
Last edited by TiDamJa on 02/04/2008 22:58, edited 1 time in total.
- 3xa
#38 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
pitam to jer sad nisam sigurna jesi li ti moja drugarica iz srednje U skoleTiDamJa wrote:3xa wrote:izvini na ovome sto cu te pitati i ne moras mi odgovoriti, jel ti ime pocinje sa S
nema veze, nije da se krijem, da, u pravu si
- TiDamJa
#39 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
ahahaha, da, mozda, ovo je mala mahala 
- 3xa
#40 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
e sad sam zbunjena 
- J.
#41 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ne možeš voljeti dvije osobe istovremeno jednakim intenzitetom, možeš misliti da ih voliš, i mogu ti biti obje drage, al' jednu voliš više sigurno, samo trebaš skontati koju! 
- TiDamJa
#42 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
J. wrote:Ne možeš voljeti dvije osobe istovremeno jednakim intenzitetom, možeš misliti da ih voliš, i mogu ti biti obje drage, al' jednu voliš više sigurno, samo trebaš skontati koju!
da, mozes si misliti....nikad nisam drugu osobu ni razmatrala, uvijek samo jedna u fokusu, i ako ima problema i sranja opet ona u fokusu, ne bjezanje drugome....jer ja to zovem bjezanje...a onda se kako je anais nin rekla, radi o tome da ostavis obje i nadjes trecu...to je fakat tako...nema druge. ni trece. ostaje samo jedna, uvijek i zauvijek...mislim, kad znas da si nasao...a znas, itekako znas
- J.
#43 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Pa eto onda nema problema, jer znaš, mislim znat ćeš, samo je pitanje vremena!TiDamJa wrote:J. wrote:Ne možeš voljeti dvije osobe istovremeno jednakim intenzitetom, možeš misliti da ih voliš, i mogu ti biti obje drage, al' jednu voliš više sigurno, samo trebaš skontati koju!
da, mozes si misliti....nikad nisam drugu osobu ni razmatrala, uvijek samo jedna u fokusu, i ako ima problema i sranja opet ona u fokusu, ne bjezanje drugome....jer ja to zovem bjezanje...a onda se kako je anais nin rekla, radi o tome da ostavis obje i nadjes trecu...to je fakat tako...nema druge. ni trece. ostaje samo jedna, uvijek i zauvijek...mislim, kad znas da si nasao...a znas, itekako znas
-
patrius
#44 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Sta se desava kad neko NE voli ni dvije ososbe

- TiDamJa
#45 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
patrius wrote:Sta se desava kad neko NE voli ni dvije ososbe![]()
![]()
onda si samo komplexas, egocentrik..
- J.
#46 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
Ja bih rekla to da ih zavoli, prije ili kasnije, ili možda već voli, ali neće priznati.patrius wrote:Sta se desava kad neko NE voli ni dvije ososbe![]()
![]()
Al' bit će dovoljno da zavoliš jednu, al' iskreno!
-
Mladen
#47 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
3xa wrote:Ostala sam bez teksta. Necu vise zakuhavati
Ostavio sam A. bez daha
I da ljubav nije samoljublje, narcizam.
-
patrius
#48 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
TiDamJa wrote:patrius wrote:Sta se desava kad neko NE voli ni dvije ososbe![]()
![]()
onda si samo komplexas, egocentrik..
Samo to
- TiDamJa
#49 Re: sta se desava kad neko voli dvije osobe?
oprosti, nasekirana sam samo tako, ne znam sta si, volis li ne volis li, sebe, i jednu il dvije ili tri, nemamm pojma zaista