Kakav je stav Sarajlija sa Krajisnicima..da li gotivite te ljude i sta mislite o Krajini????????
Kljuc, Bihac, Sana, Prijedor, Kozarac, Kladusa, Buzim, Cazin, Petrovac, Krupa..itd
Zaboravio si BL! Onu prijeratnu!violentjack wrote:Ozbiljno pitanje
Kakav je stav Sarajlija sa Krajisnicima..da li gotivite te ljude i sta mislite o Krajini????????
Kljuc, Bihac, Sana, Prijedor, Kozarac, Kladusa, Buzim, Cazin, Petrovac, Krupa..itd
Ah..zasto?Drug_Tito wrote:Kao predstavnik Banjalucana (niko me nije stavio na tu poziciju, sam sam sebe uvalio) zelim da odvojim Banja Luku od Krajine. Od mnogih Banjalucana koji zive u diaspori sam saznao da veoma puno mrze kada ih neko iz Krajini prozove Krajsnicima, takodjer i ja. Banjalucani smo, krajisnici NE.
Nisu im djevojke 'kurveshtine' nego si ti kreten.Stitch__ wrote:hehe, znam ih nekoliko, ok su kao raja
djevojke su im kurveshtinecast izuzecima (..mada ja ne poznam izuzetke
)
doduse, svidja mi se kod djevojaka pogotovo onaj naglasak...
Hvala!Qwert wrote:Nisu im djevojke 'kurveshtine' nego si ti kreten.Stitch__ wrote:hehe, znam ih nekoliko, ok su kao raja
djevojke su im kurveshtinecast izuzecima (..mada ja ne poznam izuzetke
)
doduse, svidja mi se kod djevojaka pogotovo onaj naglasak...
Mada imaju oni neki svoj specifican humor koji se u vecini slucajeva zloupotrijebi.
LJudi ko' i svi drugi.violentjack wrote:Ozbiljno pitanje