Sta sad da radim?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Hare, .... ljuta je na mene, .... nece od mene ni cokolade, ... :-? :oops:
Harrys

Post by Harrys »

:oops: Mozda bi uzela od mene. :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Harrys wrote::oops: Mozda bi uzela od mene. :lol: :lol:
:roll: Nece ni od tebe, .... ne znas joj password, .... :oops: :D
Harrys

Post by Harrys »

:D Mozda imam prolaz :D na rijec. :D :D
remake

Post by remake »

Max.Cherry wrote:Eh ovako, imam ja riješenje - uvijek pomaže. Ima Hamo u Lužanima, on ti se bavi prepravljanjem chipova u mikrofonima koji koriste bežičnu tehnologiju kad Abid Sakalš radi koncerte VAN Sarajeva. Vrlo bitno, VAN Sarajeva. Jer, kad Abid ode van Sarajeva, on ne koristi svoju adresu na Bihnet-u, jer su mu postavke na njegovom kompjuteru, nego koristi svoju web adresu, tj- Hotmail adresu kako bi održavao komunikaciju sa komšinicom od tetke na Novom Zelandu, koja umjesto tetke čeka papire od stana da donese poštar, onog stana što mu je jaran Zijo sredio da plati manju cijenu po kvadratu kad su mu postavljali pločice u hali.

Znači, Hamo ti je tu vrlo bitan čovjek. Hamina kćerka Melika studira kriminalistiku i Hamo se nada da će ona postati kvalitetna inspektorica kad to zgotovi. Zato joj i popušta kada ona kaže da će ostati kasno vani sa svojim novim momkom Zlatanom, koji vozi bengu novog, i koji je
gladi po... dobro, ovo nije topic za te stvari, ali opet bitna je stvar što je Zlatan obećao poso u CSB-u Meliki kad završi faks, mada ona nema pojma da od tog nema ništa jer on to radi samo da bi ga zabio. Ali, Hamo je uvjeren u poštenje svog polu-zeta, i zbog toga on pušta njemu sve s njom. Ali ni on nema pojma šta oni rade dokasna na parkingu iza škole na Dobrinji...

Hamo je jednom prilikom bio na roštilju kod Zlatanovih, kad je prvi put sazno da se na roštilj može bacit i povrće... Nije ni pomišljao na to da ga proba, of kors. Na roštilju je upoznao i Ibru, čovjeka koji naiskap klipaču zajmi, i čiji bratić od komšije praaaavo zna oko kompjutera. Jednom melika zajebala svoj kompjuter kod kuće dok je pokušala vodit virtualni seks uključujući web cameru sa Orhanom (Zlatanov najbolji jaran - duga priča...), i onda je Hamo moro zvat Zlatana da mu da broj mobitela od Ibre kako bi mu reko da pošalje malog od komšije da popravi kompjuter. Ibro je bio u Ljubuškom kod rodbine i bilo je baš vako oko prvog maja negdje, pa mu nije mogo odmah odradit to, ali za mjesec i po, kompjuter je opet bio online i operativan. Melika je u znak zahvalnosti ponudila malog od komšije Ibrinog izlaskom na kahvu, ali kad je mali reko da će je čekat na stanici tramvajskoj, ona je odlučila da joj je vrijeme da ode u studentsku razmjenu u Češku. Poslije ju je viđao po gradu, ali ona ga je uvjeravala da je ona manekenka Zgudina Mencova koja je tu na Fashion Weeku.

Hoćeš broj Hame?

popravio si mi dan :-D
irfan2

Post by irfan2 »

Max.Cherry wrote:Eh ovako, imam ja riješenje - uvijek pomaže. Ima Hamo u Lužanima, on ti se bavi prepravljanjem chipova u mikrofonima koji koriste bežičnu tehnologiju kad Abid Sakalš radi koncerte VAN Sarajeva. Vrlo bitno, VAN Sarajeva. Jer, kad Abid ode van Sarajeva, on ne koristi svoju adresu na Bihnet-u, jer su mu postavke na njegovom kompjuteru, nego koristi svoju web adresu, tj- Hotmail adresu kako bi održavao komunikaciju sa komšinicom od tetke na Novom Zelandu, koja umjesto tetke čeka papire od stana da donese poštar, onog stana što mu je jaran Zijo sredio da plati manju cijenu po kvadratu kad su mu postavljali pločice u hali.

Znači, Hamo ti je tu vrlo bitan čovjek. Hamina kćerka Melika studira kriminalistiku i Hamo se nada da će ona postati kvalitetna inspektorica kad to zgotovi. Zato joj i popušta kada ona kaže da će ostati kasno vani sa svojim novim momkom Zlatanom, koji vozi bengu novog, i koji je gladi po... dobro, ovo nije topic za te stvari, ali opet bitna je stvar što je Zlatan obećao poso u CSB-u Meliki kad završi faks, mada ona nema pojma da od tog nema ništa jer on to radi samo da bi ga zabio. Ali, Hamo je uvjeren u poštenje svog polu-zeta, i zbog toga on pušta njemu sve s njom. Ali ni on nema pojma šta oni rade dokasna na parkingu iza škole na Dobrinji...

Hamo je jednom prilikom bio na roštilju kod Zlatanovih, kad je prvi put sazno da se na roštilj može bacit i povrće... Nije ni pomišljao na to da ga proba, of kors. Na roštilju je upoznao i Ibru, čovjeka koji naiskap klipaču zajmi, i čiji bratić od komšije praaaavo zna oko kompjutera. Jednom melika zajebala svoj kompjuter kod kuće dok je pokušala vodit virtualni seks uključujući web cameru sa Orhanom (Zlatanov najbolji jaran - duga priča...), i onda je Hamo moro zvat Zlatana da mu da broj mobitela od Ibre kako bi mu reko da pošalje malog od komšije da popravi kompjuter. Ibro je bio u Ljubuškom kod rodbine i bilo je baš vako oko prvog maja negdje, pa mu nije mogo odmah odradit to, ali za mjesec i po, kompjuter je opet bio online i operativan. Melika je u znak zahvalnosti ponudila malog od komšije Ibrinog izlaskom na kahvu, ali kad je mali reko da će je čekat na stanici tramvajskoj, ona je odlučila da joj je vrijeme da ode u studentsku razmjenu u Češku. Poslije ju je viđao po gradu, ali ona ga je uvjeravala da je ona manekenka Zgudina Mencova koja je tu na Fashion Weeku.

Hoćeš broj Hame?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

maxuz sam se ulogovao da javno oplacem na ovo :D
shin

Post by shin »

neko iz mase wrote:Pop Milutin je zaduzen za hotmail passworde i slicno, mi smo ovdje samo za bijelu tehniku :D :D :D

Image
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

ne zna se ko je duhovitiji ,evo grohotom se smijem......
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Rijesila problem?
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

nisam daduli :(
irfan2

Post by irfan2 »

cuj, ozbiljno..ako ne znas ono pitanje koje si odabrala kad si otvarala account, ebga...
otvori novi account, ovaj ti je propao, pozdravi se s njim..
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Malo je glup sistem izgleda, salje ti upute za resetovanje na mail koji ne mozes da otvoris :roll:
Probaj da napravis novi account na hotmailu i da das da ti na tu adresu posalje upute i vidi da li se mogu iskoristiti.
Ne znam sta vise...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

NE MOŽE!

Eto, najozbiljniji i najpametniji sam ti odgovor dao. Jebiga, ne može. I sama si rekla da si usrala jer si jednom resetovala i gotovo. Oprosti nam zajebanciju, ali eto očito je da smo se zajebavali jer je, opet očito, da nema rješenja. Mislim da bi većina bila rada da ti pružu ruku pomoći da je to bilo moguće. Nego, halali staru adresu i poruke koje si imala anamo... ZNAM da je teeeeško, dečko lijepih riječi reko nekad prije... Ali naći ćeš ti drugog koji te neće prestat milovat komplimentima... Otvori drugu i pokreni drugu temu.

P.S. Abid S. mi je reko da vas sviju pozdravim maksuz i da vam reknem da svi dođete na koncert što će u Ćajniću bit organizovan na dan solobođenj atog grada od rimskih galija. Džabno će vam se potpisivat na MAICE.
stidljiv

Post by stidljiv »

Kada si registrovala tu email adresu..koju si alternativnu email adresu upisala ? Kad si resetovala password hotmail salje novi password na tu drugu adresu koju si upisala...
Probaj da provjeris tu adresu i tamo bi trebao biti pass...
Post Reply