Sta sad da radim?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

kriticarka_nikova

#1 Sta sad da radim?

Post by kriticarka_nikova »

Zaboravila sam password od hotmail adrese.Zatim sam ga slucajno resetovala i sad nikako ne mogu da udjem u hotmail.Sta da radim ljudi??????!!!!!!!!
rumenko

Post by rumenko »

ma sta mi pricas molim te....da nisu tresnje....pokusaj sa inhalacijom...peskir na glavu i dobro se napari....i onda probaj ponovo ...ako to ne pomogne moraces drugu...video kartu uzeti.....
Salko sto je u vodu skako

#3 Re: Sta sad da radim?

Post by Salko sto je u vodu skako »

kriticarka_nikova wrote:Zaboravila sam password od hotmail adrese.Zatim sam ga slucajno resetovala i sad nikako ne mogu da udjem u hotmail.Sta da radim ljudi??????!!!!!!!!
znao sam da ces bas ti zaboravit password..znao sam i upozoravo sam te a ti se pravis pametna..koncentrisi se ponovo i probaj...
kriticarka_nikova

ozbiljno je i nemojte se zafrkavati samnom :x
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

kriticarka_nikova wrote:ozbiljno je i nemojte se zafrkavati samnom :x
udaraj po enteru dok ne otvori..
shin

Post by shin »

Image
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Pop Milutin je zaduzen za hotmail passworde i slicno, mi smo ovdje samo za bijelu tehniku :D :D :D
irfan2

Post by irfan2 »

vaznom ga.. :D
Lace

Post by Lace »

imas li ono tajno pitanje? :D
Lace

Post by Lace »

ma resetuj je opet ...sta te kosta :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Lace wrote:imas li ono tajno pitanje? :D
Ima samo je toliko tajno da ga ni ona nezna :D
kriticarka_nikova

dajte ljudi kako ste tako bezobrazni :x
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Provjeri kao prvo da nisi nekada dozvolila da ti browser zapamti password:
Tools - Options - Privacy - Passwords - View Saved Passwords

Druga je varijanta , ako prva bude corak , da ides na http://www.hotmail.com i jednostavno pratis upute u slucaju zaboravljenog passworda.
Sretno u oba slucaja! :oops:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Eh ovako, imam ja riješenje - uvijek pomaže. Ima Hamo u Lužanima, on ti se bavi prepravljanjem chipova u mikrofonima koji koriste bežičnu tehnologiju kad Abid Sakalš radi koncerte VAN Sarajeva. Vrlo bitno, VAN Sarajeva. Jer, kad Abid ode van Sarajeva, on ne koristi svoju adresu na Bihnet-u, jer su mu postavke na njegovom kompjuteru, nego koristi svoju web adresu, tj- Hotmail adresu kako bi održavao komunikaciju sa komšinicom od tetke na Novom Zelandu, koja umjesto tetke čeka papire od stana da donese poštar, onog stana što mu je jaran Zijo sredio da plati manju cijenu po kvadratu kad su mu postavljali pločice u hali.

Znači, Hamo ti je tu vrlo bitan čovjek. Hamina kćerka Melika studira kriminalistiku i Hamo se nada da će ona postati kvalitetna inspektorica kad to zgotovi. Zato joj i popušta kada ona kaže da će ostati kasno vani sa svojim novim momkom Zlatanom, koji vozi bengu novog, i koji je gladi po... dobro, ovo nije topic za te stvari, ali opet bitna je stvar što je Zlatan obećao poso u CSB-u Meliki kad završi faks, mada ona nema pojma da od tog nema ništa jer on to radi samo da bi ga zabio. Ali, Hamo je uvjeren u poštenje svog polu-zeta, i zbog toga on pušta njemu sve s njom. Ali ni on nema pojma šta oni rade dokasna na parkingu iza škole na Dobrinji...

Hamo je jednom prilikom bio na roštilju kod Zlatanovih, kad je prvi put sazno da se na roštilj može bacit i povrće... Nije ni pomišljao na to da ga proba, of kors. Na roštilju je upoznao i Ibru, čovjeka koji naiskap klipaču zajmi, i čiji bratić od komšije praaaavo zna oko kompjutera. Jednom melika zajebala svoj kompjuter kod kuće dok je pokušala vodit virtualni seks uključujući web cameru sa Orhanom (Zlatanov najbolji jaran - duga priča...), i onda je Hamo moro zvat Zlatana da mu da broj mobitela od Ibre kako bi mu reko da pošalje malog od komšije da popravi kompjuter. Ibro je bio u Ljubuškom kod rodbine i bilo je baš vako oko prvog maja negdje, pa mu nije mogo odmah odradit to, ali za mjesec i po, kompjuter je opet bio online i operativan. Melika je u znak zahvalnosti ponudila malog od komšije Ibrinog izlaskom na kahvu, ali kad je mali reko da će je čekat na stanici tramvajskoj, ona je odlučila da joj je vrijeme da ode u studentsku razmjenu u Češku. Poslije ju je viđao po gradu, ali ona ga je uvjeravala da je ona manekenka Zgudina Mencova koja je tu na Fashion Weeku.

Hoćeš broj Hame?
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ah ja, budale mene... zaboravih reć da je Hamo zvao malog od komšije Ibrinog i da laptop Abidov popravi kad su radili koncert u Zavidovićima.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Max.Cherry wrote:Ah ja, budale mene...
Ta ti je najbolja... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@kriticarka Poslala sam ti PP pa procitaj... :)

De momci uozbiljite se i pomagajte. :D
kriticarka_nikova

Max.Cherry wrote:Ah ja, budale mene... zaboravih reć da je Hamo zvao malog od komšije Ibrinog i da laptop Abidov popravi kad su radili koncert u Zavidovićima.
Nije mi ni Hamo mogo pomoc :D
Hajde ljudi...ne funkcionise nista
@daduli nemoze nijedno od onog sto si naveo jer sam u drugom slucaju vec resetovala svoj stari pasword pokusavajuci......
da napomenem a vec sam nasla svoj stari password no medjutim sta da radim kad sma ga vec resetovala :(
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:( :zzzz:
kriticarka_nikova

pape wrote::( :zzzz:
pape naporan si!
Harrys

Post by Harrys »

Kriticarko,u medjuvremenu,dok cekas,ispuni sportsku prognozu. :lol: :lol:
kriticarka_nikova

Harrys wrote:Kriticarko,u medjuvremenu,dok cekas,ispuni sportsku prognozu. :lol: :lol:
posto dajes dobre predloge ,daj mi i svoju kucnu adresu da te posjetim malo....nisam dugo bila u zatvoru..........
Harrys

Post by Harrys »

Treba ti visa,al ja cu ti pomoci ako zatreba :) u vezi prognoze. :lol:
kriticarka_nikova

Harrys wrote:Treba ti visa,al ja cu ti pomoci ako zatreba :) u vezi prognoze. :lol:
ne treba mi viza imam ja svoje ljude......... :faraon:
Harrys

Post by Harrys »

pa nek ispune,dobices cokoladu. :-)
Post Reply