mr__bosnjak wrote:
Kad nemas argumenata mozes ignore, ja samo raspravljam, ali te svaki put dotucem
Pa èovjeèe nije ovo takmièenje u brzini izbacivanja nebuloza i random informacija povezanih u reèenice... Da, dotuèe¹ kolièinom recikliranih nebuloza u jedinici vremena.
Bo¹njakova baza znanja

--------------------------------------------------------
1. Bo¹njaci pola¾u ekskluzivno pravo na Bosnu.
2. Kulin ban je bio Bo¹njak.
3. Irili su Bo¹njaci.
4. Bo¹njaci nisu Slaveni.
5. Nema Bosanaca.
6. Svi su Bo¹njaci.
7. Ko su Bosanci?
---------------------------------------------------------
I sad meni se èini da mr_bo¹njak ima negdje na disku "find & replace" skripticu i da njegovi postovi u stvari izgledaju ovako prije objave...
"Svaki put vas dotuèem jer sam vam dokazao da 1 i prije toga ako krenemo u istoriju da je 2. Neæu da se ponavljam - èinjenice su: 4, 5, 6. I poslije svega ¹to sam rekao mene zanima samo 7."
Ili ako nema vremena onda je samo: "1,2,3,4,5,6,7". Vjerujem da je to razlog jer ne vjerujem da mo¾e tako brzo kucati...
mr_bo¹njak da ti nisi latentni Bosanac?
Kad æe¹ skontati da sve i da ima neèega u tome ¹to prièa¹ pregazilo te vrijeme i realnost...
Zamisli da Italijani doðu i ka¾u ovo je Rim a vi ste Rimljani, kakvi crni Bo¹njaci... Kako zna¹ da ti babo nije bio neki Bo¹njakije Veliki? ©to se svi selektivno hvatate istorije? Gdje je ta granica gdje ka¾e¹ - odavde poèinjem? Po potrebi - pretpostavljam...