palermo wrote:Pa nije ništa, samo ja i ti osjećamo Bosnu i Hercegovinu na različite načine, ja je osjećam kao svoju jedinu, istinsku domovnu za koju sam spreman mnog šta dati....a tebi je ona samo slučajni geografski pojam u kojem nesretnim sticajem okolnosi živiš, a srce ti je negdje drugo.spokojan wrote:[
RTV pretplatu placam.
Gorazde i Bilecu osjecam domovinom ali ni blizu kao recimo Medjugorje, Capljinu ili Mostar.
Nisam dizao glas protiv skolskog programa na hrvatskom jeziku. Niti namjeravam. Mislim da je puno veci problem za nasu domovinu sto se u glavnom gradu Sarajevu hrvatski skolski program moze eventualno naci u katolickom skolskom centru ... pa logiciram redom prioriteta ...
Za reprezentaciju BiH navijam. Na noge ne skacem kad padne gol, ali ne skacem ni kad Hrvatska da gol ako ti to nesto znaci. U duelu izmedju BiH i Hrvatske navijao bih za Hrvatsku, a u svim drugim utakmicama BiH za BiH.
Sta je u svemu tome problem?
Nemam ništa portiv toga, do onog trenutka kad ti ne osjetiš potrebu da određuješ pravila života u mojoj domovini i to samo iz razloga što si navikao da se uvijek igra po tvojim pravilima.
Grijesis. Draza je meni Hercegovina od cijele Hrvatske, ali i Hrvatska mi je jako draga.