sta raditi?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

lampard

#51 Re: sta raditi kad ti ortak izjavi ljubav?

Post by lampard »

crtaonicar wrote:Sta uraditi kada ti dugogodisnji drug izjavi ljubav a ti ni pomislio nisi da je on gay? nevjerovatno! momak koji bi maogao imati svaku curu i vec ih je mnogo i imao, i nije ti na kraj pameti bilo da te moze tako sokirati.........???

iskoristi priliku dok se nije predomislio,jebo budalu :D :D :D
ding-dong

Post by ding-dong »

anais_nin wrote:
ibrik wrote:Posto dolazim iz manjeg mjesta u kome se svi znaju licno poznajem dva pedera koja uvijek zaobilazim u sto vecem luku kada ih sretnem da mi se slucajno ne bi desilo nesto slicno...zato i tebi preporucujem da koliko god to prijateljstvo bilo jako pocnes malo zaobilaziti tog svog "ortaka" jer jebi ga nikad vise sa njim neces moci sjesti na kafu, a da ne kontas o tome da ovaj hoce da te zguzi...koliko god ovo zvucalo lose i bezobrazno tako ti je moj jarane...
po tom ni mi zene ne bismo trebale piti kafu sa vecinom muskih jarana :D
i trebale bi ih zaobilaziti u sto sirem luku :D :D :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#53 Re: sta raditi kad ti ortak izjavi ljubav?

Post by ztluhcs »

crtaonicar wrote:Sta uraditi kada ti dugogodisnji drug izjavi ljubav a ti ni pomislio nisi da je on gay?
Ne proèitah da li je neko ovo napisao ali:

Fata je Fata ali dvaput je dvaput...
:lol: :lol: :lol:
Pearl

Post by Pearl »

ibrik wrote: Nemoj ba tako nisu svi muskarci isti :-D :-) (joj suplje)...ali to sto muskarci misle je nesto skroz prirodno sto je Bog odredio jer da nema tih misli i tih strasti i osjecanja ne bi bilo ni svijeta....
nidje veze... to smo je tebi (vama) to vise prirodno ne znaci da je takvo vase ponasanje ok :-) svaka cura kojoj jaran, koji je samo jaran, izjavi ljubav se osjeca slicno kao crtaonicar... manje ili vise prirodno ne igra veliku ulogu ako ti se neko ne svidja :D

@crtaonicar.. i pederi imaju pravo na ljubav pa ce je traziti kod istomisljenika.. nece te sigurno proganjati ako nisi istog seksualnog usmjerenja.. osim ako nije lik iz meksickih sapunica, koji bi da te ima po svaku cijenu, pa te zavede na derneku i uvali ti dijete :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Meshtar

Post by Meshtar »

Ma dok si se ti Crtaonicar toliko zadeverao, i ti si mi šuhveli :D :D
Post Reply