pa ti ces svakako uskoro u dijasporuG.O.D. wrote:a sta je sa nama ispod 30???PR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
za nas nema jaranica iz dijaspore???![]()
![]()
Sta raditi kad se priblizis 30.- tim godinama zivota ????
- Lace
-
G.O.D.
kreeeem...sestro....kreeeem i to onaj slatikiLace wrote:G.O.D. je puter...mada ne izgleda tako...al ima brataPR80. wrote:Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.G.O.D. wrote:lakse je onda na jumbo oglasne table po gradu da postave tvoju sliku i da napisu: hitno se trazi mlada za ovog junaka![]()
![]()
![]()
U red... koliko vas ima?
starijeg
![]()
a to sto izgledam maaaalo starije,bolje prolazim kod zenskog roda....odmah kazu...vidi ovaj mora da je iskusan
a to sto izgledam k'o da me brzi voz pregazio vise puta to cemo zanemariti
- Lace
ma daj...pa bas su ti sexy podocnjaciG.O.D. wrote:kreeeem...sestro....kreeeem i to onaj slatikiLace wrote:G.O.D. je puter...mada ne izgleda tako...al ima brataPR80. wrote: Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.U red... koliko vas ima?
starijeg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to sto izgledam maaaalo starije,bolje prolazim kod zenskog roda....odmah kazu...vidi ovaj mora da je iskusan![]()
![]()
![]()
a to sto izgledam k'o da me brzi voz pregazio vise puta to cemo zanemariti![]()
![]()
-
edu
zato joj i kazem da definise termin..ako je spetljati = ubraČiti..Lace wrote:edu ti svakako nisi u zelejnoj kategoriji 30+edu wrote:definisi termin spetljam..PR80. wrote: Osevapila bih se da koju jaranicu iz dijaspore spetljam sa gostom i drugima preko 30.U red... koliko vas ima?
![]()
![]()
![]()
- Lace
ali zelen si za stajanje...taman dok dodjes na red...izbacit ce te...da stanes opet...za koju godinuedu wrote:zato joj i kazem da definise termin..ako je spetljati = ubraČiti..Lace wrote:edu ti svakako nisi u zelejnoj kategoriji 30+edu wrote: definisi termin spetljam..![]()
![]()
![]()
![]()
..onda nista..ali ako je spetljati = zdrmati..onda sam vec stao u red..
![]()
![]()
i zna se da 30+ kad traze...onda traze nesto zaoprave i zaposve
-
PR80.
Pa nisi dos`o u zubnu ordinaciju pa da ti mogu dati 2 - godisnju garanciju.edu wrote:zato joj i kazem da definise termin..ako je spetljati = ubraČiti..![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Care, nisi ti upozn'o dobrog hirurgahorns&drums wrote:Cuj plasticna hirurgija je ipak skuplja od vijagre i ne vidjeh nesto da stoje i poslije plastike. Mozda samo obim veci:D
A mi maznemo bobu i mirna Bosna:D:D
Ja sam prosle sedmice u gym-u se presvlacila, zena do mene (40-45 god.) ima meme 10+ (nije da mi to gledamo
Ma kontam za jedno 10 godina da muza iznenadim
Sada ozbiljno, prijateljica je imala breast enlargement, super su (.)(.)
- Lace
ja izlanula...al editovala...vidim zelis da bracu obavijes velom misterije...ko je misteriozni bracoLace wrote:braco poznat pod nickom...PR80. wrote:Foruma liLace wrote: G.O.D. je puter...mada ne izgleda tako...al ima bratastarijeg
![]()
![]()
ups...valjda niko nije vidio nick
-
edu
šĆeri..i kivi je zelen..ali ima najvise vitamina..Lace wrote:ali zelen si za stajanje...taman dok dodjes na red...izbacit ce te...da stanes opet...za koju godinuedu wrote:zato joj i kazem da definise termin..ako je spetljati = ubraČiti..Lace wrote: edu ti svakako nisi u zelejnoj kategoriji 30+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i zna se da 30+ kad traze...onda traze nesto zaoprave i zaposve
-
G.O.D.
nisam ni ja vidio da je napisala vryzasedu wrote:ja isto nisam vidio da je napisala vrysaz..Lace wrote:ja izlanula...al editovala...vidim zelis da bracu obavijes velom misterije...ko je misteriozni bracoLace wrote: braco poznat pod nickom...
ups...valjda niko nije vidio nick![]()
![]()
-
Vozdra_123
eh vala bas me slatko nasmijaste...
super tema...
ko alphonso... blizi mi se 27... radim, imam curu vec 3 godine se zabavljamo.... mama i baba pitaju povremeno kad se zenis a ja odgovarm nikad
ni curi se ne zeni ali bi zeljela prsten.... a ja nisam jos ni za toga...
cak kontam da ponovo upisem fax sto znaci jos par godina bez zenidbe... mogu misliti starci ce da posize...
super tema...
ko alphonso... blizi mi se 27... radim, imam curu vec 3 godine se zabavljamo.... mama i baba pitaju povremeno kad se zenis a ja odgovarm nikad
ni curi se ne zeni ali bi zeljela prsten.... a ja nisam jos ni za toga...
cak kontam da ponovo upisem fax sto znaci jos par godina bez zenidbe... mogu misliti starci ce da posize...
-
Vozdra_123
keep your mouth shutPR80. wrote:Ima dobrih novogodisnjih ponuda, nisu skupi.Vozdra_123 wrote:ni curi se ne zeni ali bi zeljela prsten.... a ja nisam jos ni za toga...![]()
![]()
suti ba ovde treba da potrosim 2 mjesecne plate za prsten... (jednom sam postavio temu)