nisam ljubitelj gume ni najmanje, s mnogima sam spavao bez njega, i s tom izolacijom mi nije nimalo zanimljivoTroll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.
Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
ALI
tkođer nikad nisam ni spavao s curom, koju sam tek upoznao i odma prvi put a mnogo sam prilika imao.
ja na to gledam vako. da sam zgodan i privlačan, često čujem, ali nisam ni bred pita, ni nakav kazanova, da ženska odma na prvu padne na mene. pitanje se otvara, ako je ona s mnom tek tako legla, pitanje je s koliko je njih još tako bila gorih od mene, i to ne inače, nego možda i taj dan.
tako da. sex na prvom sastanku s curom koju neznam baš najbolje? teško bogami.. jaaaako teško...