Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

AmADin_gospo

#101 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by AmADin_gospo »

Troll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
nisam ljubitelj gume ni najmanje, s mnogima sam spavao bez njega, i s tom izolacijom mi nije nimalo zanimljivo

ALI

tkođer nikad nisam ni spavao s curom, koju sam tek upoznao i odma prvi put a mnogo sam prilika imao.

ja na to gledam vako. da sam zgodan i privlačan, često čujem, ali nisam ni bred pita, ni nakav kazanova, da ženska odma na prvu padne na mene. pitanje se otvara, ako je ona s mnom tek tako legla, pitanje je s koliko je njih još tako bila gorih od mene, i to ne inače, nego možda i taj dan.

tako da. sex na prvom sastanku s curom koju neznam baš najbolje? teško bogami.. jaaaako teško...
Ramzess Veliki

#102 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Ramzess Veliki »

dale cooper wrote:
sherbett wrote:
Ramzess Veliki wrote: Cura koristi neki vid kontracepcije, tablete, spiralu ... šta već.
I zatim ju lik uvrijedi sumnjajući da je bolesna ... a sad i ovo pitanje da nije u pitanju alimentacija ... i lik još okolo prepričava ... ma nije mu trebala dati nikako.
ali nema ona šta da se vrijeđa, nit on nju da vrijeđa. Nije da su se znali 10 godina, nego jednu kavu, i meni je normalno da posumnja, i da bude na oprezu. Mi ne znamo da li pije pilule ili ima spiralu, a ne znamo ni da li mu je išta na to rekla.
Možda ima samo neobuzdanu potrebu za sexom...a on, a on se uplašio "kako tako lako..mora da ima caka"..i nije ništa loše u tome što je oprezan
Indeed. Jebote, čovjek bi pomislio da bi pojedine matore mudonje ovdje trebali znati bolje kada su ovakvi casual,
one night stand susreti u pitanju. Nego jok, oni bi da "rahat" umaču, a poslije šta bude. Zrelo nema šta. :roll: :D
Prospeš malo žestokog pića po njenoj pa ako je zapeče ne trpaj. Isprobana metoda i kod AIDS-a.
Dobro, i ja sam nedavno takvu koja je htjela istu noć kad smo se upoznali, odnosno popili koju više, da se bubne samnom prebacio jednom prijatelju, a nisam ni poslije htio da se bubamo. Ovaj prijatelj je bubao i dalje i evo ga živ i zdrav. U Pakistanu recimo nisam umočio oko 9 mjeseci, imaju hepatitisa pa nisam htio ni sa njihovim studenticama da se petljam.
fantom slobode

#103 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by fantom slobode »

Ja samo vjerujem u Coca Colu...to je jedino pravo sredstvo.
Vasco da Gama

#104 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Vasco da Gama »

Troll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
nije njoj nista ona je sasvim normalna i ja sam na njenoj strani. jebo ti zadovoljstvo i ljubav bez rizika. to nam se danas svuda prodaje kao moderna i odgovorna mudrost: popij pivu, al bezalkoholnu; imaj orgije, al budi bezbjedan evo ti kondom; popij kafu al bez kofeina; evo cigara, al elektricna, itd.

brate ako neces da rizikujes nemoj nikako imati sex niti bilo kakav uzitak. taj komercijalni moral isforsiranog hedonizma bez rizika mi se gadi. fino kad si health conscious i informisan o opakim bolestima onda fino budi nevin ili idi spavati samo sa jednom osobom kojoj vjerujes. danas se forsira uzitak bez uzitka kao najveci stadij prosvjetljenosti. fuj.
Post Reply