Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Troll_Happens

#1 Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Troll_Happens »

U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
JThomas

#2 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by JThomas »

najprije da je to zadnje. jaranu svaka čast za čvrstinu, pribranost i rezon :thumbup:
moke33-sa

#3 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by moke33-sa »

[quote="Troll_Happens"]U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....[/quotea

ako je sve ovo sto si napisao istina,onda ona ili ima neku bolest ili zeli djete od njega,mozda ne zeli brak niti vezu a zeli djete,ne mora da znaci da je zbog alimentacije i mislim da nije.mozda je i bolesna a bolest dobila od nekog muskarca pa se sada sveti,a ti sto kazes da bi ga ne bi stavio makar se ujutro probudio sav crven ili kako si vec rekao moj druze nemoj da si lud,ljepo je sve dok traje ali kada buraz skontas da nedaj boze imas neku bolest ne bi ti bio u kozi niti bilo kome,prema tome kako neko rece svaka cast tom tvom drugu i po meni je ispravno uradio i ako je ta djevojka normalna tj.ako nije imala neke skrivene namjere samo ce ga vise cjeniti
irac300

#4 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by irac300 »

Jbt pametovanja!!! Možda curi jednostavno naumpalo. Ne kažem da je pametno, sa strancem tek tako odmah stupiti u sexualne odnose bez zaštite, ali praviti neku teoriju zavjera ''možda je bolesna, hoće da zatrudni'' je debilana na kvadrat!!!
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#5 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Matijevic_Vlado »

irac300 wrote:Jbt pametovanja!!! Možda curi jednostavno naumpalo. Ne kažem da je pametno, sa strancem tek tako odmah stupiti u sexualne odnose bez zaštite, ali praviti neku teoriju zavjera ''možda je bolesna, hoće da zatrudni'' je debilana na kvadrat!!!
ja ipak mislim da je to neka osvetnica :mrgreen: . jbt samo na nju da ne naletim :mrgreen:
rasuta_riza

#6 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Ovo je dobro, :izet:
Tvoj prijatelj nije služio vojsku. Jer da jeste, ne bi se taj puno premišljao, sjetim se nas koji bi kada dobijemo dopust, gledali bi da ga metnemo ma gdje god,jedini kriterij je bio da je ženskog roda i da ima puls :D . Od gankaci, prodavačica kod željezničke, kafanskih konobarica, ma nit je koga briga bilo što je prije puk vojske prošao tuda. Kondoma ni na vidiku, ali si tu spreman na rizik u korist domovine :izet:
Suviše vi danas birate, suviše ste osvješteni da ne kažem hipohondri. :run:
irac300

#7 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by irac300 »

rasuta_riza wrote:Ovo je dobro, :izet:
Tvoj prijatelj nije služio vojsku. Jer da jeste, ne bi se taj puno premišljao, sjetim se nas koji bi kada dobijemo dopust, gledali bi da ga metnemo ma gdje god,jedini kriterij je bio da je ženskog roda i da ima puls :D . Od gankaci, prodavačica kod željezničke, kafanskih konobarica, ma nit je koga briga bilo što je prije puk vojske prošao tuda. Kondoma ni na vidiku, ali si tu spreman na rizik u korist domovine :izet:
Nije džaba moj rahmetli dedo govorio ''Muško koje odbije ženu treba maljem u čelo''. :D
rasuta_riza

#8 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

irac300 wrote:
rasuta_riza wrote:Ovo je dobro, :izet:
Nije džaba moj rahmetli dedo govorio ''Muško koje odbije ženu treba maljem u čelo''. :D
Tako je, stara škola! Čuj našo se pajdo izvoljevat, da sam ja treba ne nih mu ni dao. :D Kako ti dedo reče, ušicama od sikire to treba. Da ga je jedno po godine iza žice među mudonje, i onda na dopust, tad bi saznao da nema žene koja ne valja! Nema otpada.
Svaka je dobra, a najbolja je koja dadne!
Last edited by rasuta_riza on 05/10/2013 18:38, edited 1 time in total.
rasuta_riza

#9 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

janisamodavde wrote:U sustini ne mislim da je ista lose i upitno...
Zena je ocigledno kroz tu kafu pa pica i provedenog dosta vremena dosla do zakljucka da si razuman decko
i da vodis racuna o zdravlju i odlucila uzivati.
DA PODVUCEM DA ZENE U VELIKOM PROCENTU NE MOGU IMATI AMA BAS NIKAKAV UZITAK SA KONDOMOM.
Ja cu radije apstinirati vec imati u sebi najlon...i da ta dama mozda ima spiralu ili pije pilule.
A sto se tice alimentacije posto imam puno djece mislim da je to vrlo smjesan stav jer djete je jako velika obaveza i vrlo skupa zajebancija i trosak i to su mali energetski vampiri i stetocine i naravno smisao i sustina zivota...
Ta zena mozda zeli djete ali ne zbog alimentacije vec da bi ga imala...kazem mozda...ima svakakvih budala naravno.
Ali ko god racuna da ce profitirati sa djetetom ili je vrlo glup ili zeli oca djeteta vise nego to djete...
Slažem se!
Momak i nema nešto pretjerano pojma o ženama, a izgleda da je malo i narcis.
I mjesto da ko čovjek umoči, on odabire da se "tušira sa kabanicom". Ta cura je vjerovatno na mjestu, ali je on malo sjeban u vugla.
damskot

#10 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by damskot »

Nesto me na ovo posjeti :)

Nikad bez kondoma .

Velika sansa Hepetitis (bih) a da ne govorimo o globalizaciji i dijaspori koja je prosla zemaljsku kuglu ...

Glupost je drugacije tvrdit , davat savjet igrati se sa bolescinama zbog P... je ....
Last edited by damskot on 05/10/2013 11:35, edited 1 time in total.
staradis

#11 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by staradis »

Mrzim kondome, ali svaka cast liku.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Troll_Happens

#12 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Troll_Happens »

moke33-sa wrote:
Troll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....[/quotea

ako je sve ovo sto si napisao istina,onda ona ili ima neku bolest ili zeli djete od njega,mozda ne zeli brak niti vezu a zeli djete,ne mora da znaci da je zbog alimentacije i mislim da nije.mozda je i bolesna a bolest dobila od nekog muskarca pa se sada sveti,a ti sto kazes da bi ga ne bi stavio makar se ujutro probudio sav crven ili kako si vec rekao moj druze nemoj da si lud,ljepo je sve dok traje ali kada buraz skontas da nedaj boze imas neku bolest ne bi ti bio u kozi niti bilo kome,prema tome kako neko rece svaka cast tom tvom drugu i po meni je ispravno uradio i ako je ta djevojka normalna tj.ako nije imala neke skrivene namjere samo ce ga vise cjeniti
Ne znam sto bih lagao ako on mene laze lazem i ja vas. Poenta je u tome danas je s njim sutra s drugim prekosutra sa trecim. To dovoljno govori o njenom devijantnom ponasanju i naravno da treba biti oprezan. On je to profesionalno uradio a ona nek trazi drugu budalu koja ce naletiti na minu. :evil:
apsidejzi

#13 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by apsidejzi »

Sto mi ova prica lici na kraj filma "Tesko je biti fin" vezano za neplodnost :)
Ramzess Veliki

#14 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Ramzess Veliki »

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
Cura koristi neki vid kontracepcije, tablete, spiralu ... šta već.
I zatim ju lik uvrijedi sumnjajući da je bolesna ... a sad i ovo pitanje da nije u pitanju alimentacija ... i lik još okolo prepričava ... ma nije mu trebala dati nikako.
rasuta_riza

#15 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Troll_Happens wrote:
moke33-sa wrote:

Ne znam sto bih lagao ako on mene laze lazem i ja vas.
Poenta je u tome danas je s njim sutra s drugim prekosutra sa trecim. To dovoljno govori o njenom devijantnom ponasanju i naravno da treba biti oprezan. On je to profesionalno uradio a ona nek trazi drugu budalu koja ce naletiti na minu. :evil:

Ovo je baš kretenski. Po čemu je njeno ponašanje devijantno?
Tvoj prijatelj je žešća peka, i nije ni zaslužio to što je dobio. Cura ga sebi pozvala,on se nećka pa uslovljava, znači ona je fufa a on profesionalac, šta žigolo?! :?:
Naći će ona deminera, ima dosta likova koji znaju kako demontirati mine :D
dale cooper

#16 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

sherbett wrote:
Ramzess Veliki wrote: Cura koristi neki vid kontracepcije, tablete, spiralu ... šta već.
I zatim ju lik uvrijedi sumnjajući da je bolesna ... a sad i ovo pitanje da nije u pitanju alimentacija ... i lik još okolo prepričava ... ma nije mu trebala dati nikako.
ali nema ona šta da se vrijeđa, nit on nju da vrijeđa. Nije da su se znali 10 godina, nego jednu kavu, i meni je normalno da posumnja, i da bude na oprezu. Mi ne znamo da li pije pilule ili ima spiralu, a ne znamo ni da li mu je išta na to rekla.
Možda ima samo neobuzdanu potrebu za sexom...a on, a on se uplašio "kako tako lako..mora da ima caka"..i nije ništa loše u tome što je oprezan
Indeed. Jebote, čovjek bi pomislio da bi pojedine matore mudonje ovdje trebali znati bolje kada su ovakvi casual,
one night stand susreti u pitanju. Nego jok, oni bi da "rahat" umaču, a poslije šta bude. Zrelo nema šta. :roll: :D
rasuta_riza

#17 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Indeed. Jebote, čovjek bi pomislio da bi pojedine matore mudonje ovdje trebali znati bolje kada su ovakvi casual,
one night stand susreti u pitanju. Nego jok, oni bi da "rahat" umaču, a poslije šta bude. Zrelo nema šta. :roll: :D
Tako je!! :D Vidiš, matore mudonje upravo znaju za to, i samo činjenica da su matori dokazuje da im to rahat umakanje nije skratilo životni vijek :D !
dale cooper

#18 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

rasuta_riza wrote:
Tako je!! :D Vidiš, matore mudonje upravo znaju za to, i samo činjenica da su matori dokazuje da im to rahat umakanje nije skratilo životni vijek :D !
A možda si samo imao sreće do sada? :D :skoljka:
rasuta_riza

#19 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

dale cooper wrote:
rasuta_riza wrote:
Možda, ali sve je možda. Više mi sreće treba u prometu na ovim našim cestama i rizik je daleko veći, pa opet to svakodnevno radim, možda sam mogao i u ratu poginuti pa nisam,možda, možda. :-) A nisam ćeifio u pomenutom.
fantom slobode

#20 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by fantom slobode »

dale cooper wrote:
rasuta_riza wrote:
a ne znam...nije valjda jedini. Ti matori eto zive :lol: :lol: :lol: Sve zavisi od licnog izbora i doticnih djevojki. Ne shvatam sta se ima raspravljati o intimnom zivotu dvoje ljudi...kako ce, i hoce li...njihov problem. Osim ako se ne radi o ljubavnim mnogouglovima...e onda se treba dogovoriti sa vise osoba i ucesnici mogu da komentarisu, prije, tokom i poslije...cak je i pozeljno. Bez toga...dvoje i to je to. Sa svim sto zele ili ne zele.
tiranosaur

#21 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by tiranosaur »

cura je nesto htjela a sta to ona zna...jel ovo ili ono...njemu svaka cast sto je koristio zastitu..
o njenoj neodgovornosti prema sebi da i ne govorim...hallo ba,sretnes nekoga dva puta,hoces da se valjate :-D a neces zastitu..tu nesto dobroooo smrdi... :D
a sta da je obratna situacija....da ona hoce zastitu a on navalio bez ...ne vjerujem da bi ovoliko polemizirali
staradis

#22 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by staradis »

Karanana javi se na temu

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
dale cooper

#23 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

rasuta_riza wrote:
Možda, ali sve je možda. Više mi sreće treba u prometu na ovim našim cestama i rizik je daleko veći, pa opet to svakodnevno radim, možda sam mogao i u ratu poginuti pa nisam,možda, možda. :-) A nisam ćeifio u pomenutom.
Naravno. Ali u prometu paziš, vežeš pojas, pridržavaš se propisa. U ratu isto tako, pazilo se koliko je to
bilo moguće. Zašto onda ne u seksu, posebno jer u tom slučaju ne štitiš samo sebe već i osobu sa kojom
spavaš. To se zove odgovorno ponašanje.
rasuta_riza

#24 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

tiranosaur wrote:cura je nesto htjela a sta to ona zna...jel ovo ili ono...njemu svaka cast sto je koristio zastitu..
o njenoj neodgovornosti prema sebi da i ne govorim...hallo ba,sretnes nekoga dva puta,hoces da se valjate :-D a neces zastitu..tu nesto dobroooo smrdi... :D
a sta da je obratna situacija....da ona hoce zastitu a on navalio bez ...ne vjerujem da bi ovoliko polemizirali
Šta ima da smrdi? Cura hoće šta joj paše,voli puni doživljaj pa šta?
Njoj svaka čast kad hoće da zovne lika kod sebe i spava sa njim, volim žene koje su hrabre :D ! On bezveznjak, trebala ga je izbaciti iz kuće.
rasuta_riza

#25 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

dale cooper wrote:
rasuta_riza wrote:
Naravno. Ali u prometu paziš, vežeš pojas, pridržavaš se propisa. U ratu isto tako, pazilo se koliko je to
bilo moguće. Zašto onda ne u seksu, posebno jer u tom slučaju ne štitiš samo sebe već i osobu sa kojom
spavaš. To se zove odgovorno ponašanje.
De,de,.od silnih pravila i odgovornosti, te učitelja i moralista na svakom koraku o svemu, postajem depresivan.
Sve zavisi od slučaja naravno,uglavnom iz ove priče mala :thumbup: , a on :ekser:
Post Reply