Šta pravite za ručak na ovoj vrućini?
Moderator: anex
- Saian
e ovo trazhimSaian wrote:aj majko ovo ce me dotuc' vec treci put pravim u 9 dana, djankoza stildanas wrote:uh, brzinski recept -- tuna salad, moja varijacija...
konzerva dobre tune (pakovane u vodi), 2-3 tvrdo kuhana jajeta nasjeckati i pomijesati sa tunom. dodati majoneze da se sve fino pomijesa, bibera i malo senfa (ko voli), sitno nasjeckanog persuna, celery sticks i mladog luka (ako nema onda crvenog ili shallots). staviti u frizider da se malo stegne i rashladii jesti sa dobrim kruhom (toplim po mogucstvu)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
tipicno momacko jeloSaian wrote:e ovo trazhimSaian wrote:aj majko ovo ce me dotuc' vec treci put pravim u 9 dana, djankoza stildanas wrote:uh, brzinski recept -- tuna salad, moja varijacija...
konzerva dobre tune (pakovane u vodi), 2-3 tvrdo kuhana jajeta nasjeckati i pomijesati sa tunom. dodati majoneze da se sve fino pomijesa, bibera i malo senfa (ko voli), sitno nasjeckanog persuna, celery sticks i mladog luka (ako nema onda crvenog ili shallots). staviti u frizider da se malo stegne i rashladii jesti sa dobrim kruhom (toplim po mogucstvu)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The_Fluid
mamica 31 wrote:tipicno momacko jeloSaian wrote:e ovo trazhimSaian wrote: aj majko ovo ce me dotuc' vec treci put pravim u 9 dana, djankoza stil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moj nekadasnji momak, a sadasnji muz, vazda sebi pravio
(naravno dok se hud ne ozeni
)
-
mamica papucarka
ma sta je sad.., znamo da ima izuzetakaThe_Fluid wrote:mamica 31 wrote:tipicno momacko jeloSaian wrote: e ovo trazhimmoj nekadasnji momak, a sadasnji muz, vazda sebi pravio
(naravno dok se hud ne ozeni
)
- danas
jesi ovo iftarioSaian wrote:e ovo trazhimSaian wrote:aj majko ovo ce me dotuc' vec treci put pravim u 9 dana, djankoza stildanas wrote:uh, brzinski recept -- tuna salad, moja varijacija...
![]()
![]()
![]()
![]()
- van Basten
prosto je nevjerovatno kako sa dolaskom HLADNIJIH dana ova tema preživljava svoju drugu mladost