Sta poslije...sve se cini prazno !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#251 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

a ja snosim posljedice što nisam donosio odluke :(
pustopoljina

#252 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by pustopoljina »

eleonora,
to je samo trenutna kriza, zato sto se stvari ne odvijaju po planu i proci ce.
ti ili on...nebitno...vec ste odlucili i raskinuli...sad te zivot bas ne mazi pa se prisjecas da on nije ni bio tako los. ali vec si skontala da si "bolja" bez njega...tj.da mozes brze i bolje bez njega.
da se sad opet pomirite- opet bi s veremenom dosla do onoga kad mislis da on i nije najbolji izbor, da se ne trudi, da ne nudi dovoljno i opet bi ti bio kriv.
avantgarde

#253 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by avantgarde »

Posebno je problem ako si nakon dugog opiranja pristao,la i otvorio,la dusu...i tek onda skuzis da si ispo,la budala.

:dance: :) :wink: ...taki grah pao.
ljubav_aha

#254 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

ma najboje je po kratkom potupku,ostro i na prvu :-D
zelenashica

#255 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:ma najboje je po kratkom potupku,ostro i na prvu :-D
Mozda je ostro i bilo ali nije na prvu :roll:
ljubav_aha

#256 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
zato problem postane vremenom tezi :|
avantgarde

#257 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by avantgarde »

Da i bila bi ti i u pravu samo kada ne bi stanje stvari saznavala na kapljice...razumijes,danas cujes ovo,sutra ono i samo se cudis i cudis...i pitas,cekaj ba zar sam ja bas tolika budala bio,la.... :D :wink:
zelenashica

#258 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote:
zato problem postane vremenom tezi :|
I onda shvatiš da je problem usuštini nerješiv..... :roll:
ljubav_aha

#259 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

zelenashice,bas tako,to jeste problem problema
ljubav_aha

#260 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

avantgarde wrote:Da i bila bi ti i u pravu samo kada ne bi stanje stvari saznavala na kapljice...razumijes,danas cujes ovo,sutra ono i samo se cudis i cudis...i pitas,cekaj ba zar sam ja bas tolika budala bio,la.... :D :wink:
zato se ljubav ne pije na slamku :D
EdoFmjam

#261 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by EdoFmjam »

na ovo sve mogu samo ovo konstatovati: :lol:
zelenashica

#262 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
avantgarde wrote:Da i bila bi ti i u pravu samo kada ne bi stanje stvari saznavala na kapljice...razumijes,danas cujes ovo,sutra ono i samo se cudis i cudis...i pitas,cekaj ba zar sam ja bas tolika budala bio,la.... :D :wink:
Ma draga moja jaranice ne razumiju to muškarci :D dzaba pojasnjavas :wink:
avantgarde

#263 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by avantgarde »

aha@,ali ti dobijas negativne informacije na slamku...tamo gdje ih nikako nisi ocekivao,la :D
zelenashica

#264 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

avantgarde wrote:aha@,ali ti dobijas negativne informacije na slamku...tamo gdje ih nikako nisi ocekivao,la :D
Da,jasno je nama dvjema sta ti pričaš,...ali nama haman jedno nije jasno.....kome ti vjeruješ u svemu tome?Njoj ili pričama...... :-) vidjel ti ijedan materijalni dokaz ili samo ti srce sumnja obuzela(haman muški mehanizam)....
ljubav_aha

#265 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
ljubav_aha wrote:

ma dzabana :lol:
zelenashica

#266 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote:
ljubav_aha wrote:

ma dzabana :lol:
Rekoh li ti ja ,musko ko musko,teše svoje a nesagledava objektivno...... :lol:
ljubav_aha

#267 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

zelenashica wrote:
avantgarde wrote:aha@,ali ti dobijas negativne informacije na slamku...tamo gdje ih nikako nisi ocekivao,la :D
Da,jasno je nama dvjema sta ti pričaš,...ali nama haman jedno nije jasno.....kome ti vjeruješ u svemu tome?Njoj ili pričama...... :-) vidjel ti ijedan materijalni dokaz ili samo ti srce sumnja obuzela(haman muški mehanizam)....
avantgarde,zato ne treba ni ocekivati,ja prvo sumnjam :D :)

zelenashice,uuuh,poterFila si slabu tacku :lol:
zelenashica

#268 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by zelenashica »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote:

zelenashice,uuuh,poterFila si slabu tacku :lol:
Baksuz sam ti ja moja draga,vazda potrefin slabu tačku :( :lol:
ljubav_aha

#269 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ljubav_aha »

bolje je naci slabu tacku,izgleda da je u pitanju fabricka greska :)
avantgarde

#270 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by avantgarde »

ljubav_aha wrote: Da,jasno je nama dvjema sta ti pričaš,...ali nama haman jedno nije jasno.....kome ti vjeruješ u svemu tome?Njoj ili pričama...... :-) vidjel ti ijedan materijalni dokaz ili samo ti srce sumnja obuzela(haman muški mehanizam)....

zelenashice,uuuh,poterFila si slabu tacku :lol:[/quote]

Ma aha@,dugo ne da sumnjas samo nego neces da pocnes nista...duuuuugo,duuuugo,i onda popustis jer is ipak samo ljudsko bice sa osjecajima koji se ipak krecu ka suprotnom od tebe samog,same.....i onda skontas nakon sto si konacno popustio,la da ti se svasta cini iza ledja,sve ono sto on,ona tebi zustro zabranjuje i to ono u stilu"na prvu".Hebi ga tako je....a ko juce si sam bio jos neka vrsta macho-a(maco).Kontas,hoces korektno ne valja da ga hebes.
fedor

#271 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by fedor »

Eleonora wrote:Evo jedne zenske :razz:
Ja sam pisala prije kako sam ja ta koja je ostavila momka, i zbog kojih razloga...sve samo obrazlozila...bila realna i objektivna...ali....
vrijeme prolazi, dolazim do ''saznanja'', cujem stvari, razmisljam, osjecam...najgore od svega : osjecam!
a to je da ga volim...
shvatila sam da mi je racio u tom jednom periodu bio izrazeniji, ali sada kako vrijeme prolazi, njegova blizina, toplina mi ludjacki fali....
ne vjeruje srce pameti, i obratno...
taj momak, mozda mi nije dao neki prosperitet, svijetlu buducnost, gotovo, obecanje da cemo ostati zajedno i graditi nesto...
ali njegov duh, karakter, osmijeh, vedrinu, bice njegovo VOLIM...ali, sada kada je kraj i kad se klupko pocelo otpetljavati, shvatila sam, a i on da smo imali puno dublje probleme...
shvatila sam da je on samnom prekinuo mnogo prije sam ja s njim, zvanicno....on je prekinuo emocijama, bliskoscu, sve je sam sebi zataskao da nije tako i sam je sebe lagao...ja sam, naravno, osjetila, da NESTO nije uredu, i trazila razloge za prekid, jer nisam mogla podnijeti nesto cudno sto je pocelo dolaziti iz njega...
Meni je sada tako, ljudi moji, tesko...........................
pricali smo, izlazili smo skoro....on je los, s*eban, u gadnoj zivotnoj fazi kad napokon mora dotaci dno, da bi se trznuo i dignuo...puno toga negativnog mu se izdesavalo u zadnjih pola godine, tako da ga je to sve pocelo udaljavati od mene....kako sam rece, kad mi krene bas sve nizbrdo, onda pocnem da sam sve unistavam, pa i ljubav nesvjesno...jeli to neki muski nacin ? ja ne znam...ali ja kao zena smatram, da kad sve krene niz brdo u zivotu, a imamo bar ljubav, hvatajmo se bas za nju, jer ona ce nam dati stimulaciju....kod muskaraca, da li je to drugacije?
pokusala sam opet razgovarati, doprijeti do njega, ali uzalud...on kaze da sad ''nema povratka naprijed''
mislim da me prekrizio. ostala mu draga jesam, i voli me, ali ne kao prije. zasto je to uradio? opet kazem, uspostavilo se : on je samnom ''raskinuo'' unutra, u srcu, ja sam samo osjetivsi to, raskinula rijecima...
ne mogu da vjerujem da baca i ovu ljubav u nepovrat....dize ruke, a tako me je volio..............
sta da radim?
naravno, patim, .....lose sam, ali mislim da ja vise nista ne mogu uciniti, i osjecam se bespomocno...on je jednostavno donio odluku : da ce svoje *ovno od zivota rijesavati sam, kao i svoje psihicke probleme, a ja ne trebam biti tu da se patim i trosim oko njega....ovo jeste mozda jako lijepo i nesebicno od njega, i dokaz da me voli, ali.......ja to ne zelim tako...ja zelim da me treba, ali ocito....on ne zeli da me treba.....
1. Nisi ga trebala napuštati
2. Čovjek te prekrižio, naravno, skontao da se može sam izboriti.
3. Kasno je možda sad, ali možda i nije, treba sačekati, pa vidjeti kako će se stvari odvijati.
4. Nikad ne reci nikad, ima i ta svoje mjesto! ;-) :thumbup:
Eleonora

#272 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Eleonora »

.
Last edited by Eleonora on 21/02/2011 13:01, edited 1 time in total.
Eleonora

#273 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Eleonora »

pustopoljina wrote:eleonora,
to je samo trenutna kriza, zato sto se stvari ne odvijaju po planu i proci ce.
ti ili on...nebitno...vec ste odlucili i raskinuli...sad te zivot bas ne mazi pa se prisjecas da on nije ni bio tako los. ali vec si skontala da si "bolja" bez njega...tj.da mozes brze i bolje bez njega.
da se sad opet pomirite- opet bi s veremenom dosla do onoga kad mislis da on i nije najbolji izbor, da se ne trudi, da ne nudi dovoljno i opet bi ti bio kriv.
Kada glavom razmisljam, a ne srcem, ovo definitivno zakljucim. I zato si definitivno upravu. Hvala ti :wink:
Eleonora

#274 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Eleonora »

ladyblue18 wrote:Nekad je ustvari samo ljepse upakovano nikad.
:thumbup:
Ghost_Rider_XXX

#275 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ponoviću ti još jednom. Vrijeme liječi sve. Ali nemoj više motati filmove, slike, video materijale i ostale audio vizuelne materijale koji te vežu za njega.

Zatvori to poglavlje i kreni dalje. Svi smo mi nekad prošli taj stravični osjećaj, beznadja, strašne anksioznosti itd. ali to ti ne smije oblikovati život. Obuci se lijepo i isturi grudi, izadji s prijateljima opusti se. Ne moraš izaći da bi tražila nekog drugog, samo se okruži dragim ljudima, jer sjediti sam u takvom stanju i nije najbolja opcija koju si možeš napraviti.

Vjeruj mi prije malo jače od godine i pol i ja sam prošao strašno bolan raskid, ali to me nije skršilo. Samo sam ujutro ustao rekao sebi da nema nazad i natjerao sebe da okrenem novi list.
Ako si svjesna činjenice, a jesi, da od tog čovjeka ne može više nista dobiti ne vidim potrebu da više razmišljaš o tome, okupiraj si misli bilo čim drugim, na početku je jako teško, ali onda ide sve lakše i lakše dok ne dodješ u situaciju da ćeš ga se sjetiti kao nekog koncerta na kojem ti je bilo lijepo ili manje lijepo, ili nekog izleta ili... ma znaš već šta hoću reći.

Ne dozvoli si da kloneš duhom. Tamo negdje ima neko, ma koliko ofucano zvučalo, ko će te više voljeti, paziti i maziti od tog nesređenog lika.
Post Reply