Sta poslije...sve se cini prazno !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
maxell_sarajevo
#26 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
jos jednom da utvrdimo gradivo

- jutarnji
#27 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Pa eto, fina neka, kulturno ti dala korpu, nasla drugog garant.JokTo wrote: citiram " Ja tebe volim,stalo mi je do tebe...al trenutno nemam volje za vezu" ...
I sta komplikujes, prva koja naleti pokupi je, svakako su sve na isti kalup.
- Dioda
#28 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Mogu mislit cega tu sve imakomi wrote:spremam ja jedan ultimativni post za prekide samo kad sredim svoj život pola godine skupljam po forumima razne savjete o prekidima... možda izdam i kakvu brošuru
Al' kad skontas, ne postoji lijep nacin da nekom saopstis da ne zelis vise biti s njim
- burek_in_space
#29 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Kao shto reche @smiley, nadam se da nisi furach, jer ti se onda crno pishe na ovom forumu.JokTo wrote:"Dioda" najvjerovatnije cu poslusati tvoj savjet...cini mi se najlogicnijim
Pokusat cu jos jednom...tek cu onda bit nacisto sa sobom...kako god se na kraju zavrsilo
I jos jedno pitanjee kako protumaciti ... "Volim te,stalo mi je do tebe...ali trenutno stvarno nemam volje za vezu"
iii ..... " Da sam te barem srela za 5 godina "
A shto se tiche boldirane rechenice, ako je izjavila neshto ovakvo, zhalim sluchaj, ali vrlo brzo cesh je vidjeti sa drugim u gradu, a vrlo moguce da te je vec prevarila.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
to što ćeš je viđati po gradu s drugim ne mora znaliti da nećete biti za 5 godina ponovno u vezi
ne zna se šta život nosi
ne zna se šta život nosi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#31 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Komi ne govori mu to.komi wrote:to što ćeš je viđati po gradu s drugim ne mora znaliti da nećete biti za 5 godina ponovno u vezi
ne zna se šta život nosi
Ima raje koja to bukvalno shvati pa ceka toliko godina.
A inace ne postoji nista gore kada dodje do prekida i kada ti treci govore "Nikad ne reci nikad"
- Truba
#32 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
šta da čeka???
pa nek živi svoj život ako je suđeno srest će se nekad opet slučajno i popričati...javit će se neko u pogodnom trenutku
ni prvi ni posljednji par tako...
bolje da imaju "odnose" s drugima dok nisu u vezi jedno s drugim nego da ga vara
pa nek živi svoj život ako je suđeno srest će se nekad opet slučajno i popričati...javit će se neko u pogodnom trenutku
ni prvi ni posljednji par tako...
bolje da imaju "odnose" s drugima dok nisu u vezi jedno s drugim nego da ga vara
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#33 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Ja znam bar dvije osobe koje su cekale godinama te svoje, dok nisu culi da su se udali/vjencali i onda su bili ko pokisle kokoske. 
-
io_sono_interista
#34 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
eh ja cu ti nesto rec,,
isao sam sa devojkom 2 god, ibilo ja kao sto si i sam napisao,,vlojeli se,extra bilo,, male svađe,,brzo se resavale, jednostavno sve ok,,da bi ja (kreten) rekao njoj da ne mogu nastavit vezu,, razlog sam joj rekao,,da je volim i sve,al da trenutno nisam za veze,,,
onaj glavni razlog koji sse ne govori,bio je ustvari da sam se zatraskao u drugu djevojku,,,naravno to me proslo veoma brzo i nastavio sam nakon 3 mjeseca sa starom djevojkom,i ev idemo 4 godine,,ljepse ne moze da bude,,
razlog zbog kojeg te ostavila moze bit drugi momak,,a mozda i nije,,
samo budi siguran da nije to glavni razlog sto te ostavila,,jer zaboga ako te voli i sve joj fino koji k++++ prekida
nemoj se samo tjesit e sad ceme nazvat i slicno,,,,
nemoj je ni zvat ni kontaktirat s njom,,,jer ce se onda i ona upitat sta je s tobom pa ce mozda pokusat stupit u kontakt,,
sacekaj koji dan i pokusaj izac s nekom djevojkom,,, neko je vec rekao nemoj polazit s nekom da je ne bi povrijedio kasnije,, uvjek ima onih koje su za provod,,,
bez obzira sta budes radio,,ne misli na nju,,,ima kod mene rakije,,friska,,vesela masina radila prije sedmicu,,pa da je graviramo,,
isao sam sa devojkom 2 god, ibilo ja kao sto si i sam napisao,,vlojeli se,extra bilo,, male svađe,,brzo se resavale, jednostavno sve ok,,da bi ja (kreten) rekao njoj da ne mogu nastavit vezu,, razlog sam joj rekao,,da je volim i sve,al da trenutno nisam za veze,,,
onaj glavni razlog koji sse ne govori,bio je ustvari da sam se zatraskao u drugu djevojku,,,naravno to me proslo veoma brzo i nastavio sam nakon 3 mjeseca sa starom djevojkom,i ev idemo 4 godine,,ljepse ne moze da bude,,
razlog zbog kojeg te ostavila moze bit drugi momak,,a mozda i nije,,
samo budi siguran da nije to glavni razlog sto te ostavila,,jer zaboga ako te voli i sve joj fino koji k++++ prekida
nemoj se samo tjesit e sad ceme nazvat i slicno,,,,
nemoj je ni zvat ni kontaktirat s njom,,,jer ce se onda i ona upitat sta je s tobom pa ce mozda pokusat stupit u kontakt,,
sacekaj koji dan i pokusaj izac s nekom djevojkom,,, neko je vec rekao nemoj polazit s nekom da je ne bi povrijedio kasnije,, uvjek ima onih koje su za provod,,,
bez obzira sta budes radio,,ne misli na nju,,,ima kod mene rakije,,friska,,vesela masina radila prije sedmicu,,pa da je graviramo,,
- psydelija
#35 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
samo sabura... nije ti ni prvo ni zadnje iskusenje u zivotu!
svestan sam da nije ti lako, narocito posle cudnih reci rastanka..., no, glavu gore i uvek kada oci otvoris stisni zube i avanti!
kada budes shvatio da je ljubav istrosena rec i puki intres partnera u datom trenutke, bice ti kud i kamo puno lakse.
ako si se u zadnjih tri godine udaljio od familije i pravih drugova, vrati se njima...
pozdrav i samo hrabro dalje, nemoj da cujem da cmizdris i kukas i ne dozvoli sebi luksuz da ti neku za*ebes radi revansizma... ti nisi takvog karaktera i samo casno dalje u zivotu!
svestan sam da nije ti lako, narocito posle cudnih reci rastanka..., no, glavu gore i uvek kada oci otvoris stisni zube i avanti!
kada budes shvatio da je ljubav istrosena rec i puki intres partnera u datom trenutke, bice ti kud i kamo puno lakse.
ako si se u zadnjih tri godine udaljio od familije i pravih drugova, vrati se njima...
pozdrav i samo hrabro dalje, nemoj da cujem da cmizdris i kukas i ne dozvoli sebi luksuz da ti neku za*ebes radi revansizma... ti nisi takvog karaktera i samo casno dalje u zivotu!
- mladtrek
#36 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
e jesam ja sje...an bio kad kad me cura nogirala prvi put u zivotu
al nakon desetak nogiranja naviko se
sad tacno znam momenat i preduhitrim ih uvijek
čim zausti ja kazem stani znam sta ces mi reci
de da ja za tebe "ti si fin pazljiv osjecajan al ....
pa sad ima vise varijanti od ne zasluzujem te (mislio sam da to samo u filmovima govore - al sam cuo u zivo)
do masina za ves mi lose reaguje na moju vezu s tobom bla bla bla
i na kraju skonto da moram kupit auto i vise ne prekidaju sa mnom
a nisam nista vise promjenio i dalje sam fin pazljiv i osjecajan i to ostalo
al nakon desetak nogiranja naviko se
pa sad ima vise varijanti od ne zasluzujem te (mislio sam da to samo u filmovima govore - al sam cuo u zivo)
- citroen
#37 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Situacija je krajnje komplicirana

- psydelija
#38 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
koji kralj!!!mladtrek wrote:e jesam ja sje...an bio kad kad me cura nogirala prvi put u zivotu
al nakon desetak nogiranja naviko se![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. pazi da te neka pa zedna preko izvora ne prevede, nije do auta!
- bijela
#39 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Ghost_Rider_XXX wrote:Isto tako sam mislio da nema dalje i bla bla bla bal i htio da izvšim harakiri, suzuki i kawasaki
tako je, a proći će SIGURNO, slušaj nas - znamo miStoga head up, isplači se ko čoek nije sramota i kreni dalje.
- Lunizz
#40 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Vidi coberu moj dobri...ne znam koliko imas tacno godina mozda 20 do 24 otprilike 
Da te ne lazem,ko brat bratu:Da ce da boli hoce itekako ce da boli,da ces da se sjebes svaki dan hoces i to opasno ces da se sjebes,ako slusas puno muzike vidjet ces da ces se sjebat uz svaku pjesmu i to debelo ces da se sjebes.Nemoj nikada ali nikada ako si pijan da je zoves,(inace treba zabraniti telefone opijenom covjeku
)
Ako si na fejsu a znam da jesi,gledas joj profil ko da je uskrsnuce Isusovo i sta pise.Nemoj se iznenaditi ako nadje novog kuronju brzo,al nemoj ni to da te pogadja nece potrajati veza
Al kad prodjes ovo sve za nekih 4 do 6 mjeseci bices novi covjek,drugog lijeka nema iskreno.Da ga ima i ako ga neko zna nek proda patent da se obogati
Da te ne lazem,ko brat bratu:Da ce da boli hoce itekako ce da boli,da ces da se sjebes svaki dan hoces i to opasno ces da se sjebes,ako slusas puno muzike vidjet ces da ces se sjebat uz svaku pjesmu i to debelo ces da se sjebes.Nemoj nikada ali nikada ako si pijan da je zoves,(inace treba zabraniti telefone opijenom covjeku
Ako si na fejsu a znam da jesi,gledas joj profil ko da je uskrsnuce Isusovo i sta pise.Nemoj se iznenaditi ako nadje novog kuronju brzo,al nemoj ni to da te pogadja nece potrajati veza
Al kad prodjes ovo sve za nekih 4 do 6 mjeseci bices novi covjek,drugog lijeka nema iskreno.Da ga ima i ako ga neko zna nek proda patent da se obogati
- mladtrek
#41 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ma ne opterecujem se odavno timepsydelija wrote:
koji kralj!!!
p.s. pazi da te neka pa zedna preko izvora ne prevede, nije do auta!
kolko god trazio uvijek te zapadne ono sto ti je propisano nafakom
trudis se da budes ti ok pa ako bude to to - to je to
a ako nije mozes ti zvijezde s neba skidat - djaba
samo opusteno - ako je u komsije bolji auto (kao perssonifikacija
bilo cega za cim zudi neko) - idi komsiji
ps : misao ide u oba praca m i f da ne budem neshvacen
-
Max Bunker
#42 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Drug, jedan savjet, neki se nece sloziti sa mnom. Kao sto rece @JThomas ( koji navija za ove plave sa Grbavice, ali mudro veli
), ta recenica znaci, da njoj vise nije stalo do tebe, da hoce da proba jos neke stvari u zivotu. Kada to iskreno shvatis, onda si shvatio sustinu svega i daj sebi malo oduska ( planina, putovanje, teretana, raja i to ) odredjeno vrijeme.
Nakon toga, samo hrabro, pun grad cura

P.S.
I nemoj SLUCAJNO, da slusas neke ljubavne (pateticne ) pjesme, tipa Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Alen Vitasovic i sl. Naci ces se u tim pjesmama i mislit ces da tako moras zivjeti i duze ces se oporavljati a ne mora i ne smije
Nakon toga, samo hrabro, pun grad cura
P.S.
I nemoj SLUCAJNO, da slusas neke ljubavne (pateticne ) pjesme, tipa Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Alen Vitasovic i sl. Naci ces se u tim pjesmama i mislit ces da tako moras zivjeti i duze ces se oporavljati a ne mora i ne smije
- psydelija
#43 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
izbegavaj svu domacu, (a narocito turbo diesel folk) muziku, ona moze da te unisti...to ti je bedak muzika.
p.s. ako si religiozan slusaj stvari iz tog pravca..., ako ne striktno electro (psytrance, goa, progresiv...).
p.s. ako si religiozan slusaj stvari iz tog pravca..., ako ne striktno electro (psytrance, goa, progresiv...).
- mladtrek
#44 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ma kakav techno - samo te metal uz dobar jutarnji jogging moze iscupat iz ovog - preporucam Kornpsydelija wrote:izbegavaj svu domacu, (a narocito turbo diesel folk) muziku, ona moze da te unisti...to ti je bedak muzika.![]()
istrcis se ujutro i vazdan si opusten ko beba i ne znas ni da si do juce bio u vezi ama niko te u t o ne moze ubijedit
-
leo karan
#45 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Zato te i ostavila, da si bio "tipicno musko" sebican i egoistican ne bi te ostavilaJokTo wrote:Nisam ono tipicno musko,nemam stereotipno razmisljanje o ljubavi...
nije zajebancija
Ovo ti je slagala.JokTo wrote:Da konkretiziram,nedavno mi je partnerica rekla...citiram " Ja tebe volim,stalo mi je do tebe...al trenutno nemam volje za vezu"
ima neke druge planove u koje se ti ne uklapas
sto znaci da joj nije stalo
kao sto rekoh vec, slagala je
jbg.
- Truba
#46 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ja znam nakon 18 godina se taj razveo i uzeo s onom koja nije baš čekala nego je živjela svoj životladyblue18 wrote:Ja znam bar dvije osobe koje su cekale godinama te svoje, dok nisu culi da su se udali/vjencali i onda su bili ko pokisle kokoske.
ako je suđeno suđeno je
kad bolje razmislim kod nekih cura sam dubio na glavi a kod 10x boljih sam bez pol muke uletio
nema ništa na silu... možda kod tinejdžera
- Phantea
#47 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Ima li iko da se nije nekad nasao u toj poziciji ?!
Ispocetka ti sve djeluje kao da nema dalje, rusi se svijet, ne vidis se bez nje ali sve prodje-srecom
Na kraju krajeva, prebole se smrtni slucajevi bliskih clanoca porodice, sta da onda pricamo o ovakvim situacijama. Koga nema bez njega se mora!
Ona ti je servirala izgovor. Niko od nas ne odlazi kad voli, morao bi biti kardinalni ppq prema njoj pa da vidi da nema hajra od vas i natjera sebe da ode ( pod ppq mislim da je udaras, da neces da radis nista i da ne vidi buducnost sa tobom) , ali sudeci po onom prvom postu rekla bih da si bio fin.
Razloga moze biti 100, koje samo ona zna, i koje bi ti zbog vremena koje ste proveli skupa trebala da iskreno iznese. Ovo sto ti je servirala najvise navodi na cinjenicu da joj je dosadilo i da je nasla nekog drugog. Mozda joj je tek shema, ali uvijek je razlog neko drugi.
U svakom slucaju ce vrijeme pokazati sta je na stvari i pravi razlozi ce isplivati - uvijek tako bude.
I da, ne javljaj joj se osim u slucaju teske bolesti, i budi sto vise sretan - barem prividno !
Ispocetka ti sve djeluje kao da nema dalje, rusi se svijet, ne vidis se bez nje ali sve prodje-srecom
Na kraju krajeva, prebole se smrtni slucajevi bliskih clanoca porodice, sta da onda pricamo o ovakvim situacijama. Koga nema bez njega se mora!
Ona ti je servirala izgovor. Niko od nas ne odlazi kad voli, morao bi biti kardinalni ppq prema njoj pa da vidi da nema hajra od vas i natjera sebe da ode ( pod ppq mislim da je udaras, da neces da radis nista i da ne vidi buducnost sa tobom) , ali sudeci po onom prvom postu rekla bih da si bio fin.
Razloga moze biti 100, koje samo ona zna, i koje bi ti zbog vremena koje ste proveli skupa trebala da iskreno iznese. Ovo sto ti je servirala najvise navodi na cinjenicu da joj je dosadilo i da je nasla nekog drugog. Mozda joj je tek shema, ali uvijek je razlog neko drugi.
U svakom slucaju ce vrijeme pokazati sta je na stvari i pravi razlozi ce isplivati - uvijek tako bude.
I da, ne javljaj joj se osim u slucaju teske bolesti, i budi sto vise sretan - barem prividno !
- Truba
#48 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
kakve smo sve gluposti učili u školi
trebali su vala koju lekciju i o ovome
-
B502
#49 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
komi wrote:kakve smo sve gluposti učili u školi
slažem se u potpunosti, i dodajem da ne može on kroz sve ovo baš sam proći. predlažem razgovor sa psihologom!
-
sabanss
#50 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Sve radi samo ovo ne... Nema smisla kad te neko nogira da ga zoves na kafu osim ako ne zelis oprostajni sex... Pa poslije toga jos jedan... Odoh dalekoZovem se Zelena wrote: Eh, a kad malo ohladiš glavu jedino što možeš jeste da pozoveš draganu i da joj kažeš kako vaša veza od 3 godine zaslužuje pristojan razgovor i neko dublje objašnjenje. Nakon toga je možeš prekrižiti i razmišljati kako je bila zla prema tebi.