šta pokloniti????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alen_zenica
#1 šta pokloniti????
molio bi da mi kažete šta je najbolje da se pokloni curi za 8. mart i slične praznike a da nije preskupo.
volio bi biti originalan ali mi ništa nepada napamet.
volio bi biti originalan ali mi ništa nepada napamet.
-
fantazija
predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
........malo ukljucite svoje vijuge i budite originalni.....samo da nije komercijala::::ruza::::neki jeftini parfem:::::::.......to definitivno no,no,no,no,.............
........malo ukljucite svoje vijuge i budite originalni.....samo da nije komercijala::::ruza::::neki jeftini parfem:::::::.......to definitivno no,no,no,no,.............
- Tesssa
oprosti, ali meni je privjesak za mobilni ili svijeca isto tako neorginalno kao i ruza...ustvari, sigurna sam, ma koliko ne volila taj isti cvijet, da bih vise ruzu volila kao poklon od privjeska za mobitel, ili neke neduhovite figurice iz onih gift shopova.fantazija wrote:predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
CD je druga prica...
P.S. Jel to radis u Robotu?
-
fantazija
nemam nista sa Robotom ,samo tamo ima par super ORIGINALNIH radnjica.....ok ako ti mislis da je ruza za tebe super!!!!!!drago mi je zbog tebe ..vjerovatno ima jos cura koje bi voljele dobiti ruzu ali isto tako postoje cure koje vole originalne i slatke poklone koji nece uvehnuti nakon 4 dana...ja volim kreativne poklone i kad nekome nesto poklanjam trudim se da to bude nesto u stilu te osobe ...mislim da je to najbitnije.......
ps.oprosteno ti je
ps.oprosteno ti je
- anais_nin
eh mix CDovi su preuzeli ulogu mix kaseta iz 80tih i 90tihTesssa wrote:oprosti, ali meni je privjesak za mobilni ili svijeca isto tako neorginalno kao i ruza...ustvari, sigurna sam, ma koliko ne volila taj isti cvijet, da bih vise ruzu volila kao poklon od privjeska za mobitel, ili neke neduhovite figurice iz onih gift shopova.fantazija wrote:predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
CD je druga prica...
P.S. Jel to radis u Robotu?
sto se ostalih poklona tice pa valjda je bitno da poznas tu osobu i izaberes nesto u skladu sa ukusum drage ti u tebe
a iskreno nekad je puno znacajniji poklon paznja poklonjena na taj neki "poseban dan" nego neki konkretan poklon
-
razmazena
Kupi joj neku knjigu.. Na svakoj stranici te knjige zaokruzi jedno ili vise slova, tako da kad redom bude citala slova dobije neku recenicu, u kojoj ces joj reci ono sto zelis. Tako si ustedio na cestitci.
Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.
Ili kupi neki fim na DVDiju, i napisi neku adekvatnu poruku.. Ako je u pitanju film „Volim te budalo mala“, ne treba poruka..
Ili, budi praktican, kupi onu lampu za policu.. u obliku stipaljke.. Imas u OBIju...
Ili (opet prakticno) kupis posteljinu, imaju oni kompleti (gledaj da ne bude sintetika
), to bar sada imas na svakom koraku i vrlo je povoljno, i napises neku poruku tipa "da uvijek mislis na mene, posebno nocu".
Ili imas one pokucnice u obliku neke zivotinje.. Vrlo su tople.
Ili foto album.... U koji ces skupiti vase zajednicke slike...
Ili kupi neku majicu, pa odnesi u Skenderiju da ti na nju odstampaju opet nesto sto bi joj rekao.. I tu si ustedio na cestitci.
Ili (ovdje vec treba uloziti trud) napravi neku ukrstenicu, recimo osmosmjerku, ili nesto slicno, prilagodi toj osobi i sebi... i onda kada se rijesi ta osmosmjerka, pa kad se zaokruze preostala slova i procitaju redom, dobije se nesto tipa: volim te, nedostajes mi, falis mi, ili nesto slicno sto odredjenoj osobi zelis reci... Budi oroginalniji od mene.
Ili uradi neki kalndarcic, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo. Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, neki drugi bitan datum...).
Ili kupi onaj keks u obliku slova, pa joj sastavi stogod pred njom od tih slova...
A uvijek ti ostaje da joj napises pjesmu, to ne kosta nista osim jednog papira, olovke i malo vremena... I besplatno je.
Za mene, licno, knjiga je uvijek odlican poklon u svakoj situaciji.
Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.
Ili kupi neki fim na DVDiju, i napisi neku adekvatnu poruku.. Ako je u pitanju film „Volim te budalo mala“, ne treba poruka..
Ili, budi praktican, kupi onu lampu za policu.. u obliku stipaljke.. Imas u OBIju...
Ili (opet prakticno) kupis posteljinu, imaju oni kompleti (gledaj da ne bude sintetika
Ili imas one pokucnice u obliku neke zivotinje.. Vrlo su tople.
Ili foto album.... U koji ces skupiti vase zajednicke slike...
Ili kupi neku majicu, pa odnesi u Skenderiju da ti na nju odstampaju opet nesto sto bi joj rekao.. I tu si ustedio na cestitci.
Ili (ovdje vec treba uloziti trud) napravi neku ukrstenicu, recimo osmosmjerku, ili nesto slicno, prilagodi toj osobi i sebi... i onda kada se rijesi ta osmosmjerka, pa kad se zaokruze preostala slova i procitaju redom, dobije se nesto tipa: volim te, nedostajes mi, falis mi, ili nesto slicno sto odredjenoj osobi zelis reci... Budi oroginalniji od mene.
Ili uradi neki kalndarcic, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo. Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, neki drugi bitan datum...).
Ili kupi onaj keks u obliku slova, pa joj sastavi stogod pred njom od tih slova...
A uvijek ti ostaje da joj napises pjesmu, to ne kosta nista osim jednog papira, olovke i malo vremena... I besplatno je.
Za mene, licno, knjiga je uvijek odlican poklon u svakoj situaciji.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
ja cu prvo djecu napenaliti kod punice,ondaka,kupim svijece,vina i laganini muzika,kada mi vife upadne u stan ima sta vidjet,190 cm visine,100 kg debljine,crna kosa do po leđa i crvene tangice na mome uzavrelome tijelu.Ostalo je samo sex,sex i ujutro masiranje leđa od bolova. 
- anais_nin
pici wrote:ja cu prvo djecu napenaliti kod punice,ondaka,kupim svijece,vina i laganini muzika,kada mi vife upadne u stan ima sta vidjet,190 cm visine,100 kg debljine,crna kosa do po leđa i crvene tangice na mome uzavrelome tijelu.Ostalo je samo sex,sex i ujutro masiranje leđa od bolova.
- Irm@
ak izaberes neki od ova dva sigurno neces fulati... bash slatkorazmazena wrote: Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.
-
callmethebreeeze
zar to jos neko slavi?

- anais_nin
meni je ono prvo s knjigom najboljeIrm@ wrote:ak izaberes neki od ova dva sigurno neces fulati... bash slatkorazmazena wrote: Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.
-
callmethebreeeze
e, ako je i na bajram mislio onda je sve u dure.anais_nin wrote:pa rekao je i slicne praznikecallmethebreeeze wrote:zar to jos neko slavi?
![]()
nije samo za ovaj
mi smo se razletila o poklonima svih vrsta
- kolega
jeste, i napises pjesmu u fazonu Lake sa tekstom zbog kojeg te ona razbije, ..., ja se ipak ne bi igro sa pisanjem pjesmerazmazena wrote:...
...
-
Denox
#23 Re: šta pokloniti????
Sanjica1987 wrote:Pozdrav...skoro sam dobila ORIGINALAN poklon od dečka, pa bih htela da se pohvalim a i ujedno dam ideju...
Naime, reč je o slici, ali mozaik slici, sastavljena od gomile naših zajedničkih fotografija. Kada gledate izdaleka vidite jednu sliku sastavljenu od malih fotografija, ali kada se približite vidite sve te manje fotografije. Maltene ceo album u jednoj slici...zaista sam se odusevila...dobio je![]()
![]()
Mislim da je preko ovog sajta naručio http://yomo.rs/
Ehh,gdje si prije bila...