šta pokloniti????

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alen_zenica

#1 šta pokloniti????

Post by alen_zenica »

molio bi da mi kažete šta je najbolje da se pokloni curi za 8. mart i slične praznike a da nije preskupo.
volio bi biti originalan ali mi ništa nepada napamet.
cyprus

Post by cyprus »

Eh, da i ja bih da iskoristim priliku da pitam šta sa budžetom od ni manje ni više nego 5 KM kupit prijateljici. :D :D
fantazija

Post by fantazija »

predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
........malo ukljucite svoje vijuge i budite originalni.....samo da nije komercijala::::ruza::::neki jeftini parfem:::::::.......to definitivno no,no,no,no,.............
Tesssa

Post by Tesssa »

fantazija wrote:predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
........malo ukljucite svoje vijuge i budite originalni.....samo da nije komercijala::::ruza::::neki jeftini parfem:::::::.......to definitivno no,no,no,no,.............
oprosti, ali meni je privjesak za mobilni ili svijeca isto tako neorginalno kao i ruza...ustvari, sigurna sam, ma koliko ne volila taj isti cvijet, da bih vise ruzu volila kao poklon od privjeska za mobitel, ili neke neduhovite figurice iz onih gift shopova.

CD je druga prica...

P.S. Jel to radis u Robotu? :D
fantazija

Post by fantazija »

nemam nista sa Robotom ,samo tamo ima par super ORIGINALNIH radnjica.....ok ako ti mislis da je ruza za tebe super!!!!!!drago mi je zbog tebe ..vjerovatno ima jos cura koje bi voljele dobiti ruzu ali isto tako postoje cure koje vole originalne i slatke poklone koji nece uvehnuti nakon 4 dana...ja volim kreativne poklone i kad nekome nesto poklanjam trudim se da to bude nesto u stilu te osobe ...mislim da je to najbitnije.......
ps.oprosteno ti je
anais_nin

Post by anais_nin »

Tesssa wrote:
fantazija wrote:predlazem da malo razmislite sta djevojke vole.......mimo one:skupi parfemi, sminka..........sitnica kao sto je npr. futrola za mobilni(ima slatkih u Robotu),privjesak za mobilni, neki cd sa muzikom koju ona voli, ukrasna svijeca (preporucujem radnju u Robotu- novom), pa ako imate smisla za pisanje moze i neka kul cestitka sa slatkom porukom, neka smijesna figurica.......
oprosti, ali meni je privjesak za mobilni ili svijeca isto tako neorginalno kao i ruza...ustvari, sigurna sam, ma koliko ne volila taj isti cvijet, da bih vise ruzu volila kao poklon od privjeska za mobitel, ili neke neduhovite figurice iz onih gift shopova.

CD je druga prica...

P.S. Jel to radis u Robotu? :D
eh mix CDovi su preuzeli ulogu mix kaseta iz 80tih i 90tih :D :lol: al meni je to i dalje drama romantican i pazljiv poklon :D puno truda i paznje treba uloziti da se sklopi nesto sto ce se nekom drugom svidjeti ili sto ce adekvatno prenijeti emocije odredjenog momenta :D

sto se ostalih poklona tice pa valjda je bitno da poznas tu osobu i izaberes nesto u skladu sa ukusum drage ti u tebe :D recimo kod mene pazljivo odabrana knjiga uvijek prolazi kao vise nego dobar poklon :D s tim je fakat tesko promasiti :D

a iskreno nekad je puno znacajniji poklon paznja poklonjena na taj neki "poseban dan" nego neki konkretan poklon :D ugodi joj necim sto znas da voli, nekim izlaskom po njenom cejfu, ili gledanjem filma koji ti inace ne bi gledao a znas da nju interesuje :D takve geste su puno vrijednije nego i najskuplji pokloni :D
razmazena

Post by razmazena »

Kupi joj neku knjigu.. Na svakoj stranici te knjige zaokruzi jedno ili vise slova, tako da kad redom bude citala slova dobije neku recenicu, u kojoj ces joj reci ono sto zelis. Tako si ustedio na cestitci.:D

Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.:D

Ili kupi neki fim na DVDiju, i napisi neku adekvatnu poruku.. Ako je u pitanju film „Volim te budalo mala“, ne treba poruka..:D

Ili, budi praktican, kupi onu lampu za policu.. u obliku stipaljke.. Imas u OBIju...

Ili (opet prakticno) kupis posteljinu, imaju oni kompleti (gledaj da ne bude sintetika :D), to bar sada imas na svakom koraku i vrlo je povoljno, i napises neku poruku tipa "da uvijek mislis na mene, posebno nocu".:D

Ili imas one pokucnice u obliku neke zivotinje.. Vrlo su tople.

Ili foto album.... U koji ces skupiti vase zajednicke slike...

Ili kupi neku majicu, pa odnesi u Skenderiju da ti na nju odstampaju opet nesto sto bi joj rekao.. I tu si ustedio na cestitci.:D

Ili (ovdje vec treba uloziti trud) napravi neku ukrstenicu, recimo osmosmjerku, ili nesto slicno, prilagodi toj osobi i sebi... i onda kada se rijesi ta osmosmjerka, pa kad se zaokruze preostala slova i procitaju redom, dobije se nesto tipa: volim te, nedostajes mi, falis mi, ili nesto slicno sto odredjenoj osobi zelis reci... Budi oroginalniji od mene.:D

Ili uradi neki kalndarcic, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo. Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, neki drugi bitan datum...).

Ili kupi onaj keks u obliku slova, pa joj sastavi stogod pred njom od tih slova...:D

A uvijek ti ostaje da joj napises pjesmu, to ne kosta nista osim jednog papira, olovke i malo vremena... I besplatno je.:)

Za mene, licno, knjiga je uvijek odlican poklon u svakoj situaciji.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

ja cu prvo djecu napenaliti kod punice,ondaka,kupim svijece,vina i laganini muzika,kada mi vife upadne u stan ima sta vidjet,190 cm visine,100 kg debljine,crna kosa do po leđa i crvene tangice na mome uzavrelome tijelu.Ostalo je samo sex,sex i ujutro masiranje leđa od bolova. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pici wrote:ja cu prvo djecu napenaliti kod punice,ondaka,kupim svijece,vina i laganini muzika,kada mi vife upadne u stan ima sta vidjet,190 cm visine,100 kg debljine,crna kosa do po leđa i crvene tangice na mome uzavrelome tijelu.Ostalo je samo sex,sex i ujutro masiranje leđa od bolova. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Irm@

Post by Irm@ »

razmazena wrote: Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.:D

Ili uradi neki kalndarcic, ubacis neku sliku, neki citat, isprintas, plastificiras, i gotovo. Ili ti to mogu uraditi u foto Hadzicu na Bascarsiji. Oni po zelji rade razlicite kalendare. (Mozes u kalendaru, mozda, zaokriziti njen i svoj rodjendan, neki drugi bitan datum...).
ak izaberes neki od ova dva sigurno neces fulati... bash slatko :)
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

zar to jos neko slavi?
:D
:-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Irm@ wrote:
razmazena wrote: Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.:D

ak izaberes neki od ova dva sigurno neces fulati... bash slatko :)
meni je ono prvo s knjigom najbolje :D kako god samo nek je knjiga :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:zar to jos neko slavi?
pa rekao je i slicne praznike :D nije samo za ovaj :D mi smo se razletila o poklonima svih vrsta :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

anais_nin wrote:
pa rekao je i slicne praznike :D nije samo za ovaj :D mi smo se razletila o poklonima svih vrsta :D
e, ako je i na bajram mislio onda je sve u dure.
Tesssa

Post by Tesssa »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47942

:D :-)
Mina_sa

Post by Mina_sa »

Neke neobične naušnice, ručni rad...možeš naći za 10-15 KM, a da pravo lijepo izgledaju :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja sam kolegici poklonio radnu subotu
*mima*

Post by *mima* »

komi wrote:ja sam kolegici poklonio radnu subotu

:angry:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

a kad sam ja radio na svoj jedini rođendan i to nedjeljom ona je plandovala u zabregu

:P
kolega

Post by kolega »

razmazena wrote:...
A uvijek ti ostaje da joj napises pjesmu, to ne kosta nista osim jednog papira, olovke i malo vremena... I besplatno je.:)
...
jeste, i napises pjesmu u fazonu Lake sa tekstom zbog kojeg te ona razbije, ..., ja se ipak ne bi igro sa pisanjem pjesme :D
Vertigo

Post by Vertigo »

Najbolji poklon je lijepa rijec :)
elmirčo

#22 Re:

Post by elmirčo »

Black swan wrote:a kad sam ja radio na svoj jedini rođendan i to nedjeljom ona je plandovala u zabregu

:P

japanci imaju samo jedan praznik, pa i tada rade ! :mrgreen:
Denox

#23 Re: šta pokloniti????

Post by Denox »

Sanjica1987 wrote:Pozdrav...skoro sam dobila ORIGINALAN poklon od dečka, pa bih htela da se pohvalim a i ujedno dam ideju :wink: ...
Naime, reč je o slici, ali mozaik slici, sastavljena od gomile naših zajedničkih fotografija. Kada gledate izdaleka vidite jednu sliku sastavljenu od malih fotografija, ali kada se približite vidite sve te manje fotografije. Maltene ceo album u jednoj slici...zaista sam se odusevila...dobio je :kiss: :o
Mislim da je preko ovog sajta naručio http://yomo.rs/

Ehh,gdje si prije bila...
Post Reply