šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Rajvosa26
#26 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Napravi ili kupi neki lijep album, orginalan, za slike, i isprintaj joj vase najljepse slike, ili neke koje vam jako znace.
- Bellydancesuperstar
#27 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ma joj dala sam ih nekoj djeci na kraju dok se nisu još namnožili.Mannequin wrote:
![]()
![]()
Sta bi na kraju s hrccima?![]()
)
bilo ih je posvuda, bježali su mi po cijelom stanu, a psi su ih naganjali. pravi zoo.
jednog sam čak vadila psu iz usta.
ne ponovilo se.
-
zelenashica
#28 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ideja jako puno....od sitnica samo vama znanim,detalja......nečeg što vas veže......evo ja recimo spremam dragom poklon....knjigu svih naših mailova,pisama,sms-ova..Sve fino prekucano,isprintano,ukoričeno...... 
-
Static-X
#29 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
zelenashica wrote:Ideja jako puno....od sitnica samo vama znanim,detalja......nečeg što vas veže......evo ja recimo spremam dragom poklon....knjigu svih naših mailova,pisama,sms-ova..Sve fino prekucano,isprintano,ukoričeno......
- mladtrek
#30 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
hahahhaha bas to htjedoh reciStatic-X wrote:zelenashica wrote:Ideja jako puno....od sitnica samo vama znanim,detalja......nečeg što vas veže......evo ja recimo spremam dragom poklon....knjigu svih naših mailova,pisama,sms-ova..Sve fino prekucano,isprintano,ukoričeno......sto nas ima besposleni
![]()
ko ce to sad sve razabirat - trebalo bi mi dva godisnja
-
zelenashica
#31 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Vala ja svoju besposlenost pravilno koristim.....hem za poklon hem za podsjećanje na najljepše trenutke upoznavanja,veze.....jednostavno uživam u čitanju starih poruka,mailova....Static-X wrote:zelenashica wrote:Ideja jako puno....od sitnica samo vama znanim,detalja......nečeg što vas veže......evo ja recimo spremam dragom poklon....knjigu svih naših mailova,pisama,sms-ova..Sve fino prekucano,isprintano,ukoričeno......sto nas ima besposleni
![]()
ps.Kako bi tek bila besposlena da kažem da mailovi prelaze cifru od 4 000
-
zelenashica
#32 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ne treba punomladtrek wrote:hahahhaha bas to htjedoh reciStatic-X wrote:zelenashica wrote:Ideja jako puno....od sitnica samo vama znanim,detalja......nečeg što vas veže......evo ja recimo spremam dragom poklon....knjigu svih naših mailova,pisama,sms-ova..Sve fino prekucano,isprintano,ukoričeno......sto nas ima besposleni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko ce to sad sve razabirat - trebalo bi mi dva godisnja
- Starlove
#33 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba 
- MyCore
#34 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ruzu sto u ruci cvijeta 
- neruda
#35 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Valja slusat... bolje i skuplje proc vec to...Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica
- kmirsad
#36 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ma kakvi par dana... par minuta... i imat ćeš izbor od najmanje dvadeset stvari... i ni jedna neče biti jeftina...Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba
-
zelenashica
#37 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
kmirso nisu sve žene kobre ko tvojakmirsad wrote:ma kaki par dana... par minuta... i imat ćeš izbor od najmanje dvadeset stvari... i ni jedna neče biti jeftina...Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba
- kmirsad
#38 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
jes, jes... i ja sam čuo da ima jedna drugačija... kažu da je živjela negdje u Mačvi... oko Bogatiča ... kod Šabca... ako i to nije jedna od ovih urbanih legendi...zelenashica wrote:kmirso nisu sve žene kobre ko tvojakmirsad wrote:ma kaki par dana... par minuta... i imat ćeš izbor od najmanje dvadeset stvari... i ni jedna neče biti jeftina...Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba
-
BASS
#39 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ruža?
prođe kod većine djevojaka u većini situacija,a jednostavno.
ili što sam ja uradio jednom - donio buket ruža i stavio jednu plastičnu i rekao joj voljet ću te dok ne uvenu.
pogađate - davno smo raskinuli i više je ne volim
prođe kod većine djevojaka u većini situacija,a jednostavno.
ili što sam ja uradio jednom - donio buket ruža i stavio jednu plastičnu i rekao joj voljet ću te dok ne uvenu.
pogađate - davno smo raskinuli i više je ne volim
-
Gospoda Ministarka
#40 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
kmirsad wrote:ma kakvi par dana... par minuta... i imat ćeš izbor od najmanje dvadeset stvari... i ni jedna neče biti jeftina...Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba
Sami ste krvi
- cat lover
#41 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
kita poljskog cvijeća 
- Mis mekinjas
#42 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ma kad bolje razmislim, ne odustajem, sebe pokloni u crvenoj mašni.... 
- cat lover
#43 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
obavezno ceduljica 'samo tvoj'Mis mekinjas wrote:Ma kad bolje razmislim, ne odustajem, sebe pokloni u crvenoj mašni....
- Jack Be Nimble
#44 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Cvjece reda radi.
Cokoladice, odes negdje gdje se cokalada prodaje na komad. Pa onda uzmes neku punjenu sa ovim, drugu sa onim. pet-sest tih i dosta.
Neku maramu ala sal, vidi sta nosi koje boje i onda kupi maramu i reci joj 'primjetio dam da to i to nosis pa eto mislio da bi ti ovo fino stajalo'
Takodjer sesir, ako nosi sesire/kape.
Ako voli dzidza midze to nije skupo
Kremu za tjelo...uzmes ono cime se nasapuna dok je pod tusom, npr mirisa brazilskog oraha/kokosa i onda takvu istu kremu slicnog/istog mirisa da poslije tusiranja sebe namaze. Naravno na kraju ces je ti mazati.
I na kraju kada ste u krevetu, ti prvi kreni ka jugu.
Cokoladice, odes negdje gdje se cokalada prodaje na komad. Pa onda uzmes neku punjenu sa ovim, drugu sa onim. pet-sest tih i dosta.
Neku maramu ala sal, vidi sta nosi koje boje i onda kupi maramu i reci joj 'primjetio dam da to i to nosis pa eto mislio da bi ti ovo fino stajalo'
Takodjer sesir, ako nosi sesire/kape.
Ako voli dzidza midze to nije skupo
Kremu za tjelo...uzmes ono cime se nasapuna dok je pod tusom, npr mirisa brazilskog oraha/kokosa i onda takvu istu kremu slicnog/istog mirisa da poslije tusiranja sebe namaze. Naravno na kraju ces je ti mazati.
I na kraju kada ste u krevetu, ti prvi kreni ka jugu.
- cat lover
#45 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
bolje izvidnica prvoJack Be Nimble wrote: I na kraju kada ste u krevetu, ti prvi kreni ka jugu.
- Jack Be Nimble
#46 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
stalno izvidnica, samo treba biti pazljiv da ga ne skonta, onda je belajcat lover wrote:bolje izvidnica prvoJack Be Nimble wrote: I na kraju kada ste u krevetu, ti prvi kreni ka jugu.
- cat lover
#47 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
na primjerDinoZe wrote:Ja uvijek gledam sta je meni ona poklonila zadnji put, pa onda na osnovu toga kupim njoj nesto.
- Bellydancesuperstar
#48 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
da, tako ja radim, natuknem nešto kao slučajno.Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba
- cat lover
#49 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
fino, samo ne bih se ženskim petljao u garderobu...nosal minićDinoZe wrote:@ cat lover
Pa npr ona meni kupila zadnji put majcu oko nove godine, ja njoj neki dan suknjicu ( minic ). Jer je pricala kako joj treba nesto svijetlo za ljeta, kad ja slucajno u Terranovi i vidim suknju za 19,90KM.
Kod mene je ono oko za oko zub za zub.
- sadmire
#50 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
nije fora poklonit joj nesto sto ocekuje!Bellydancesuperstar wrote:da, tako ja radim, natuknem nešto kao slučajno.Starlove wrote:jednostavno par dana slusaj pazljivo o cemu prica, sigurno ce spomenuti neku sitnicu koja joj treba