Šta ovo niko ništa ne piše?
- phil manzanera
#1 Šta ovo niko ništa ne piše?
Šta ovo niko ništa ne piše na ovome našem Forumu, pa se moramo ofirati po stranim forumima? Da se niste prepali ovo malo zime ili mozda ovoga znaka:

- phil manzanera
Ma neee... u pravu si sto se tice broja motora abroad, no moja poenta je bila da ima i ovdje bikera verziranih za kompjutere, ali niko nista ne posta. Valjda se svi zadubiili u svoje obaveze i probleme.
Ali, ako je tako, onda bas zbog toga treba se malo okrenuti motoru, makar i virtualno (dok je zima), jer cak i virtualni motor je anti-stres terapija.
Ali, ako je tako, onda bas zbog toga treba se malo okrenuti motoru, makar i virtualno (dok je zima), jer cak i virtualni motor je anti-stres terapija.
- DaysleepeR
sve dok pametne teme zavrsavaju na 5 komentara od cega 3 imaju veze s temom a debilne tipa Kawasaki Dasa dobivaju veliku paznju smatram da se nema sta puno ni pisati jer nema smisla
-
MirzaK
Jedina anti-stres terapiji zimi je furati spust po Bjelašnici i to kad je radni dan, a staze prazne i pripremljenephil manzanera wrote:Ma neee... u pravu si sto se tice broja motora abroad, no moja poenta je bila da ima i ovdje bikera verziranih za kompjutere, ali niko nista ne posta. Valjda se svi zadubiili u svoje obaveze i probleme.
Al' to nema veze sa motorima pa odustajemo od daljenjeg propagiranja
(iako je meni feeling sličan, a bio bi i bolji na jednom ovakvom ;

- DaysleepeR
ma jok ba, samo se ti zadaj
imal kakvih novih bagera ili motokultivatora na tržištu kad smo već pri šutu
imal kakvih novih bagera ili motokultivatora na tržištu kad smo već pri šutu