Sta otkriva datum rodenja
Moderator: anex
- Kareem Abdul-Jabbar
- Kareem Abdul-Jabbar
- Kareem Abdul-Jabbar
- Saian
#32 Re: Sta otkriva datum rodenja
Oficir s puzom wrote: 13. Mislite da je ovo nesrećan broj? Ma kakvi! Oni koji su rođeni 13. u mesecu jake su osobe koje umeju da nametnu svoje želje i da ih ostvare na jedan sasvim šarmantan način. Tamna strana medalje: oni su pomalo neprijatno društvo za svoju okolinu jer se često osećaju neshvaćeno.
- Kareem Abdul-Jabbar
pitt wrote:Jabbar....budi fin prema damiKareem Abdul-Jabbar wrote::D papir i display svasta trpe
:D
![]()
-
FortunaBela
Baš tako, polako, na kraju se svaka žabica pretvori u princa....Harrys wrote:Otkacena maja,pogodih ja da ne volis da se zakacis,FortunaBela wrote:1. Bilo na poslu ili u privatnom zˇivotu: vama nezavisnost znacˇi isto koliko i vazduh koji udisˇete. Ako neko pokusˇa da vas vezˇe za sebe, vi osec´ate kao da vam ponestaje vazduha. Vasˇa najvec´a zˇelja jeste da zadrzˇite apsolutnu slobodu.
Sexualnu mozˇda...treba da se objesis o ili za neciji vrat,nikako ni na vrat ni na nos.
![]()
Njezno,polako jer je bolje tako.![]()
![]()
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod

Last edited by FortunaBela on 18/04/2005 18:08, edited 1 time in total.
-
leech
Znaci za harya jos ima nadeFortunaBela wrote:Baš tako, polako, na kraju se svaka žabica pretvori u princa....Harrys wrote:Otkacena maja,pogodih ja da ne volis da se zakacis,FortunaBela wrote:1. Bilo na poslu ili u privatnom zˇivotu: vama nezavisnost znacˇi isto koliko i vazduh koji udisˇete. Ako neko pokusˇa da vas vezˇe za sebe, vi osec´ate kao da vam ponestaje vazduha. Vasˇa najvec´a zˇelja jeste da zadrzˇite apsolutnu slobodu.
Sexualnu mozˇda...treba da se objesis o ili za neciji vrat,nikako ni na vrat ni na nos.
![]()
![]()
-
Harrys
Kako mislis u princa,valjda princezu, odnosno kraljicu.FortunaBela wrote:Basˇ tako, polako, na kraju se svaka zˇabica pretvori u princa....Harrys wrote:Otkacena maja,pogodih ja da ne volis da se zakacis,FortunaBela wrote:1. Bilo na poslu ili u privatnom zˇivotu: vama nezavisnost znacˇi isto koliko i vazduh koji udisˇete. Ako neko pokusˇa da vas vezˇe za sebe, vi osec´ate kao da vam ponestaje vazduha. Vasˇa najvec´a zˇelja jeste da zadrzˇite apsolutnu slobodu.
![]()
![]()
-
FortunaBela
Gluho bilo, kraljica, pa nisam nastrana.....Harrys wrote:Kako mislis u princa,valjda princezu, odnosno kraljicu.FortunaBela wrote:Basˇ tako, polako, na kraju se svaka zˇabica pretvori u princa....Harrys wrote: Otkacena maja,pogodih ja da ne volis da se zakacis,treba da se objesis o ili za neciji vrat,nikako ni na vrat ni na nos.
![]()
![]()
-
FortunaBela
Majiiiiiiiiii.....Princ Mani me sa ženskim rodom.... 
-
FortunaBela
Eh moj ti svi se u početku polako pretvaraju, ali konačne transformacije je malo komplikovana....

- flora.sa
. Broj 17 signalizira da ste vi veoma ambiciozna osoba. Ljudi koji su rođeni ovog datuma u mesecu uvek su aktivni učesnici, a ne puki pasivni posmatrači. Ali, oni vole da slušaju samo sebe - a to može da bude veoma dosadno.
ma, slušam ja i druge....
ali rijetko!

ma, slušam ja i druge....
ali rijetko!
- Qler
tacno23. Ovde imamo posla sa nekim ko ume veoma brzo da misli i ko ne podnosi rutinske radnje. Osim toga, ovaj tip osobe se stalno bori sa tim kako da pomiri svoju potrebu za samostalnošću sa željom da bude sa nekim u ozbiljnoj vezi.
- Bumbar
22. Partnerska veza zauzima najvažnije mesto u životu osoba koje su rođene 22. u mesecu. Oni su veoma osećajni zbog čega je život pored njih veoma prijatan - iako ponekad umeju da deluju rasejano.
Auh tu me potrefi kao corava koka zrno... samo sto sam ja haman uvijek rasijana
Auh tu me potrefi kao corava koka zrno... samo sto sam ja haman uvijek rasijana