"Kamo srece" da je vic !upala wrote:
gdje si oca ti cuo ovaj vic.............
pravo je smjesan![]()
![]()
Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
-
Kick off
Mjerilo nije ali dio moderne civilizacije jestebuhtelj wrote:Ak je McDonald's mjerilo civiliziranosti onda..stari moj duboko izgubljen u prostoru i vremenuPrenj wrote:Mislim da smo imali pravo srece sto nas je ova bljutava tekovina moderne civilizacije zaobisla.G.O.D. wrote:evo, zasto nema MC Donald's-a u Sarajevu?????
jarane svuda u svijetu ga ima samo kod nas nema....
treba se iseliti odavde kada nema meka ba...
Barem nesto ...![]()
![]()
-
meskox
-
vryzas
#129 Re: Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
ziva istinasimster wrote:da ne nabrajam sta sve nema, dovoljno je reci da i ono sto ima ili je preskupo, skuplje nego u evropi ili je desetorazredne kvalitete. nocni zivot je recimo petnaestorazredne kvalitete, daleko ispod nivoa pateticnog, jadnog i cemernog.meskox wrote:Sta mislite sta fali Sarajevu u odnosu na Evropske Gradove, mislim na Prodavnice, Lokale, "Firme", Telekomunikaciju.
Da li je istina da se svega 6% Stanovnista u BIH sluzi internetom?
- taxi_driver
u sarajevu nema policajca sa svim zubima u glavi.
zaustavi te kaze dobar dan a u ustima samo ostavljena dva prednja zuba za grickanje kospi. jos te popljuje i kaznu ti naplati.naravno ono daj cenera i furaj
zaustavi te kaze dobar dan a u ustima samo ostavljena dva prednja zuba za grickanje kospi. jos te popljuje i kaznu ti naplati.naravno ono daj cenera i furaj
-
mamica papucarka
vidim, neko me proziva 
-
vesela
MC Donald's ne moze proci u Sarajevu zbog Carsije i izbora hrane koji nam niko ne moze zamijeniti. U Beogradu i Zagrebu rade jer Stari grad nije na "dohvat ruke" kao u Sarajevu.Prenj wrote:Mislim da smo imali pravo srece sto nas je ova bljutava tekovina moderne civilizacije zaobisla.G.O.D. wrote:evo, zasto nema MC Donald's-a u Sarajevu?????
jarane svuda u svijetu ga ima samo kod nas nema....
treba se iseliti odavde kada nema meka ba...
Barem nesto ...