Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
-
meskox
#1 Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
Sta mislite sta fali Sarajevu u odnosu na Evropske Gradove, mislim na Prodavnice, Lokale, "Firme", Telekomunikaciju.
Da li je istina da se svega 6% Stanovnista u BIH sluzi internetom?
- bpsang
#3 Re: Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
Nisi shvatio o internetu ,Svaki 6-ti stanovnik koristi internetmeskox wrote:Sta mislite sta fali Sarajevu u odnosu na Evropske Gradove, mislim na Prodavnice, Lokale, "Firme", Telekomunikaciju.
-
meskox
#7 Re: Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
Jesu li tu i ovi iz rep.Srb na popisu?100_KA wrote:Nisi shvatio o internetu ,Svaki 6-ti stanovnik koristi internetmeskox wrote:Sta mislite sta fali Sarajevu u odnosu na Evropske Gradove, mislim na Prodavnice, Lokale, "Firme", Telekomunikaciju.
- daduli_sa
"...u BiH, ukupna Internet penetracija korisnika Internet usluga iznosi 19.9% (770.898 korisnika), odnosno svaki 5. stanovnik BiH ima pristup Internetu..."
http://www.sarajevo-x.com/clanak/051206013
http://www.sarajevo-x.com/clanak/051206013
-
meskox
Sto se tice Odjece hrane i ostalih normalnih ili svakodnevnih potreba sigurno da ima izbora i Shopping centara kao Merkator ili Viza koji nisu tolko lose opremljeni.
Mozda je glup primjer ali.
Recimo trazite GeForce™ Go 6200 Graficku za racunar, gdje otici i kupiti je regularno a da je ima.
Recimo trazite GeForce™ Go 6200 Graficku za racunar, gdje otici i kupiti je regularno a da je ima.
-
hiseta-BL
#12 Re: Sta nema u sarajevu sto u Evropi ima
Ja hableka ljudi moji pa odkad se to prodavnice, lokali, firme i telekomunikacije pisu velikim slovom majke timeskox wrote:Sta mislite sta fali Sarajevu u odnosu na Evropske Gradove, mislim na Prodavnice, Lokale, "Firme", Telekomunikaciju.
- stella_k
Ma jok ja....znam kako mu je....Vodenjak wrote:Ne strasi coJeka!stella_k wrote:Ako smijesVodenjak wrote: De citiraj sta si bio napisao pa te htjedose banirati!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I mene su jednom banom po nicku, al bez opomene....
On moze da racuna kako je dobro prosao
-
shin
meskox wrote:Sto se tice Odjece hrane i ostalih normalnih ili svakodnevnih potreba sigurno da ima izbora i Shopping centara kao Merkator ili Viza koji nisu tolko lose opremljeni.
Hmmm 6200 GO je notebook varijanta koja se ne moze kupiti, mozda jediino cistokrvni 6200 TC ili vanila.
Treba nam wi-fi-free spots and hotspots.