Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
BIONA

#376 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by BIONA »

kvikiperec wrote:S obzirom da mi je on pokazao ovu temu na forumu, i da sam se zbog njega registrovala, pa da kažem i ja šta mi smeta kod mog budućeg muža...
- smeta mi što sve moram ja, bilo da je to odlazak u prodavnicu, kladionicu (njemu) ili jednostavno pravljenje kafe, rezanje hljeba, sipanje vode, traženje daljinskog...
- smeta mi što ujutro panično me tjera u prodavnicu, on ostane naravno da spava, i kad se vratim, serviram sve, napravim kafu, on idalje spava, i još se ljuti kad ga više puta zovnem
- smeta mi što kad ode u wc na veliku nuždu i ne daj Bože ponese knjigu, tamo ostane po sat-sat i po'
- smeta mi što me često ignoriše, bilo kad mu nešto pričam, bilo kad pošaljem poruku, nazovem ga, javim mu se na fb, ili ostavim nešto na njegov zid
- smeta mi što se ljuti kad izgubi u nekoj igrici, pa najčešće poslije toga slijedi svađa
- smeta mi što kad legnemo spavati, ja taman zaspem, a on me budi da odem po vodu
- smeta mi što ne pere zube dok ujutro ne popije kafu i ne jede
- smeta mi što kad dođem kod njega igra se nekakvih gluposti
- smeta mi što ne pomišlja da smrša, iako je duplo teži-veći od mene, pa to prečesto pravi probleme
- smeta mi što nikad mlijeko ne zatvara, nego ujutro kaže da je ono pokvareno i otvori novo, naspe čašu, i opet isto
- smeta mi što kad njegdje putujemo, ja uvijek kupim kviki perece i on mi otersa da je to glupost, i onda ih uvijek pojede

Ali pored svega što mi smeta, on je najsavršeniji muškarac na svijetu :)
Ovo je katastrofa a ne savsrenstvo...izvini...
astrid

#377 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by astrid »

kvikiperec wrote:S obzirom da mi je on pokazao ovu temu na forumu, i da sam se zbog njega registrovala, pa da kažem i ja šta mi smeta kod mog budućeg muža...
- smeta mi što sve moram ja, bilo da je to odlazak u prodavnicu, kladionicu (njemu) ili jednostavno pravljenje kafe, rezanje hljeba, sipanje vode, traženje daljinskog...
- smeta mi što ujutro panično me tjera u prodavnicu, on ostane naravno da spava, i kad se vratim, serviram sve, napravim kafu, on idalje spava, i još se ljuti kad ga više puta zovnem
- smeta mi što kad ode u wc na veliku nuždu i ne daj Bože ponese knjigu, tamo ostane po sat-sat i po'
- smeta mi što me često ignoriše, bilo kad mu nešto pričam, bilo kad pošaljem poruku, nazovem ga, javim mu se na fb, ili ostavim nešto na njegov zid
- smeta mi što se ljuti kad izgubi u nekoj igrici, pa najčešće poslije toga slijedi svađa
- smeta mi što kad legnemo spavati, ja taman zaspem, a on me budi da odem po vodu
- smeta mi što ne pere zube dok ujutro ne popije kafu i ne jede
- smeta mi što kad dođem kod njega igra se nekakvih gluposti
- smeta mi što ne pomišlja da smrša, iako je duplo teži-veći od mene, pa to prečesto pravi probleme
- smeta mi što nikad mlijeko ne zatvara, nego ujutro kaže da je ono pokvareno i otvori novo, naspe čašu, i opet isto
- smeta mi što kad njegdje putujemo, ja uvijek kupim kviki perece i on mi otersa da je to glupost, i onda ih uvijek pojede

Ali pored svega što mi smeta, on je najsavršeniji muškarac na svijetu :)
[/size][/b]

Haj se zakuni :oops:
Averus

#378 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

Haj'mo sad svi osuđivati nekoga. Pobogu pustite ženu na miru, ako ga voli takvog kakav je - sebi je birala, ne vama.
A ti @kvikiperec uživaj kol'ko možeš i želiš.

Ko smo mi da sudimo o tvom izboru?
Ponavljam, sebi si birala i tebi treba da bude lijepo. Ako uzivas u takvoj vezi, bujrum. :thumbup:

Sta ste se nadovezali k'o muha zumzara oko hrpe g*vana :oops:
Not My Idea

#379 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

Daj ba Nenji, lik je najobicnija mrcina.
Nashao curu koja ga voli i napravio od nje robinju. Jbte, pa sluzi zeljama koje njegovom qrcu padnu na pamet.

I haman da je on na forumu, a ona napisala onu zadnju recenicu kao da ce to ponistit sve ono navedeno.

@perecu, bjezi od njega glavom bez obzira. Posalji ga brzom postom mamici.
Averus

#380 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

Ama ne branim ja njega. Takvi kao on se meni gade, ali nije ni ona maloumna. Ako je on njoj najsavršeniji takav kakav jeste, mi apsolutno nismo prave osobe koje joj trebaju sad govoriti da ga nogira.

Mogu reci svoje misljenje, tj. kakav bih ja bio u takvoj situaciji, ali opet kazem - sama birala. :)
miki.ba

#381 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Maloprije gledam tekmu košarka, zadnja minuta, BiH-Gruzija, jedan razlike za Gruziju, a naže mi govori daj djeci soka, dodaj mi nešto veze nenam šta....aaaaaa poludio sam. :x :x :x :x
Not My Idea

#382 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

@nenji
Pa svi smo na ovoj temi sami birali, i ima muhanatih ljudi, i frikova, i smijesnih...ali ovaj njen je bas kreten.

I ako joj neki post pomogne da se dozove, super i jest.

Na kraju krajeva, ona ce ionako (u)radit po svom al eto, tu smo da komentarishemo.
smurf

#383 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by smurf »

Ti miki.ba i treba da ludis najvise, otvorio si temu :lol:
miki.ba

#384 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Not My Idea wrote:@nenji
Pa svi smo na ovoj temi sami birali, i ima muhanatih ljudi, i frikova, i smijesnih...ali ovaj njen je bas kreten.

Na kraju krajeva, ona ce ionako (u)radit po svom al eto, tu smo da komentarishemo.
Nije kulturno tako pricati o tuđim brakovima, pogotovo ako su navedeni prisutni.
Averus

#385 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

Ja doš'o da se nasmijem, a vi stalno 'oćete da budete ozbiljni :oops:
Baš me briga za tuđi brak i kako ona živi. Što se mene tiče, nek' se j*be tamo. Pored miliona finih momaka, ona je sebi zapikala debila koji pravi kobilu od nje. I šta sad? Trebam ja da ispravljam krive drine?

Neka hvala.

OT:
- Ja mislim da VV nervira što ja veeoooma rijetko išta imam isplanirano. Volim spontanost i neorganizovanost i tako najbolje funkcionišem, dok ona uživa u isplaniranim aktivnostima, kako je ništa ne bi iznenadilo (odnosno kako bi bile maaaaale šanse da će je nešto negativno iznenaditi)

a valjda mora jedno bit' 'vakvo, jedno 'nakvo da bi dobro funkcionisali :D

E dosta više s ozbiljnim odgovorima, nasmijte me već jednoM! :evil:
Averus

#386 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

masmavi wrote:
Dzaba ti je objasnjavati :D
žene Image
Not My Idea

#387 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

miki.ba wrote:
Not My Idea wrote:@nenji

Nije kulturno tako pricati o tuđim brakovima, pogotovo ako su navedeni prisutni.
Kako?
mp3problem

#388 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by mp3problem »

.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:07, edited 1 time in total.
Smail Aga

#389 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Smail Aga »

mp3problem wrote:Meni je ovo da je budi da mu donese vode :shock: :shock:
Dugo se nisam više šokirala.
Mislim koliko moraš nevoljeti i iskorištavati neku osobu da je probudiš samo da ti donese vode.
Mi po kući na prstima hodamo da ne bi probudili jedno drugo, svako ima svojih obaveza i mora se odmoriti.
Pa hebote, voliš tu osobu, želiš joj najbolje, čuj probuditi nekog da ide po vodu.
Kako mu nije žao. Još onaj lijepi prvi san.
Fakat sam šokirana.
Ovaj što je ženu s malim djetetom istjerao iz kreveta mi je još gore. Mislim piše ona kako je njen muž gladovao u ratu bla bla da djeci donese, pa i moj stari je, hem gladovao, hem glavu u torbi za nas nosao i išao po litru ulja po 20 kilometara pješice, al nije mater nikad istjerivao niotkud. Kamo li u svekrvin krevet je poslao :shock: :shock:
Tema krenula kao zezancija, naravno da i mene kod mog nerviraju neke stvari, ali ovo je meni preozbiljno i uopće nije zezancija.
Oni postovi o tubama i pastama i ko ima previse cipela i pune ormare su smiješni i slatki, svi prolazimo kroz slične "slatke muke", ali ovo..
Samo čekam da dođe neko i napiše:
1. Nervira me kad me udara
2. Kad me istjera iz kuće na stubište
3. Kad dođe pijan i istuče djecu
Baš me rastužiše ove neke stvari :( Kud čitah ovo.
Da,bas tako,ode tema u off. Postaje ozbiljna i tuzna. I mene ovakve stvari izbiju iz takta,kako ljudi puste da budu gazeni i maltretirani i to smatraju normalnim,onda shvatim gdje zivim i sjebem se skroz,danima. :(
Napisao sam i ja par karikiranih ,smijesnih postova ali sada su mi ubili volju za smijehom i zezancijom a to nije lako kod mene :( :(
Averus

#390 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

Mene nervira što ne zna podrignut' k'o čo'ek :lol:
Nemam se s kim takmičit' :lol: :D
JThomas

#391 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by JThomas »

kad dođe pijan i umjesto zdravo mi lupi šamarčinu :roll: :D

mislim niko neće ništa promijeniti u svom životu radi ove teme, to sam siguran. ali neke stvari koje su napisane jednostavno nisu okej. onako čisto ljudski nisu okej, o kakvom god odnosu da je riječ.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#392 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by plain vanilla »

Joj, de nek dalje pisu samo oni u savrsenim brakovima..s problemima pisanja i kaladonta

ako ko slucajno napise nesto ozbljnije, hajmo ga otjerat s foruma, da ne kvari ovu bajku ovdje
Averus

#393 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

plain vanilla wrote:Joj, de nek dalje pisu samo oni u savrsenim brakovima..s problemima pisanja i kaladonta

ako ko slucajno napise nesto ozbljnije, hajmo ga otjerat s foruma, da ne kvari ovu bajku ovdje
+1 :thumbup: :D :skoljka:
Smail Aga

#394 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Smail Aga »

JThomas wrote:kad dođe pijan i umjesto zdravo mi lupi šamarčinu :roll: :D

mislim niko neće ništa promijeniti u svom životu radi ove teme, to sam siguran. ali neke stvari koje su napisane jednostavno nisu okej. onako čisto ljudski nisu okej, o kakvom god odnosu da je riječ.
Ma dobar je on,zlatan,samo samarom tuce :D :D Da,vidis Fatinog,samo sakom u glavu :D :D
Ko zna ,mozda neko ipak shvati iz postova da nesto nije OK .
Inace,kada bih ja svoju zenu probudio da mi donese vode,bila bi jako zanimljiva situacija,kada bi shvatila da nije neka sala u pitanju,poslala bi me da se preselim kod mame,cak i kada bi se na koljenima vratio, vagine ne bi vidio najmanje 30+ dana :D :D :D
Nije sto sam papucar :D ( stvarno nisam :D :D ) nego zato sto mi zena ima licnost,karakter a da nema niti bi je postovao,niti bi mi trebala. Kucnoga ljubimca,mogu u trgovini kupiti,isto kao i lutku na puhanje.
Not My Idea

#395 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

Pa ovdje niko nije ni rekao da ima savrsen brak il vezu.
Svi smo pisali o nekim mushicama, manjim il vecim.

Sta je trebalo, ovo njeno proc nekomentarisano?
Averus

#396 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Averus »

Ja IMAM savršen brak! 8-)

Još nisam oženjen Image
plain vanilla

#397 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote:Pa ovdje niko nije ni rekao da ima savrsen brak il vezu.
Svi smo pisali o nekim mushicama, manjim il vecim.

Sta je trebalo, ovo njeno proc nekomentarisano?
Ni slucajno ne komentarisati, treba odmah zenu popljuvat da nikome ne naumpadne da napise nesto slicno

hajmo dalje o kaladontu, hebo stvarni zivot
Not My Idea

#398 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

:lol: o cemu ba ti, vanilla?

ko je nju popljuvao? lik je klosar i treba ga ostavit. to je stvarni zivot.
plain vanilla

#399 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote::lol: o cemu ba ti, vanilla?

sta tebe briga za njen zivot
nije dosla ovdje traziti savjet, zena napisala sta joj smeta, rekla da joj lijepo i zdravo

eto ti ces joj reci treba li ga ostaviti :-) :-) :-)
majko moja, ovdje svi misle da znaju sta je najbolje za druge ljude, de malo zivite svoje zivote
Not My Idea

#400 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

plain vanilla wrote:
Not My Idea wrote::lol: o cemu ba ti, vanilla?

sta tebe briga za njen zivot
nije dosla ovdje traziti savjet, zena napisala sta joj smeta, rekla da joj lijepo i zdravo

eto ti ces joj reci treba li ga ostaviti :-) :-) :-)
majko moja, ovdje svi misle da znaju sta je najbolje za druge ljude, de malo zivite svoje zivote
Pa sta ti onda dobacujes ljudima kojima je problem kaladont i pishanje?

Prvo skontaj, jesi li za komentiranje il nisi. Ovako nisi dostojna.
Post Reply