sta najvise mrzite u saobracaju kod drugih vozaca?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ali_G

Post by Ali_G »

Da se ko ne uvrijedi, al ako pravis ispade to nije bas odlika da umijes voziti. Sta ja sad trebam reci da odlicno vozim, a ispadam u tudje trake, imam par udesa itd? Ili da sam ja mozda dobar vozac ako umijem 150 na sat obalom.
Mene je par puta sekunda spasavala sudara, zbog zanosenja zadnjeg kraja u krivinama, al ja to nikad nisam shvatio da sam ja tu nesto odradio. Zahvaljujuci prisebnosti onih s druge strane ili nekoj ludoj sreci.
Ma da ne duljimo. Ako je istina za ovo uljetanje...
JD

Post by JD »

Frutek wrote:
Diona wrote:
Frutek wrote:
Nijedna nije feministkinja, a ovamo ne vole ništa što muškarci rade u autu :shock: :roll:
Pa kakav je to osjecaj pojacati bas, ono da svi vide koja je faca. :lol: Seljastvo brate. Imam i ja dobre zvucnike, ali to ne radim. Slusam muziku ja, a ne citav svijet. :P
Nećemo generalizirat :D

Imam i ja 6 zvučnika, surround system u autu, pa ne odvrnem toliko, ili ako baš odvrnem malo jače, ne otvorim prozore da svi čuju :-) .
Mislim da su ti što to rade u velikoj manjini.

Daj se provozaj malo s pravim muškarcima pa donesi odluke :P :wink:
i
digger wrote: Auti sa milion vati rap muzike koju ne cujes izuzev "boom, boom.." iz basa. Idealno ako zelis da zvukom razbijes kamencice u bubrezima.

-----

Joj vam razmisljanja... Oni koji me znaju odavde znaju kakvu i koliko glasnu muziku imam u autu al' to je za moj ceif, bas mene briga hoce li se svi okrenuti ili ne, a to sto muzika grmi i kroz zatvorene prozore stvarno nije do mene :D :D
Mada ima i likova koji se maksuz vozaju sa muzikom do kraja, jednom te istom pjesmom (koja najvise udara) da bi ih svi culi...

@ado-sampion, za tu curu sa Matizom... svaka njoj cast na "kvalitetnoj" voznji ali vidjecemo hoces je zvati najboljim vozacem u gradu kad nedo bog pokupi nekog pjesaka.... Ne osudjujem to "divljanje" previse jer i sam nekad projurim izmedju auta kad mi se zuri, ali radit to po citav dan je idiotizam.
ado-šampion

Post by ado-šampion »

Znam JD da to nije u redu, i ja sam joj to sto puta rekao. Međutim, ne vozi ona uvijek tako, samo kad joj se pravo žuri ili kad neko prvi put s njom sjedne pa da ga impresionira s vožnjom.! :-) Cura je stvarno srce, malo takvih cura znam i vjeruj mi i ja bih bio sretan kad bi se ona "opametila". I hoće sigurno s prvom kaznom, tako je još jedan moj prijatelj "divljao", pa kad su ga uhvatili sa 114 kod televizije i kad je za to platio 250 km, sad ne prelazi 60 u gradu...
flora.sa

Post by flora.sa »

ado-šampion wrote:Ako cura ima ispade, ne znači da ne zna voziti. Ne znaš uopšte curu i ne možeš komentarisati. Ti ispadi su vezani za mnogo faktora a ne samo na znanje. I ne samo kod nje...
MOLBA I PRIJEDLOG MODERATORIMA:
Teme poput ove bi trebalo svrstati u generalnu diskusiju (odnosno prepucavanja), a ne na auto-moto forum! Kako ljudi koji nikad nisu sjeli u automobil mogu raspravljati na ovom forumu? Zato molim da ovakve teme ubuduće budu svrstane u "generalnu diskusiju" (ili tako nešto), jer su tu većinom oni besposlenjaci, a oni koji hoće nešto da nauče i koje zanimaju auti su na ovom dijelu foruma. Mislim da je moja molba realna. Pogledajte forum na Pungas, ako se ne varam i to je radila "vaša" ekipa (mislim na S-x).
sam si sebi odgovorio... :-)
reaktor

Post by reaktor »

sve me nervira...
hondagirl

Post by hondagirl »

ado-šampion wrote:Da ti ja kažem: sa svojih manje od 900 kg težine i 65 konja u gradu je zvijer, i na papiru, a u praksi mu motor za svojih 65 KS cijepa asfalt i još je toliko malen da u gradskoj gužvi apolutno niko nema šanse protiv njega, posebno ako ga "kravetina" vozi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LeKo

Post by LeKo »

Trenutno me u SA nerviraju ukosene trake prije muzeja prema Marin dvoru, prije su bile ravne kao strijela, a sada krive ko q da oprostite. U stvari, ne nerviraju me krive trake nego vozači koji jos uvijek nisu skontali da su se iskrivile :lol: pa ti lik u po frke iz srednje trake spici u lijevu, a ti guzvaj asfalt pod gumama da ne bi lim naguzvao :x
LeKo

Post by LeKo »

P.S. nisam primjetio tu Matiz Girl :) morat cu malo vise cirkulirati gradom :), a da bih to uspio moram uzeti godisnji odmor:)
r5gtt

Post by r5gtt »

hondagirl wrote:
ado-šampion wrote:Da ti ja kažem: sa svojih manje od 900 kg težine i 65 konja u gradu je zvijer, i na papiru, a u praksi mu motor za svojih 65 KS cijepa asfalt i još je toliko malen da u gradskoj gužvi apolutno niko nema šanse protiv njega, posebno ako ga "kravetina" vozi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj se ti nista smijat.... :P
Gazz

Post by Gazz »

pegle, glupe, spore pegle, koje me nerviraju, voze 20 km/h

evo vec sam se iznervirala :x :x
Kostolomac

Post by Kostolomac »

najgore je kad se neko vuce ispred mene a nemam uslove da ga preteknem.....hahahahahah
_Astra_

Post by _Astra_ »

kad je u pitanju ta cura u sivom matizu..
ako je to ona na koju ja mislim..
Sve je to u redu...NE tice me se ko je kakav i sta radi, ALIIIIIIII
makar se nije morala ofirati...pored centrale, tj. poslije centrale (pred dom armije) odvrnula muziku...a posto je u pitanju "surround" system sa dodatnim "wooferima".... pocelo je sve krčati i plastika krckati...a jedva Ali dobro... nismo svi ISTI :D
kekec

Post by kekec »

...makar se nije morala ofirati...pored centrale, tj. poslije centrale (pred dom armije) odvrnula muziku...a posto je u pitanju "surround" system sa dodatnim "wooferima".... pocelo je sve krčati i plastika krckati...a jedva Ali dobro... nismo svi ISTI ...
Neka si nabavi pravu stvar:
Image
Post Reply