kad auto ispred mene odjednom zakoci i stade -- ni makac... jedva sam se i ja zaustavila na vrijeme, a SUV iza mene malcice sletio u jarak -- on je vidio da ce me udarit' (prebrzo je isao) i skrenuo je sa rampe...
mi stanemo, da vidimo sta je... automobil koji je zakocio onaj stari, dugacki karavan, sve sa onim "drvenim" panelima sa strane... ja pridjem, vidim neka baba unutra od jedno -- brat bratu -- 137 godina... ja se vec prepala, da nije babu slog strefio?!?
ali jok... ona je isla, polako ulazila na auto put... i onda se valjda sjetila da nije bas dobro pogledala preko ramena prema nadolazecem saobracaju... pa je odlucila da djelimicno udje na auto put, na zadnju desnu traku, i onda da POTPUNO STANE i da malo priceka dok joj "ne bude zgodno" da se prikljuci...
to sto je zamalo izazvala nesrecu (ja sam je mogla spucati da sam isla malo brze, a tip iza mene se ionako sjorgo...) nije bitno... sto su ljudi i na auto-putu morali stati (jer je ona vec bila izletila prednjim dijelom auta na traku, i onda je tu tako stala iznebuha ...)... sto smo se svi iznervirali... i zakasnili gdje smo isli... e vala....
sta najvise mrzite i sta vas nervira kod drugih vozaca?