STA NAJVISE MRZITE???
-
Zreli
nije bolja sigurno. ona se uvrijedi kad cuje moje misljenje. i na kraju kaze i ja sam to mislila, kad treba da doese presudu. A, ako je vec donijela presudu i ja kazem drugacije, ónda je njeno misljenje bolje.
Ona me provocira, ja cak mislim da ona zeli da je udarim, tako me iznervira, i tako je licemjerna.
Ona me provocira, ja cak mislim da ona zeli da je udarim, tako me iznervira, i tako je licemjerna.
-
Zreli
Mi smo ko na klackalici i ona sjedi na duzoj polugi. I uvijek me moze izdici, zato sto je ona moja sefica. Ja nju samo malo kad zaljep, ona pocne da vristi, mislim se kurvo glupa, umukni!gavrilo wrote:jarane... emancipacija...Zreli wrote:Mrzim vamo jednu s posla, kad mi ona prica sta ja treba da radim, i prica ciste lazi samo da bi mi pokazala da zna bolje od mene, a ona je ogranicena. I osim toga ja jos se svidjam fizicki. Ja cu je osamariti.![]()
![]()
-
Zreli
najgore od svega sto ima jos jeedan s nama u birou. kaze mu ona, vi mozete sad ici, ali ne on ostaje, i onda kad j neko tu, i ako je ti sjebes, ona hoce sve da uzvrati, a da smo sami mozda ne bi ni bila takva, ja kontam mozda bih joj ja spuco samarcinu, ako bi previse srala.
ja imam osjecaj, ona bi to volila,
ja imam osjecaj, ona bi to volila,
Last edited by Zreli on 13/06/2005 16:23, edited 1 time in total.
-
novalic
sto je ne pogladisZreli wrote:najgore od svega sto ima jos jeedan s nama u birou. kaze mu ona, vi mozete sad ici, ali ne on ostaje, i onda kad j neko tu, i ako je ti sjebes, ona hoce sve da uzvrati, a da smo sami mozda ne bi ni bila takva, ja kontam mozda bih joj ja spco samarcinu, ako bi previse srala.
mislim, za mir u kuci covjek svasta napravi
-
gavrilo
jbg... nedaj se. mozda zeli da budes malo grubljiZreli wrote:Mi smo ko na klackalici i ona sjedi na duzoj polugi. I uvijek me moze izdici, zato sto je ona moja sefica. Ja nju samo malo kad zaljep, ona pocne da vristi, mislim se kurvo glupa, umukni!gavrilo wrote:jarane... emancipacija...Zreli wrote:Mrzim vamo jednu s posla, kad mi ona prica sta ja treba da radim, i prica ciste lazi samo da bi mi pokazala da zna bolje od mene, a ona je ogranicena. I osim toga ja jos se svidjam fizicki. Ja cu je osamariti.![]()
![]()
- flora.sa
mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!

- pitt
Hoces ti mjenjat spol.....flora.sa wrote:mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!
- flora.sa
hebem li im ja....žpitt wrote:Hoces ti mjenjat spol.....flora.sa wrote:mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D
uh ljuta sam ko ris!!!
-
arci
Mrzim ljude pohlepnih guzica koji se lijepe kao paraziti
na ledja onih koji znaju i umiju pa te iste koriste
u svoje svrhe.Mrzim raznorazne manijake,lijene ljude,
ufurane papke ,a narocito papanke.Mrzim glupe i
ogranicene ljude,silovite,nemastovite,bezosjecajne....
a narocito one koji se bore samo za svoju prepostovanu.
Ratove i politicare,silikonske pjevaljke i zavijace.Neukus,
povrsnost i laz!!!!!! "Ne volem ujne ,strine i komsiluk,
nataknem ih na civiluk "
na ledja onih koji znaju i umiju pa te iste koriste
u svoje svrhe.Mrzim raznorazne manijake,lijene ljude,
ufurane papke ,a narocito papanke.Mrzim glupe i
ogranicene ljude,silovite,nemastovite,bezosjecajne....
a narocito one koji se bore samo za svoju prepostovanu.
Ratove i politicare,silikonske pjevaljke i zavijace.Neukus,
povrsnost i laz!!!!!! "Ne volem ujne ,strine i komsiluk,
nataknem ih na civiluk "