STA NAJVISE MRZITE???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

1. MRZIM MRZITELJE
2. MRZIM STARIJE DAME KOJE NE ŽELE DA PRENESU SVOJE ZNANJE NA MENE
3. BOLESNI PATRIOTIZAM
Zreli

Post by Zreli »

nije bolja sigurno. ona se uvrijedi kad cuje moje misljenje. i na kraju kaze i ja sam to mislila, kad treba da doese presudu. A, ako je vec donijela presudu i ja kazem drugacije, ónda je njeno misljenje bolje.

Ona me provocira, ja cak mislim da ona zeli da je udarim, tako me iznervira, i tako je licemjerna.
novalic

Post by novalic »

pa onda stisni petlju, nagazi je se.. sta imas razmisljat' :wink:

mozes mislit', kako se ponasa 8-)
Zreli

Post by Zreli »

gavrilo wrote:
Zreli wrote:Mrzim vamo jednu s posla, kad mi ona prica sta ja treba da radim, i prica ciste lazi samo da bi mi pokazala da zna bolje od mene, a ona je ogranicena. I osim toga ja jos se svidjam fizicki. Ja cu je osamariti.
jarane... emancipacija... :D :oops: :-)
Mi smo ko na klackalici i ona sjedi na duzoj polugi. I uvijek me moze izdici, zato sto je ona moja sefica. Ja nju samo malo kad zaljep, ona pocne da vristi, mislim se kurvo glupa, umukni!
Zreli

Post by Zreli »

najgore od svega sto ima jos jeedan s nama u birou. kaze mu ona, vi mozete sad ici, ali ne on ostaje, i onda kad j neko tu, i ako je ti sjebes, ona hoce sve da uzvrati, a da smo sami mozda ne bi ni bila takva, ja kontam mozda bih joj ja spuco samarcinu, ako bi previse srala.
ja imam osjecaj, ona bi to volila,
Last edited by Zreli on 13/06/2005 16:23, edited 1 time in total.
karanana

Post by karanana »

Mrzim teme na ovom forumu o dugmetu, bregi...
novalic

Post by novalic »

Zreli wrote:najgore od svega sto ima jos jeedan s nama u birou. kaze mu ona, vi mozete sad ici, ali ne on ostaje, i onda kad j neko tu, i ako je ti sjebes, ona hoce sve da uzvrati, a da smo sami mozda ne bi ni bila takva, ja kontam mozda bih joj ja spco samarcinu, ako bi previse srala.
sto je ne pogladis :-?
mislim, za mir u kuci covjek svasta napravi 8-)
gavrilo

Post by gavrilo »

Zreli wrote:
gavrilo wrote:
Zreli wrote:Mrzim vamo jednu s posla, kad mi ona prica sta ja treba da radim, i prica ciste lazi samo da bi mi pokazala da zna bolje od mene, a ona je ogranicena. I osim toga ja jos se svidjam fizicki. Ja cu je osamariti.
jarane... emancipacija... :D :oops: :-)
Mi smo ko na klackalici i ona sjedi na duzoj polugi. I uvijek me moze izdici, zato sto je ona moja sefica. Ja nju samo malo kad zaljep, ona pocne da vristi, mislim se kurvo glupa, umukni!
jbg... nedaj se. mozda zeli da budes malo grublji :D mazohizam ti je fenomen modernog drustva na veliko :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zreli

Post by Zreli »

ona je sigurno dominanta, tako i izgleda, ali ja sam djavo. ona se pojede sto necu da joj popustim. Ma ona mene zeli, ali to je sve tesko...
flora.sa

Post by flora.sa »

mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!
:x
pitt

Post by pitt »

flora.sa wrote:mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!
Hoces ti mjenjat spol..... :D:D:D:D:D
flora.sa

Post by flora.sa »

pitt wrote:
flora.sa wrote:mrzim kada dobijem poziv od suda za prekršaje na svoju adresu, na skoro pa moje lično ime...kada napišu u muškom rodu, i kada me pozivaju u svojstvu svjedoka protiv likova za koje nikad nisam čula, u vremenu koje njima odgovara, a u intervalu od 8-14 h, i kada ja moram sjediti tamo zbog hebene gluposti, i zbog toga ne doći na posao, i ne završiti ono što sam trebala da završimk sutra!!!!!!!!!!!!!!
Hoces ti mjenjat spol..... :D:D:D:D:D
hebem li im ja....ž
:x :x :x
uh ljuta sam ko ris!!!
pitt

Post by pitt »

piss maca :D:D
flora.sa

Post by flora.sa »

pitt wrote:piss maca :D:D
:D
arci

Post by arci »

Mrzim ljude pohlepnih guzica koji se lijepe kao paraziti
na ledja onih koji znaju i umiju pa te iste koriste
u svoje svrhe.Mrzim raznorazne manijake,lijene ljude,
ufurane papke ,a narocito papanke.Mrzim glupe i
ogranicene ljude,silovite,nemastovite,bezosjecajne....
a narocito one koji se bore samo za svoju prepostovanu.
Ratove i politicare,silikonske pjevaljke i zavijace.Neukus,
povrsnost i laz!!!!!! "Ne volem ujne ,strine i komsiluk,
nataknem ih na civiluk " :-D
dinash

Post by dinash »

odlucio sam da ne mrzim.
Post Reply