Pa vi samo glumite Gnuove...
Sta najbolje udaje zenu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- McMoy
#651 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Evo kako to lavice rade

- edo_79
#652 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Najbitnija stavka su haman stabilna primanjaeluna wrote:stan, auto i stabilna primanja ..... moReledo_79 wrote:Ja bi pite ...Eurosa wrote:Bitno je da ja znam pitu razviti, ostalo je manje vazno, po vama naravno
Edo bolan, pa sta bi ti?![]()
![]()
![]()
.... jel ti to imaš još šta za ponudit
![]()
ma vama ni to ne valja, još bi da vam i noge pere svaki dan kad s posla dođe
- edo_79
#653 Re: Sta najbolje udaje zenu?
al i lavicama trebaju dobra m00da .... pa makar i od GnuaMcMoy wrote:Evo kako to lavice rade
Pa vi samo glumite Gnuove...![]()
- eluna
#654 Re: Sta najbolje udaje zenu?
krvava wrote: sele jesi ovo oglas dala
ljubi tebe tvoja sele, ali znaš da meni to ne treba .......... ja sam samo jedna od onih 95 što neko spominje - ganjam lovatora da mi riješi životne probleme, hebo stan ovaj u kojem živim i sve drugo, i sve što sam stekla - hebaji ga - žeMska sam, plavuša, "matora" koka, razvedena - pristaje mi izgleda jedino da budem sponzoruša i ganjam kakvo olinjalo ostarilo muško koje bi brzo krepalo
Last edited by eluna on 11/06/2014 15:43, edited 1 time in total.
-
sha_ba
#655 Re: Sta najbolje udaje zenu?
sta bi s Vlasicemeluna wrote:krvava wrote: sele jesi ovo oglas dala
- edo_79
#656 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pao u drugi plan čim su pomenuta stabilna primanjasha_ba wrote:sta bi s Vlasicemeluna wrote:krvava wrote: sele jesi ovo oglas dala
- dječak sa šibicama
#657 Re: Sta najbolje udaje zenu?
E jebiga, ovaj stan ti nije trebao, tesko ces naci bosanca koji ce zivjeti kod zene u stanu, no noeluna wrote:stan, auto i stabilna primanja ..... moReledo_79 wrote:Ja bi pite ...Eurosa wrote:Bitno je da ja znam pitu razviti, ostalo je manje vazno, po vama naravno
Edo bolan, pa sta bi ti?![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#658 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Tako ti je to kad lavice hoće al GNU nećekrvava wrote: strašno i krvoločno jadni GNU
- madner
#659 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Nekima odje ni Dan Draper ne bi pomogao. 
- Big Ang
#660 Re: Sta najbolje udaje zenu?
ova tema komplet je degradirajuća 
- eluna
#661 Re: Sta najbolje udaje zenu?
et' ..... rekoh vam jadječak sa šibicama wrote:E jebiga, ovaj stan ti nije trebao, tesko ces naci bosanca koji ce zivjeti kod zene u stanu, no noeluna wrote:stan, auto i stabilna primanja ..... moReledo_79 wrote:
Ja bi pite ...![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#662 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Pa da, jos od "radnika na privremenom arbajtu u Njemackoj"krvava wrote:to je samo privremeno rješenje je l tako seledječak sa šibicama wrote: E jebiga, ovaj stan ti nije trebao, tesko ces naci bosanca koji ce zivjeti kod zene u stanu, no no![]()
(a privremena rješenja su uglavnom najtrajnija)
a mozemo se ovako dogovoriti eluna, ne znam gdje ti je lokacija stana, moj je u centru, tvog izdajemo, na mom zivimo, ovaj, moj izdajemo a u tvom zivimo
- eluna
#663 Re: Sta najbolje udaje zenu?
da ubacim citatsha_ba wrote:sta bi s Vlasicemeluna wrote:krvava wrote: sele jesi ovo oglas dala
zašto ne - vlašić zamjeniti za Havajeeluna wrote: "ljubi tebe tvoja sele, ali znaš da meni to ne treba .......... ja sam samo jedna od onih 95 što neko spominje - ganjam lovatora da mi riješi životne probleme, hebo stan ovaj u kojem živim i sve drugo, i sve što sam stekla - hebaji ga - žeMska sam, plavuša, "matora" koka, razvedena - pristaje mi izgleda jedino da budem sponzoruša i ganjam kakvo olinjalo ostarilo muško koje bi brzo krepalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
- eluna
#664 Re: Sta najbolje udaje zenu?
zona, lokacija, kvadratura, opremljenost?? .... molim i ostale personalne uslove u ponududječak sa šibicama wrote:Pa da, jos od "radnika na privremenom arbajtu u Njemackoj"krvava wrote:to je samo privremeno rješenje je l tako seledječak sa šibicama wrote: E jebiga, ovaj stan ti nije trebao, tesko ces naci bosanca koji ce zivjeti kod zene u stanu, no no![]()
(a privremena rješenja su uglavnom najtrajnija)
a mozemo se ovako dogovoriti eluna, ne znam gdje ti je lokacija stana, moj je u centru, tvog izdajemo, na mom zivimo, ovaj, moj izdajemo a u tvom zivimo![]()
- edo_79
#665 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Mojne zaboravit da moraš imat 3 ponude, pa onda preliminarni razgovor, pa korekcija ponude, nemere to tek tako, mora sve zakonski biti .... kako ono kažu naši političari .......eluna wrote: zona, lokacija, kvadratura, opremljenost?? .... molim i ostale personalne uslove u ponudu
- eluna
#666 Re: Sta najbolje udaje zenu?
miša mu crkvenog - hoćel se kakva budala zaletit' pa pomislit da sam ozbiljna

- edo_79
#667 Re: Sta najbolje udaje zenu?
sto mu otpichkih mišovaeluna wrote:miša mu crkvenog - hoćel se kakva budala zaletit' pa pomislit da sam ozbiljna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#668 Re: Sta najbolje udaje zenu?
hoš' da budeš MANAGERedo_79 wrote:Mojne zaboravit da moraš imat 3 ponude, pa onda preliminarni razgovor, pa korekcija ponude, nemere to tek tako, mora sve zakonski biti .... kako ono kažu naši političari .......eluna wrote: zona, lokacija, kvadratura, opremljenost?? .... molim i ostale personalne uslove u ponudu...... AHA! ... Transparentno
ev' raspisujem konkurs za članove komisije koja će primiti, otvoriti i ocijeniti ponude
- dječak sa šibicama
#669 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Opremljen sam... kvalitetno 
Ne znam koja je zona, samo znam da ove imucnije doslje zlatom placaju ovu lokaciju, valjda se kod njih ne racuna da zivi u Sarajevu ako nije u krugu 16-ke.
Neka mi oproste na ovom izrazu, ali ne znam drugi.
Ne znam koja je zona, samo znam da ove imucnije doslje zlatom placaju ovu lokaciju, valjda se kod njih ne racuna da zivi u Sarajevu ako nije u krugu 16-ke.
- Baby Jane
#670 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ja ne mogu da vjerujem da se o ovome uopce raspravlja/prica.

- dječak sa šibicama
#671 Re: Sta najbolje udaje zenu?
znaci ja sam budala.... dooooobroeluna wrote:miša mu crkvenog - hoćel se kakva budala zaletit' pa pomislit da sam ozbiljna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#672 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Nisam ti ja za te managerske poslove .... ja sam nišandžija na lopatieluna wrote:hoš' da budeš MANAGERedo_79 wrote:Mojne zaboravit da moraš imat 3 ponude, pa onda preliminarni razgovor, pa korekcija ponude, nemere to tek tako, mora sve zakonski biti .... kako ono kažu naši političari .......eluna wrote: zona, lokacija, kvadratura, opremljenost?? .... molim i ostale personalne uslove u ponudu...... AHA! ... Transparentno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ev' raspisujem konkurs za članove komisije koja će primiti, otvoriti i ocijeniti ponude
- eluna
#673 Re: Sta najbolje udaje zenu?
to si ti rekao, ne ja ..........dječak sa šibicama wrote:znaci ja sam budala.... dooooobroeluna wrote:miša mu crkvenog - hoćel se kakva budala zaletit' pa pomislit da sam ozbiljna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#674 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pitala sam za stan, ne za tebe ....... ti ionako MORAŠ da budeš matoro olinjalo muško - koji ćeš mi klinac ako nećeš brzo krepat ...... pazi molim te - ja sam sponzorušadječak sa šibicama wrote:Opremljen sam... kvalitetno
- motorna_pila
#675 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Najbitnija stavka su haman stabilna primanja

Jel ovaj dobar kandidat za zenidbu?