Sta najbolje udaje zenu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eluna

#551 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by eluna »

SaraFina wrote:Što lav?

Ne kontam..

Ona fora da me prebaci preko ledja i odvuče u svoju pećinu? Davno je to bilo aktuealno.

Ja iskreno ne bi voljela lavove, tigrove i slične zvjeri pored sebe.
Nekog ravnopravnog i skladnog partnera.
PARTNER ..... ili partnerstvo (formalno-pravno, brak je oduvijek smatran UGOVOROM, i kod razvoda se prekida bračni ugovor i prestaje da postoji bračna zajednica)

"partner (engl. iz starofranc.), osoba koja s nekim nešto dijeli, koja s nekim radi, sudionik, suigrač, drug; ortak, suvlasnik."
http://www.hrleksikon.info/definicija/partner.html

http://www.thefreedictionary.com/partner

"partnership

DefinitionAdd to FlashcardsSave to FavoritesSee Examples
A type of business organization in which two or more individuals pool money, skills, and other resources, and share profit and loss in accordance with terms of the partnership agreement. In absence of such agreement, a partnership is assumed to exit where the participants in an enterprise agree to share the associated risks and rewards proportionately .

Read more: http://www.businessdictionary.com/defin ... z34K1ErPbY"

"A partnership is an arrangement in which parties agree to cooperate to advance their mutual interests.[1]"
http://en.wikipedia.org/wiki/Partnership

ZAJEDNICA
http://www.odraz.hr/hr/nase-teme/pojmov ... -community
http://en.wikipedia.org/wiki/Community

za one koji do sada nisu naučili osnovne životne pojmove :meza:
WildRedRose

#552 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by WildRedRose »

:shock: :shock:
madner

#553 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by madner »

Ovo isto da management Dzerzeleza djeli lekcije o fudbalu. :D
edo_79

#554 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

A šta je s mudima od gnua :pisnuo:
thea

#555 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by thea »

zakljucak sve zavisi od muskarca sta udaje zenu.
edo_79

#556 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

thea wrote:zakljucak sve zavisi od muskarca sta udaje zenu.
to je možda tvoj zaključak ;-)
sarajlija80

#557 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sarajlija80 »

ma zakljucak je koliko para toliko muzike, ljubavi,didji midji i ostalog :D
thea

#558 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by thea »

znaci nema djidji midji bez novca, mozete imati mlade zgodne za 1 noc za pare. isto vam dodje a druga zena :-D
edo_79

#559 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

thea wrote:znaci nema djidji midji bez novca, mozete imati mlade zgodne za 1 noc za pare. isto vam dodje a druga zena :-D
To su pravila postavljena od ženske populacije, ja lično imam novca ali nikad nebih platio za djidji midji niti mi treba mlada i zgodna za 1 noc. Šta si napravio za jednu noć, kihno repa za sex i ujutro svako sebi.... 1 night stands bez mene ko domina...
thea

#560 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by thea »

znaci ima djidji midzi za dzaba!

ne zenite se...
ultima_palabra

#561 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ultima_palabra »

Iskreno, meni nema luzerskije priče od te kako žene samo gledaju pare bla bla... pa jarane, nađi neku koja nije takva, zaradi/ukradi pare, pređi u pedere, zakuni se na celibat... bilo šta, samo nemoj više kukati :roll:

Kad je meni odbojno, mogu misliti kako je ženama.
edo_79

#562 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

ultima_palabra wrote:Iskreno, meni nema luzerskije priče od te kako žene samo gledaju pare bla bla... pa jarane, nađi neku koja nije takva, zaradi/ukradi pare, pređi u pedere, zakuni se na celibat... bilo šta, samo nemoj više kukati :roll:

ja ne kukam, niti imam potrebe .... ne pada mi na pamet da kradem pare kad mogu svojim rukama sebi zaraditi, ne pada mi na pamet u pedere da pređem, a što se celibata tiče bez mene...

@ thea .... ja se već jednom ženio, a što se tiče djidji midji .... pa nebih baš rekao da je sve u tome jelda
alkalna_baterija

#563 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by alkalna_baterija »

ultima_palabra wrote:Iskreno, meni nema luzerskije priče od te kako žene samo gledaju pare bla bla... pa jarane, nađi neku koja nije takva, zaradi/ukradi pare, pređi u pedere, zakuni se na celibat... bilo šta, samo nemoj više kukati :roll:

fakat :thumbup:
edo_79

#564 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

alkalna_baterija wrote:

in english fakat - na bosanskom jebo konja :lol:
thea

#565 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by thea »

zene vole njezne muskarce, tu lezi tajna a decki to cesto ne znaju biti.

nikakvi novci ne mogu paznju i postovanje platiti.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#566 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ladyblue18 »

ultima_palabra wrote:@pila postaje solidan trol :thumbup:
On nije trol, on je samo naporan.
motorna_pila wrote:Znaci, ono sto otvorim mora biti kvalitetno.
Image
edo_79

#567 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

thea wrote:zene vole njezne muskarce, tu lezi tajna a decki to cesto ne znaju biti.

žene vole nježne muškarce, definiši mi nježnost jer ja sinoć gledam par jedan, skupa su već 6 godina, on joj :izet: mater pred rajom, mlati je ko govedo, bila je dosad bjena mali milion puta, al ona njega voli, ona popizdi za njim .... jel to nježnost?
Not My Idea

#568 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Not My Idea »

Pa to furaju oni koji nemaju feninga pa su ljuti na cijelu svijet. Normalno da necu bit s nekim ko nema marku u djepu. Ne mora placat vecere, avione I kamione, al da mora imat svoj dinar- mora.
Ni muskarci ne bi hodali sa zenom koja nema za kafu al je postalo normalno da to vazi samo za zene. Izjednacavaju se sponzoruse I zene koje ne zele bit s nekim koga moraju uzdravat. A izjednacavaju ih kompleksasi koji nece sa mrdnu prstom. Lakse je po cijeli dan ceskat jajca I pljuvat po zenama.
alkalna_baterija

#569 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by alkalna_baterija »

edo_79 wrote:
alkalna_baterija wrote:

in english fakat - na bosanskom jebo konja :lol:
:lol:
thea wrote:zene vole njezne muskarce, tu lezi tajna a decki to cesto ne znaju biti.

kako koja :roll: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#570 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ladyblue18 »

Imas gajbu piva od mene, biraj za koju ces utakmicu.
sha_ba

#571 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sha_ba »

NMI :thumbup:
edo_79

#572 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by edo_79 »

Not My Idea wrote:Pa to furaju oni koji nemaju feninga pa su ljuti na cijelu svijet. Normalno da necu bit s nekim ko nema marku u djepu. Ne mora placat vecere, avione I kamione, al da mora imat svoj dinar- mora.
Ni muskarci ne bi hodali sa zenom koja nema za kafu al je postalo normalno da to vazi samo za zene. Izjednacavaju se sponzoruse I zene koje ne zele bit s nekim koga moraju uzdravat. A izjednacavaju ih kompleksasi koji nece sa mrdnu prstom. Lakse je po cijeli dan ceskat jajca I pljuvat po zenama.
NMI .... pazi jednu stvar, ja neću izać na kafu s djevojkom ako nemam da istu platim. Nije mi se jednom desilo da izmislim nešto nemogu doć, obaveze, ovo ono jer me bilo stid reć da nemam para. Možda sam ja lud al odgojen sam tako da kontam da muškarac mora imat dinar uz sebe, ako već izađeš s djevojkom da se ne sramotiš da možeš zavrnut turu il dvije, il da se može otić na kolače, ali to isključuje onu opciju da ja nekom piće plaćam cijelo veče, i poslije naiđe tatin sin sa autom, i odjednom ja više nevaljam jer je on doš'o i trehno u jednoj turi više nego što sam ja priuštio za jednu noć.
Žene koje ne žele biti s nekim koga moraju izdržavati - RESPECT I KAPA DO PODA. Žene koje izađu napolje i jedan je tip cijelu noć gotivi i plaća sve, da bi oko ponoći ona otišla s drugim koji ima više para i bolje auto u mrak na sponzorsku :izet: -inu FUJ FUJ FUJ daleko im kuća od moje bila.

Kao što rekoh neki dan, ima lijepih, pametnih i normalnih djevojaka, ali je u ovoj GRANDOVSKOJ najezdi sponzoruša koje ne prezaju ni od čega da bi našle ono što njima treba (lovaran lik bez obzira na godine, bračno stanje i bla bla bla) broj takvih lijepih i pametnih djevojaka postao zanemariv. Žalosno je što se sve više momaka okreće tom folu, odo pozajmit neke repa nebil kakvu zgotivio večeras da i ja :izet: . S druge strane te pametne djevojke nakon loših iskustava neznaju više kako da se postave, kao i onaj dio normalnih momaka koji imaju dovoljno da se ne osramote al opet nedovoljno da bi parirali inim koji vozaju bijesna auta, imaju gutu para i jebe im se što mađarska nema izlaz na more....
ultima_palabra

#573 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ultima_palabra »

Joj, kad naslažem te gajbe pored kak'e vode :mrgreen: Samo moram požuriti, Ramazan ide :oops:
sarajlija80

#574 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by sarajlija80 »

edo_79 wrote:
Not My Idea wrote:Pa to furaju oni koji nemaju feninga pa su ljuti na cijelu svijet. Normalno da necu bit s nekim ko nema marku u djepu. Ne mora placat vecere, avione I kamione, al da mora imat svoj dinar- mora.
NMI .... pazi jednu stvar, ja neću izać na kafu s djevojkom ako nemam da istu platim. Nije mi se jednom desilo da izmislim nešto nemogu doć, obaveze, ovo ono jer me bilo stid reć da nemam para. Možda sam ja lud al odgojen sam tako da kontam da muškarac mora imat dinar uz sebe, ako već izađeš s djevojkom da se ne sramotiš da možeš zavrnut turu il dvije, il da se može otić na kolače, ali to isključuje onu opciju da ja nekom piće plaćam cijelo veče, i poslije naiđe tatin sin sa autom, i odjednom ja više nevaljam jer je on doš'o i trehno u jednoj turi više nego što sam ja priuštio za jednu noć.
Žene koje ne žele biti s nekim koga moraju izdržavati - RESPECT I KAPA DO PODA. Žene koje izađu napolje i jedan je tip cijelu noć gotivi i plaća sve, da bi oko ponoći ona otišla s drugim koji ima više para i bolje auto u mrak na sponzorsku :izet: -inu FUJ FUJ FUJ daleko im kuća od moje bila.

Kao što rekoh neki dan, ima lijepih, pametnih i normalnih djevojaka, ali je u ovoj GRANDOVSKOJ najezdi sponzoruša koje ne prezaju ni od čega da bi našle ono što njima treba (lovaran lik bez obzira na godine, bračno stanje i bla bla bla) broj takvih lijepih i pametnih djevojaka postao zanemariv. Žalosno je što se sve više momaka okreće tom folu, odo pozajmit neke repa nebil kakvu zgotivio večeras da i ja :izet: . S druge strane te pametne djevojke nakon loših iskustava neznaju više kako da se postave, kao i onaj dio normalnih momaka koji imaju dovoljno da se ne osramote al opet nedovoljno da bi parirali inim koji vozaju bijesna auta, imaju gutu para i jebe im se što mađarska nema izlaz na more....

:thumbup: momacki napisano nema sta kapa do poda :thumbup:
kritichar

#575 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by kritichar »

ultima_palabra wrote:Joj, kad naslažem te gajbe pored kak'e vode :mrgreen: Samo moram požuriti, Ramazan ide :oops:
aaa, sad shvatam, pronašao si se :mrgreen:
Post Reply