Hljeba za siseHAVANA wrote:Moze li zamjena?Boemica wrote:Tako nekakoklixoris wrote: Znaci, nemas ni za hljeb da kupis ?Ovo ko na pik.ba

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Hljeba za siseHAVANA wrote:Moze li zamjena?Boemica wrote:Tako nekakoklixoris wrote: Znaci, nemas ni za hljeb da kupis ?Ovo ko na pik.ba
Koja je zadnja za keš i može li zamjena uz doplatuHAVANA wrote:Moze li zamjena?Boemica wrote:Tako nekakoklixoris wrote: Znaci, nemas ni za hljeb da kupis ?Ovo ko na pik.ba
U čemu je caka?Dino34 wrote:Imam neke štele kod hirurga, pa ako hoćeš, mogu nešto srediti.
Biće besplatno.
Sevap je. Neću da kukaš po forumu
Nema je. Moja sreća je u tome da tebe vidim sretnu.Boemica wrote:U čemu je caka?
Da ja opletemDino34 wrote:Nema je. Moja sreća je u tome da tebe vidim sretnu.Boemica wrote:U čemu je caka?
Osim toga, razmišljamo planski. Valja nadoknaditi ove desetine hiljada mladih koji napuštaju bih
I ti imaš udio u tome.
Jesi li sredio curi za hirurga? Ako jesi da napravimo veseljeDino34 wrote:Jesi li hirurg?
Pa čekaj da vidimo šta će ona reći. Ne možemo bez nje.edo_79 wrote:Jesi li sredio curi za hirurga?
Ma zašto me uvijek miješaju s tim havijerom?tuzlak1212 wrote:ma Havijer napravio fake
Dobro si jeboteDino34 wrote:Pa čekaj da vidimo šta će ona reći. Ne možemo bez nje.
Zato sto si pametan.Dino34 wrote: Ma zašto me uvijek miješaju s tim havijerom?
Zasto mislis da neko nekoga treba da 'zajashe'. Mislim da to ne bi trebalo imati na umu ako se upustamo u bilo kakvu vezu.Euridika wrote:
On-topic: udaje je ili njena naivnost/dobrota ili njen bezobrazluk. Ako je naivna, naići će nekakav krkan ili manipulator da je premunta, njemu će takva biti premija, pa će je onda maltretirati i iskorištavati do mile volje. A ako je bezobrazna, tad će ona naći nekog jadu i zahajati mu za vrat dok ne lipše. Treće opcije nema (osim rijetkih, rijetkih izuzetaka).
Dušo, tako se nećeš udati. Kazali smo šta udaje ženu, tako da...Boemica wrote:Kad vec castite, ja bih radije usta povecala
Žali Bože kad 'vakva mišljenja kruže forumom. ŽalosnoEuridika wrote:Apsolutno!biggrin wrote:molim bez off-a, drzi te se teme, dakle tartar sos i maslinovo ulje!![]()
On-topic: udaje je ili njena naivnost/dobrota ili njen bezobrazluk. Ako je naivna, naići će nekakav krkan ili manipulator da je premunta, njemu će takva biti premija, pa će je onda maltretirati i iskorištavati do mile volje. A ako je bezobrazna, tad će ona naći nekog jadu i zahajati mu za vrat dok ne lipše. Treće opcije nema (osim rijetkih, rijetkih izuzetaka).
Ne brini, bošnje imaju visestoljetno iskustvo u mlaćenju žena, tako da...moonca wrote: -nece biti simetricne