Vid ti kako to mlada ono pažljivo razvlači jufku, k'o da će je ugristmuha_sa wrote:
Evo krompiruše dobro zabiberene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Vid ti kako to mlada ono pažljivo razvlači jufku, k'o da će je ugristmuha_sa wrote:
Mojne dlaka u pitu ....sha_ba wrote:a dlaka na sve strane
Jooj... ovo mi je grozno.nightvision wrote:http://www.klix.ba/magazin/showbiz/rusk ... /150910062
Ja mislim da je nju udala njena Inteligencija, pamet i intelektualna zrelost. A vi?
Sta ce mi njega bit zaoEuridika wrote:Jooj... ovo mi je grozno.nightvision wrote:http://www.klix.ba/magazin/showbiz/rusk ... /150910062
Ja mislim da je nju udala njena Inteligencija, pamet i intelektualna zrelost. A vi?
Šta se vama muškima desi nakon 55+, pa vam se mozak u žele pretvori?Zar je strah od starosti toliki da ovoliko možete zaćoriti? Tačno čovjeku žao bude nekih od vas...
bitno je da je novcanik cvrst, jel..HAVANA wrote:Sta ce mi njega bit zaoEuridika wrote:Jooj... ovo mi je grozno.nightvision wrote:http://www.klix.ba/magazin/showbiz/rusk ... /150910062
Šta se vama muškima desi nakon 55+, pa vam se mozak u žele pretvori?Zar je strah od starosti toliki da ovoliko možete zaćoriti? Tačno čovjeku žao bude nekih od vas...
Valjda se njoj u zele pretvorio,i zacorila,i zao ti nje,sto njega? Njemu jos malo ostalo,sam,da jos malo ocejfi dok sudija ne odsvira kraj...
Ma nema mi šta biti žao nje, ona će to lijepo inkasirati... zato i jeste tu.HAVANA wrote:Sta ce mi njega bit zaoValjda se njoj u zele pretvorio,i zacorila,i zao ti nje,sto njega? Njemu jos malo ostalo,sam,da jos malo ocejfi dok sudija ne odsvira kraj...
Matzan wrote:Ljubav prema dobroj vagini, sisama i i guzovima kod većine muškaraca nikad ne prestaje.
Žene to jako teško shvataju, jer im libido rapidno opada u klimaksu.
Ovaj gore glumac, pto je oženio 60 god mlađu, pametan čovjek.
Ima isto toliko garancija da se neće razvesti u roku 2-3 godine, kao neki momak koji se oženi u 25-oj godini.
I ti brakovi gdje su mladenci približno istih godina su često iz čistog interesa.
Dedici je bolje držati mladu picu u ruci, nego kakvu flašu ili daljinski.
Još ako mu ruka drhti, ima i mlada da bude zadovolj(e)na.![]()
Samo
ZenaZbrkovima wrote:Matzan wrote:Ljubav prema dobroj vagini, sisama i i guzovima kod većine muškaraca nikad ne prestaje.
Žene to jako teško shvataju, jer im libido rapidno opada u klimaksu.
Ovaj gore glumac, pto je oženio 60 god mlađu, pametan čovjek.
Ima isto toliko garancija da se neće razvesti u roku 2-3 godine, kao neki momak koji se oženi u 25-oj godini.
I ti brakovi gdje su mladenci približno istih godina su često iz čistog interesa.
Dedici je bolje držati mladu picu u ruci, nego kakvu flašu ili daljinski.
Još ako mu ruka drhti, ima i mlada da bude zadovolj(e)na.![]()
Samo![]()
a kako objasnjavas pronalazak "do*ebnika" od strane dosta zena, upravo u tim godinama?
ja bih, recimo to objasnila cinjenicom da one muzu a ni muz njima vise nije interesantan u tom pogledu a libido itekako postoji..