Sta muzjaci zele?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

didgeridoo

Post by didgeridoo »

Kao sto rece Vil Durant: Neka nas Bog obdari sposobnoscu da na svoje zene gledamo tudjim ocima...
laradnaat

Post by laradnaat »

crazybitch wrote:sta znas zlosutni (ovako citam ovo ztuhcs) mozda covjek podsvjesno bas to zeli...
nekog buregdziju sa velikim stomakom i zlatnim pecatnjakom na srednjem prstu lijeve ruke...
Mary ima pravo ne mozemo svesti svoje zelje samo na sex jer cemo u protivnom izgubiti ono ljudsko a to su osjecanja...
ovo sto prica laradnaat pricaju oni koji su se ili debelo razocarali u ljubav ili se boje da vole jer misle da ne vrijede dovoljno da ih neko voli...
ono što priča laradnaat je nešto što razumije mnogo manji broj ljudi nego što to izgleda.

nisam se razočarao u ljubav, niti bih mogao. to je dio života sa svim onim što donosi.
a vidim da se ne osvrćete dovoljno oko sebe da vidite u kakvom svijetu počinjemo da se nalazimo.
ako unutar toga nađete neki oblik evolucije, molim vas javite mi. ja ne vidim
Bloody_Mary-Sue

Post by Bloody_Mary-Sue »

laradnaat wrote:
Bloody_Mary-Sue wrote:
laradnaat wrote:e vidite, to vezano za parenje je istina!
čak i ljubav je osjećaj usko vezan za parenje.
pravimo se da smo evoluirali, ???a svakim danom sve više napredujemo ka iskonskoj životinji u nama, a sve to tvrdoglavim pobijanjem istine koja je u nama, a to je da mi jesmo životinje[/b].???
kada budemo svjesni sebe i nagona koji nas pokreću možda ćemo evoluirati, a do tada ostajemo samo ŽIVOTINJE (bez razlike žensko-muško)

ok ako ti sebe smatras zivotinjom, fino misljenje o covjecanstvu generalno, nema sta al ti to ubuduce u prvom licu jednine... ja se stvarno ne smatram zivotinjom, jedina zivotinja s kojom se druzim je moj pas a tako smo razliciti... da :D :D
a tek kako je ovo gore sve sroceno.... oh Lord!!! :lol:

interesantno je koliko bude krivo i koliko neke osobe ovo osobno shvate.
ako te moje riječi pogađaju, priupitaj se malo bolje

Ja saM Centar svijeta :D :D
cuj krivo? e nista me ne nasmije ko (ovakvi) primjer(c)i iz stvarnog zivota
a tek lofty language-a i stila, kako je sve sroceno...
''I'll be damned ako me pogodi, I'll be damned ako me ne pogodi'' :-)

eh mi obicni smrtnici, sta mi znamo... :lol:
:-)
Bloody_Mary-Sue

crazybitch wrote:sta znas zlosutni (ovako citam ovo ztuhcs) mozda covjek podsvjesno bas to zeli...
nekog buregdziju sa velikim stomakom i zlatnim pecatnjakom na srednjem prstu lijeve ruke...
Mary ima pravo ne mozemo svesti svoje zelje samo na sex jer cemo u protivnom izgubiti ono ljudsko a to su osjecanja...ovo sto prica laradnaat pricaju oni koji su se ili debelo razocarali u ljubav ili se boje da vole jer misle da ne vrijede dovoljno da ih neko voli...
kad sam to rekla? :D
nesto je drugo bilo al hajd, never mind...
Bloody_Mary-Sue

Bloody_Mary-Sue wrote:
BAHadzic wrote:Kakva Ljubav Ljubav je zelja da jebes tu osobu i da se ljubis snjom i da si kraj nje i da je mazis itd itd itd.

Ali et valja nama svama pricat da bi dobili pite :D
ma uhvati se zivotinja, one ne zbore... :D a dobro cete se razumjet, vidi se... :D neces morat pokusavat mislit, ni pricat - napor je to :D

za zivotinje mozda (il znaci) ljubav jest to gore navedeno a za obicne, normalne smrtnike nesto malo slozenije ipak

Bloody hell :)
evo
animal3000

Post by animal3000 »

znam sta ja zelim, a to je nadprosjecan fizicki izgled, puno razumijevanja, a da bi me shvatila mora imati nesto u glavi...i da nije nevina :lol:
crazybitch

Post by crazybitch »

zivotinjo dabogda nasao curu sa nadprosjecnim izgledom (manekenka), s puno razumijevanja za sve tvoje gluposti, pametnu (IQ 145 minimum) i dabogda se potrefilo jos da bude NEVINA..... :D :D :D
Digitalni Kajmak

Post by Digitalni Kajmak »

Zelim ga u vidjet u cmakiju :-D
hool

Post by hool »

Sve bolju od bolje :D
lost&found

Post by lost&found »

muski zele....koke..guze..pa opet koke..pa malo jos guze.. (ako su hetero) :))

il druga varijanta guze guze i samo guze (homo)

ima sad mnogo varijacija..te bi ..te trans te ovo te ono....jedno je sigurno.,..svi bi GUZE :lol:
maccarona

Post by maccarona »

Image
žena zmaj

Post by žena zmaj »

lost&found wrote:muski zele....koke..guze..pa opet koke..pa malo jos guze.. (ako su hetero) :))

il druga varijanta guze guze i samo guze (homo)

ima sad mnogo varijacija..te bi ..te trans te ovo te ono....jedno je sigurno.,..svi bi GUZE :lol:

Ho's guze hadžija? :lol:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

lost&found wrote:jedno je sigurno.,..svi bi GUZE :lol:
Ima ljep¹ih stvari od guze... :roll:
Post Reply