labelo,
maramice,
mobitel,
kljuceve,
pare, ( ne mogu izaci bez para iz kuce-puno mog drustva moze)
olovku (planer ne moram-mogu pisati po maramicama)
ja mogu komotno sve staviti u malecku torbicu...medjutim-kad idem u kupovinu,onda tu ide i fasunga
Moderator: anex
ma kazem, ja i ne znam sta ce mi ti lakovi po tasni, al sve se vodim onom " od viska glava ne boli "Suljagina_Fata wrote:hahahahahahah joj legende, čuj lakove za nokteSsTtEeLlAa wrote:ovo mi se uvijek vuce po tasni
novcanik, nesto sminke, dezodorans, vlazne maramice, 2-3 laka za nokte ( ni sama ne znam sta ce mi oni tu), mobitel, punjac za mobitel, zvake, nekakvih bezveze papira, suncane naocale, rajf, nekoliko snala ( razlicitih velicina i oblika
), kljucevi od kuce i auta ... eto,od prilike to je to
ja sam jednom ponijela aceton, jer sam kasnila, a morala sam skinuti lak jer je bio onako poprilično oštećen, a to baš mrzim.. uglavnom cijeli amfiteatar mi je upućivao mrke poglede zbog mog manikir-tretmana na predavanju..ah šta da se radi
![]()

pustopoljina wrote:je li vi stvarno sve te tablete nosate sa sobom![]()
sta ce vam? kad mi neko kaze-joj jesam se nasikirala,morala sam 2 apaurina popiti da se smirim...ja odmah hocu da pobjegnem,ali zadrzim se samo toliko da slazem da moram dalje.
meni nije jasno kad neko nosi sminku u torbibesana wrote:Sve nosim u torbici: neseser sa haman kompletom šmiko, stick, deodorant, novčanik, analgin, voltaren i apaurin, mobitel, olovku, ključeve, maramice, intimne i ove obične, a vrlo često i papire vezane za posao, zato mi je povelika tašna
![]()
E jedino ne kontam cure koje nosaju parfeme u tašni, pa parfem stavim ujutro na kožu, kosu, odjeću, kako kad, ali da ga nosam sa sobom, ne bih ni luda
Moram dodati i USB stick, a razmišljam o ovoj igli i koncu, ali nikako da usvojim i tu naviku