A što se tiče bajkera, nemam ništa protiv njih, samo su valjda svjesni da sarajevski putevi i vozači nisu baš pogodni za isfuravanje na motoru.
STA MISLITE OPCENITO O MOTOCIKLISTIMA?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mr_orange
Idu mi na kurac ovi papci što uzmu neke malo jače motore, pa se onda kurče po gradu, k'o što spomenu IlijaLadin, iživljavaju se i turiraju okolo. Prije par dana, prelazim semafor i lik koji je čekao na motoru, pomjeri se naprijed i počne mi turirat iza leđa, ja se trznem, okrenem se, kad iza mene papak kockaste glave i klempavih ušiju, kaže ''šta je, strah''. Kako me iznervira, on se naš'o kurčit na motoru, dok sam ja ugled'o kamen na trotoaru, ode lik. Sad mi žao što ga ne stigoh onim kamenom, joj da hoće opet onako neki naići...
A što se tiče bajkera, nemam ništa protiv njih, samo su valjda svjesni da sarajevski putevi i vozači nisu baš pogodni za isfuravanje na motoru.
- DaysleepeR
Ima svega jarane, nemamo se sta lagati, ali prijateljski savjet, informisi se koje linije motocikala proizvodi kawasaki i yamaha, time ce i tvoje misljenje postati mjerodavnije u diskusiji.IlijaLadin wrote:Meni idu na živce likovi što se posjednu na kavasakije, jamahe... i onda onako ćelave glave, lanac do pupka promjera fi-50. Piči po gradu i do 200 na sat a onda pred nekim kafićem počne turirati, navečer buude narod. To im dodje ko nekakva nadoknada za neki nedostatak. Ma ima toga i van motora, generalno - ne volim motore ove jače. Moped +:)
A sto se tice turiranja i ostalih isfuravanja, nasa je sezona par mjeseci godisnje, strpite se malo.
- DaysleepeR
Mi smo u gradu jer radimo i nemozemo putovati svaki dan, cim mozemo nas u Sarajevu nema a Bosna je prelijepa kad kroz nju putujes na motoru, totalno drugacije dozivis put i vidis stvari koje u autu uopste ne primjetis.mr_orange wrote:A što se tiče bajkera, nemam ništa protiv njih, samo su valjda svjesni da sarajevski putevi i vozači nisu baš pogodni za isfuravanje na motoru.
-
:~)
Najbolji su mi oni "trenerkasi" sto u papucicama i trenerkama ili sorcevima glume bajkere po gradu. Qq lele
pa od semafora do semafora glumi jebenkovitja sa hanumicim otpozada koja je usput u stiklicama i jaako uskim hlatjicama i sva ono kao napucana i puna sebe sto je na motoru
A da padne na vugla, Bog bi ga samo spasio. Ali, on je zaheban... 
Prave bajkere (puna oprema i sve ostalo sto ide uz to) mi je merak vidjet na cesti.
Prave bajkere (puna oprema i sve ostalo sto ide uz to) mi je merak vidjet na cesti.
-
Zadig
nema potrebe da zbog par kretena mrzite cijelu populaciju ljudi koji se bave, tj uzivaju u motorima.
(vrijeme je da se i ja javnem na ovu temu).
Citav svoj mladi i odrasli zivot sam imao bajk (osim ove sezone, ovo mi je prva ili druga sezona da sam bez motora), i svakakvih ljudi sam vidio.
Da budem iskren, prije je nasa bransa imala manje seljaka, no posto se broj seljaka u svijetu generalno povecava nisam zacudjen da se proporcionalno povecava i kod bajkera. Svima vama kojima smetaju "bajk" papci, sjetite se da to uopste nisu bajkeri, VEC SAMO PAPCI koji eto slucajno voze motor u tom trenutku (lako ih je prepoznati: bez opreme, bez kacige, pederusa oko struka...)
Nije Yamaha kriva, vec taj papak koji je vozi, i usput vas nervira.
Sjetite se i toga da i DALJE ima visa papaka za volanom, koji su bar duplo opasniji nego ovi na motoru.
Bajkom sam putovao dosta kroz evropu (dok se nisam ozenio, onda kita, samo lokalno), i vidio sam vrlo uzornu kulturu voznje (recimo njemacka, belgija, skandinavija, luxemburg), rijetko sam naisao na "papke" bajkere, tj da sam ih odma mogao prepoznati, ali zato dodjem na balkan i vidim od semafora do semafora trka kao na GP spanije. Sve rosi do rosija
BEz opreme.... ma uzas.
Da je zakon takav da se on klepi po usima za prebzru voznju u gradu, da neimanje OBAVEZNE opreme podleze nekoj kazni...vrlo brzo bi se "papci" istrijebili, tj vratiil bi se autima i mirna bosna. Pravim bajkerima to nece smetati, cak naprotiv.
Haj u pamet i zdravlje
(vrijeme je da se i ja javnem na ovu temu).
Citav svoj mladi i odrasli zivot sam imao bajk (osim ove sezone, ovo mi je prva ili druga sezona da sam bez motora), i svakakvih ljudi sam vidio.
Da budem iskren, prije je nasa bransa imala manje seljaka, no posto se broj seljaka u svijetu generalno povecava nisam zacudjen da se proporcionalno povecava i kod bajkera. Svima vama kojima smetaju "bajk" papci, sjetite se da to uopste nisu bajkeri, VEC SAMO PAPCI koji eto slucajno voze motor u tom trenutku (lako ih je prepoznati: bez opreme, bez kacige, pederusa oko struka...)
Nije Yamaha kriva, vec taj papak koji je vozi, i usput vas nervira.
Sjetite se i toga da i DALJE ima visa papaka za volanom, koji su bar duplo opasniji nego ovi na motoru.
Bajkom sam putovao dosta kroz evropu (dok se nisam ozenio, onda kita, samo lokalno), i vidio sam vrlo uzornu kulturu voznje (recimo njemacka, belgija, skandinavija, luxemburg), rijetko sam naisao na "papke" bajkere, tj da sam ih odma mogao prepoznati, ali zato dodjem na balkan i vidim od semafora do semafora trka kao na GP spanije. Sve rosi do rosija
Da je zakon takav da se on klepi po usima za prebzru voznju u gradu, da neimanje OBAVEZNE opreme podleze nekoj kazni...vrlo brzo bi se "papci" istrijebili, tj vratiil bi se autima i mirna bosna. Pravim bajkerima to nece smetati, cak naprotiv.
Haj u pamet i zdravlje
-
IlijaLadin
Ne znam po čemu moje mišljenje nije mjerodavno. Ne znam na šta da ti repliciram čovječe!DaysleepeR wrote:Ima svega jarane, nemamo se sta lagati, ali prijateljski savjet, informisi se koje linije motocikala proizvodi kawasaki i yamaha, time ce i tvoje misljenje postati mjerodavnije u diskusiji.IlijaLadin wrote:Meni idu na živce likovi što se posjednu na kavasakije, jamahe... i onda onako ćelave glave, lanac do pupka promjera fi-50. Piči po gradu i do 200 na sat a onda pred nekim kafićem počne turirati, navečer buude narod. To im dodje ko nekakva nadoknada za neki nedostatak. Ma ima toga i van motora, generalno - ne volim motore ove jače. Moped +:)
A sto se tice turiranja i ostalih isfuravanja, nasa je sezona par mjeseci godisnje, strpite se malo.
Enivej, ne zagledam ja u š.upak motoru da vidim jel on ima 150, 250 kubnih ili možda čak i više. Boli me... Meni smetaju kreteni koji voze motore, a kao što vidim glume bajkere. Ne sjećam se kad sam zadnji put po tuzli vidio nekoga na motoru a da se ne kur.či, da ima opremu i da ne vozi ko kakav manijak na GP.
Zadig hvala na općim informacijama.
-
mg
Vani ti mjere koju buku pravis na metar od auspuha!
Ovo kod nas nisu bajkeri nego koplexasi. Kupi bajk, a nema kacigu, ne zna nabrojat tri marke zastitne opreme. Nema za gume.
I najbolje mi je vidjet lika, prva sezona i Yamaha R1.
To je kao da vozacki polazes na 2002 turbo iz '70-tih...
I hajd sve to, ali neko ko vozi motor treba da bude zaljubljenik. R motor moras biti dobro nacitan da vozis kako spada.
BiH nema staze kako treba, a svi voze RR. A RR su postali u kombi na stazu i kuci.
Joj kakvi idioti disu isti zrak kao ja...STRASNO...
Ovo kod nas nisu bajkeri nego koplexasi. Kupi bajk, a nema kacigu, ne zna nabrojat tri marke zastitne opreme. Nema za gume.
I najbolje mi je vidjet lika, prva sezona i Yamaha R1.
To je kao da vozacki polazes na 2002 turbo iz '70-tih...
I hajd sve to, ali neko ko vozi motor treba da bude zaljubljenik. R motor moras biti dobro nacitan da vozis kako spada.
BiH nema staze kako treba, a svi voze RR. A RR su postali u kombi na stazu i kuci.
Joj kakvi idioti disu isti zrak kao ja...STRASNO...
- bpsang
GRAD JE BIO MIRNIJI BEZ NJIH,NE BIH SAD DA IH VRIJEDJAM POGRDNIM RIJECIMA ALI MISLIM DA IH JE BAR 90 % KOMPLEKSASA,
MISLE DA CE BUKOM SVOJIH MOTORA I VELIKOM BRZINOM BITI PRIMJECENI OD STRANE LJEPSEG POLA NASEG GRADA,TURIRA SVOJU MASINU I OKRECE GLAVU NE BI LI VIDIO DA GA NEKO GLEDA---
MISLIM DA JE TO JEDNA VRSTA PAPANLUKA I KOMPLEKSA NEIZGRADJENE LICNOSTI
MISLE DA CE BUKOM SVOJIH MOTORA I VELIKOM BRZINOM BITI PRIMJECENI OD STRANE LJEPSEG POLA NASEG GRADA,TURIRA SVOJU MASINU I OKRECE GLAVU NE BI LI VIDIO DA GA NEKO GLEDA---
MISLIM DA JE TO JEDNA VRSTA PAPANLUKA I KOMPLEKSA NEIZGRADJENE LICNOSTI
- DaysleepeR
Nije mjerodavno jer je za tebe Kawasaki ovoIlijaLadin wrote:Ne znam po čemu moje mišljenje nije mjerodavno. Ne znam na šta da ti repliciram čovječe!DaysleepeR wrote:Ima svega jarane, nemamo se sta lagati, ali prijateljski savjet, informisi se koje linije motocikala proizvodi kawasaki i yamaha, time ce i tvoje misljenje postati mjerodavnije u diskusiji.IlijaLadin wrote:Meni idu na živce likovi što se posjednu na kavasakije, jamahe... i onda onako ćelave glave, lanac do pupka promjera fi-50. Piči po gradu i do 200 na sat a onda pred nekim kafićem počne turirati, navečer buude narod. To im dodje ko nekakva nadoknada za neki nedostatak. Ma ima toga i van motora, generalno - ne volim motore ove jače. Moped +:)
Enivej, ne zagledam ja u š.upak motoru da vidim jel on ima 150, 250 kubnih ili možda čak i više. Boli me... Meni smetaju kreteni koji voze motore, a kao što vidim glume bajkere. Ne sjećam se kad sam zadnji put po tuzli vidio nekoga na motoru a da se ne kur.či, da ima opremu i da ne vozi ko kakav manijak na GP.
Zadig hvala na općim informacijama.

al neznas da je i ovo Kawasaki
Generalno vecina ljudi koji daje negativne komentare se svode na puke promatrace koji nemaju pojma o tome niti su ikad vozili, a uzimaju sebi za pravo da ljudima broje koliko komada opreme imaju na sebi kad voze.
-
Prenj
Evo malo komsijske statistike, za razmisljanje.
Vecernji List wrote:MOTOCIKLISTIČKA KATASTROFA SE NASTAVLJA
Od početka ove godine u Hrvatskoj je poginulo ukupno 65 motociklista
Poginuo 'noćni jahač'
Nastradali motoristi do 31. srpnja 2004. 2005.
Poginuli 38 61
Teško ozlijeđeni 543 536
Lakše ozlijeđeni 1322 1131
SINJ - Na cesti pokraj opskrbnog centra Tommy u Brnazama u utorak oko 1.30 sati vozač motocikla suzuky od 1000 ccm ST 970-MZ Goran Šušnjara Gota (39) iz Vedrina kod Trilja, zbog teških ozljeda preminuo je u 2.20 sati na Hitnom kirurškom prijamu Kliničke bolnice Split.
Goran Šušnjara bio je predsjednik triljskog Motokluba Noćni jahač i organizator motopartyja na sinjskom hipodromu i na Gazu nedaleko od Trilja pokraj ceste Trilj Kamensko. U Sinju je bio vlasnik kafića Goti u kojem su se okupljali bajkeri.
Nesreća se dogodila tako što je vozač motocikla zbog neprilagođene brzine prešao u susjedan kolnički trak, sudarivši se s golfom ST 726-LO kojim je iz smjera Splita upravljala Terezija Bašić (41) iz Biskupije kraj Knina.
Vozač motocikla koji je imao zaštitnu kacigu pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a motocikl je udario u zid pokraj opskrbnog centra i zapalio se.
-
Zadig
Slicno ginu i najiskusniji vozaci....Nesreća se dogodila tako što je vozač motocikla zbog neprilagođene brzine prešao u susjedan kolnički trak, sudarivši se s golfom ST 726-LO kojim je iz smjera Splita upravljala Terezija Bašić (41) iz Biskupije kraj Knina.
prelazom u suprotnu traku, i celnim sudarem da drugim predmetom koji se krece....
- DaysleepeR
Ne vidim poentu u ovom.Prenj wrote:Evo malo komsijske statistike, za razmisljanje.
Vecernji List wrote:MOTOCIKLISTIČKA KATASTROFA SE NASTAVLJA
Od početka ove godine u Hrvatskoj je poginulo ukupno 65 motociklista
Poginuo 'noćni jahač'
Nastradali motoristi do 31. srpnja 2004. 2005.
Poginuli 38 61
Teško ozlijeđeni 543 536
Lakše ozlijeđeni 1322 1131
SINJ - Na cesti pokraj opskrbnog centra Tommy u Brnazama u utorak oko 1.30 sati vozač motocikla suzuky od 1000 ccm ST 970-MZ Goran Šušnjara Gota (39) iz Vedrina kod Trilja, zbog teških ozljeda preminuo je u 2.20 sati na Hitnom kirurškom prijamu Kliničke bolnice Split.
Goran Šušnjara bio je predsjednik triljskog Motokluba Noćni jahač i organizator motopartyja na sinjskom hipodromu i na Gazu nedaleko od Trilja pokraj ceste Trilj Kamensko. U Sinju je bio vlasnik kafića Goti u kojem su se okupljali bajkeri.
Nesreća se dogodila tako što je vozač motocikla zbog neprilagođene brzine prešao u susjedan kolnički trak, sudarivši se s golfom ST 726-LO kojim je iz smjera Splita upravljala Terezija Bašić (41) iz Biskupije kraj Knina.
Vozač motocikla koji je imao zaštitnu kacigu pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a motocikl je udario u zid pokraj opskrbnog centra i zapalio se.
Jel koga povrijedio osim sebe?
Sta na kraju tebe interesira ginemo li ili ne kad je to nas izbor.
Nadji statistiku koliko su neduznih ljudi motoristi povrijedili ili ubili pa nadji istu za vozace.
I ne seri vise.
-
Prenj
Vjesnik wrote: Tri poginula i četiri ozlijeđena motociklista
Stalna upozorenja o potrebi nošenja kaciga nisu ušla u uši »bikera«
ZAGREB – Još jedan u nizu crnih vikenda u prometu, ovaj posljednji s ukupno devet poginulih, obilježila su čak tri poginula i četiri teško ozlijeđena motociklista, koje je dolazak lijepih dana izmamio na prometnice širom Hrvatske.
Prva prometna nesreća prošlog vikenda u kojoj je sudjelovao motociklist, podsjetimo, dogodila se u subotu oko 14.30 sati na državnoj cesti između Šibenika i Zadra na predjelu Prosika kod Pirovca. Slovenskom »bikeru« M. Š. (29) prednost prolaska oduzeo je pijani vozač »forda« iz Zagreba i odbacio ga s kolnika. Slovenac je zadobio teške tjelesne ozljede te se liječnici bore za njegov život u šibenskoj Općoj bolnici. U nedjelju rano ujutro oko 4 sata, na raskrižju Draškovićeve i Boškovićeve ulice, 19-godišnji Marin Krešić sa svojim suputnikom Jasminom M. na skuteru »peugeot« projurio je kroz crveno svjetlo na semaforu te se sudario s taksijem. Od siline udarca vozač skutera je na mjestu poginuo, dok se liječnici u obližnjoj Klinici za traumatologiju bore za život njegovog suputnika. Valja napomenuti kako su vozač skutera i njegov suputnik bili bez kaciga na glavi.
Crni niz teških prometnih nesreća s motociklistima nastavio se i nadalje tijekom nedjelje. Nedaleko od Pule kod skretanja za Galižanu oko 20.30 sati u izravnom sudaru »renaulta« i dva motociklista, jedan motociklist je od siline udarca na mjestu poginuo, dok su druga dvojica teško ozlijeđena. Sat vremena kasnije, u Velikoj Gorici 23-godišnji motociklist Silvio Matijan je udario na pješaka Tomislava Vugronovića (31), koji je na mjestu poginuo, kao i vozač tehnički neispravne »honde« kojom je upravljao bez zaštitne kacige, koja mu je možda mogla spasiti život.
- phil manzanera
Ti kao da si otkrio toplu vodu, pa si sav usplahiren. Cujes li ti statistiku sarajevske Hitne pomoci o velikom broju POGINULIH ovih dana od toplotnog udara, odnosno mozdanog udara? I niko nije nosio kacigu i svi su nastradali "od glave"!
I sta koga brige ko nosi koju opremu i da li nosi?
Motoristi ginu kao musice, to je cinjenica, ali pogledaj malo statistiku: ginu uglavnom brzaneri, gotovo 100%. Ma, da se ogradim, mogu i ja danas, ne daj Boze, poginuti, ali je*i ga ako sam zavrtao 150 km/sat po gradu, nism bolje ni zasluzio.
Ovo ne pisem da bih pametovao, vec samo da apeliram na sve nas da apeliramo na ljude koje znamo i za koje znamo da ga zavrcu po gradu, da to ne rade, jer ima i djece i starih ljudi i svega. Ako si junak, uhvati se ceste Sarajevo-Tuzla i lomi ga tamo.
Ma ja priznajem svacije, i ja malo dodam gas zvuka radi, ali to je samo 20% moje mogucnosti i ne mogu da shvatim sve one kretene i idiote koji do maksimuma napucavaju izbusene i otvorene auspuhe u gradu i ipak, to se posebno opet odnosi na brzanere. Chopperasi (pravi) ga malo zavrnu, ali ne forsiraju, tek toliko da zaprde.
Sa druge strane, shvaticete prije ili kasnije da na silu otvoreni auspusi unistavaju masine, koje su dizajnirane za odredjen nivo takozvane povratne sprege/snage i nije moguce otvarati auspuhe baz posljedica, prije svega kvara na ventilima i karikama, znaci gubitak ulja, snage i sve to tako.
Elem, ja sam siguran da sam barem trojicu prevaspitao da ne maltretiraju gradjne i to trazim od vas. Ako tako nesto uopce mogu traziti.
Pozdravi cuvajte se.
P.S.
Ovaj pozdrav je samo za prave bikere, jer ne znaci da ako si na motoru da ja treba da te pozdravim, tj. ako si kreten, onda ostajes kreten do kraja i drzi se dalje od mene. Oni koji su se prepoznali, razmislite malo!
I sta koga brige ko nosi koju opremu i da li nosi?
Motoristi ginu kao musice, to je cinjenica, ali pogledaj malo statistiku: ginu uglavnom brzaneri, gotovo 100%. Ma, da se ogradim, mogu i ja danas, ne daj Boze, poginuti, ali je*i ga ako sam zavrtao 150 km/sat po gradu, nism bolje ni zasluzio.
Ovo ne pisem da bih pametovao, vec samo da apeliram na sve nas da apeliramo na ljude koje znamo i za koje znamo da ga zavrcu po gradu, da to ne rade, jer ima i djece i starih ljudi i svega. Ako si junak, uhvati se ceste Sarajevo-Tuzla i lomi ga tamo.
Ma ja priznajem svacije, i ja malo dodam gas zvuka radi, ali to je samo 20% moje mogucnosti i ne mogu da shvatim sve one kretene i idiote koji do maksimuma napucavaju izbusene i otvorene auspuhe u gradu i ipak, to se posebno opet odnosi na brzanere. Chopperasi (pravi) ga malo zavrnu, ali ne forsiraju, tek toliko da zaprde.
Sa druge strane, shvaticete prije ili kasnije da na silu otvoreni auspusi unistavaju masine, koje su dizajnirane za odredjen nivo takozvane povratne sprege/snage i nije moguce otvarati auspuhe baz posljedica, prije svega kvara na ventilima i karikama, znaci gubitak ulja, snage i sve to tako.
Elem, ja sam siguran da sam barem trojicu prevaspitao da ne maltretiraju gradjne i to trazim od vas. Ako tako nesto uopce mogu traziti.
Pozdravi cuvajte se.
P.S.
Ovaj pozdrav je samo za prave bikere, jer ne znaci da ako si na motoru da ja treba da te pozdravim, tj. ako si kreten, onda ostajes kreten do kraja i drzi se dalje od mene. Oni koji su se prepoznali, razmislite malo!
- phil manzanera
DaysleepeR, kako slusa CRNA masina? Ja mislim da mora slusati, jer je PREPLIVALA veliki put do tebe. Correct?
- DaysleepeR
Haha, slusa odlicno hvala Bogu.phil manzanera wrote:DaysleepeR, kako slusa CRNA masina? Ja mislim da mora slusati, jer je PREPLIVALA veliki put do tebe. Correct?
Vidim da si skonto ko sam i sta sam
Al nije preplivala nego PRELETILA.
- phil manzanera
Moje pravo ime je Bond, James Bond! 
- DaysleepeR
Sta ima Jameze,
nego kako cu ja skontat ko si ti, sad ti to meni reci.
nego kako cu ja skontat ko si ti, sad ti to meni reci.
- phil manzanera
Eh....... 
Saznaces brzo, reci ce ti NEKO, vjerujem.
Saznaces brzo, reci ce ti NEKO, vjerujem.
-
Celicna_saka
Uzmi broj auta i motocikala u saobracaju pa ces vidjeti da je taj odnos 3:1 u "korist" vozaca automobila u stvari porazavajuci podatak gledano za sigurnost voznje motora na dva tocka.DaysleepeR wrote:Mislim da je to nepotrebna zloba i potreba za debatovanjem, naime cisto logicki to nije tacno.Prenj wrote:Nista protiv, osim sto ih mnogo cesce mozemo vidjeti na zadnjim stranicama novina u odnosu na ostali motorizovani svijet
Prvo na svakog poginulog motociklistu u ljetno doba dodju 3 u autu, dok je u zimskom periodu taj odnos 5:0 jer se motori tad ne vozaju.
Kao sto pise na ulazu na motorijadu: dodji u miru ili nemoj dolaziti nikako, glupa ti je provokacija pravo, u atutu se gine jednako lako kao na motoru, sve je do covjeka i srece.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Po meni, pravi motociklista je onaj koji je u opremi, neizostavno sa kacigom na glavi i odgovarajucom obucom na nogama. Onaj koji se pridrzava saobracajnih propisa, .... ne jurca i razmislja svojom glavom za dobrobit sebe, svoje i sigurnosti ostalih ucesnika u saobracaju.
Sve ostalo su hajvani kojima bi, da je srece i zakona, bila oduzeta i vozacka i motor.
Eto sta mislim.
-
hondagirl
pozdrav za sve forumase, dugo sam vec clan al eto, nisam bas bila aktivna do sad...zelim samo da dam apsolutnu podrsku motociklistima, za one koji me znaju to nece biti cudno, hehe...vidim da ima raznih komentara, svako je ponesta pametno rekao, al eto, da i ja sad ne raspredam nadugo i nasiroko, stvarno uzivam vidjeti motocikliste koji uzivaju na cesti, cak toliko da imam u planu pored svoje hondice "crx" nabaviti jos jednu, "cbr" npr.
zao mi je onih ljudi kojima jako smeta "turiranje i obijest" motora, ali, kao sto volim reci kad se kritikuje turiranje auta, sarajevo je ipak grad, a ne mirna i tiha selendra, u kojoj se cuje samo cvrkut pticica....
zao mi je onih ljudi kojima jako smeta "turiranje i obijest" motora, ali, kao sto volim reci kad se kritikuje turiranje auta, sarajevo je ipak grad, a ne mirna i tiha selendra, u kojoj se cuje samo cvrkut pticica....
-
twowheelkamikaza
Vozdra hondagirl,
svaka cast na post-u.
Ima jedna djevojka u SA, koja vozi crnu CRX Hondu, cesto navecer kruzi po gradu, cesto je momak neki sa njom u autu, ganja se sa ovim nasim "shumaherima".
Nekoliko puta smo vozili skupa krugove po gradu (ja sam bio na bike-u, naravno
)
Da ti nisi ta?
twowheelkamikaza
svaka cast na post-u.
Ima jedna djevojka u SA, koja vozi crnu CRX Hondu, cesto navecer kruzi po gradu, cesto je momak neki sa njom u autu, ganja se sa ovim nasim "shumaherima".
Nekoliko puta smo vozili skupa krugove po gradu (ja sam bio na bike-u, naravno
Da ti nisi ta?
twowheelkamikaza