Sta mislite o vecerasnjem spektaklu...
-
edu
#1 Sta mislite o vecerasnjem spektaklu...
drugoj utakmici finala play off-a Siroki - Bosna?

- flora.sa
ne mali obrvica...obrvica je dovoljno, to je već deminutiv.edu wrote:jebo li te cika obrvica, mali obrvica (ovo se zove namjerni pleonazam..flora.sa wrote:pa ja mislim, da koncert neće biti održan, jer jamiroqui, nije danas, stigao u grad!
![]()
)
![]()
![]()
to je isto kao-mala viljuškica...
dovoljno viljuškica...to je već znak da je "mala"
ovo ti je odgovor na pleonazam
-
edu
uh..sto mi objasni sta je pleonazam..hvala..dje cula i dje ne cula..nego taj jamiroqui?..je li to onaj novi playmaker sto ga je bosna dovela?flora.sa wrote:ne mali obrvica...obrvica je dovoljno, to je već deminutiv.edu wrote:jebo li te cika obrvica, mali obrvica (ovo se zove namjerni pleonazam..flora.sa wrote:pa ja mislim, da koncert neće biti održan, jer jamiroqui, nije danas, stigao u grad!
![]()
)
![]()
![]()
![]()
- flora.sa
what is fcukin pleonazam?edu wrote:uh..sto mi objasni sta je pleonazam..hvala..dje cula i dje ne cula..nego taj jamiroqui?..je li to onaj novi playmaker sto ga je bosna dovela?flora.sa wrote:ne mali obrvica...obrvica je dovoljno, to je već deminutiv.edu wrote: jebo li te cika obrvica, mali obrvica (ovo se zove namjerni pleonazam..![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste, jeste, igrao za talijanski Kinder
-
edu
je li to fakat ne znas sta je pleonazam?flora.sa wrote:what is fcukin pleonazam?edu wrote:uh..sto mi objasni sta je pleonazam..hvala..dje cula i dje ne cula..nego taj jamiroqui?..je li to onaj novi playmaker sto ga je bosna dovela?flora.sa wrote: ne mali obrvica...obrvica je dovoljno, to je već deminutiv.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zadig
Mala trafikica je pleonazam, tj
nepotrebni dupli deminutiv (ako se tako more reci, mada mala nije deminutiv vec pridjev)
kao sto u engleskom ne postoji dupla negacija, (Ja nemam nista)
tako i kod nas nemore duplo "tepanje", tj pleonazam (deminutiv plus pridjev velicine tj tog smanjivanja ili kako se vec zove)
dobro?
nepotrebni dupli deminutiv (ako se tako more reci, mada mala nije deminutiv vec pridjev)
kao sto u engleskom ne postoji dupla negacija, (Ja nemam nista)
tako i kod nas nemore duplo "tepanje", tj pleonazam (deminutiv plus pridjev velicine tj tog smanjivanja ili kako se vec zove)
dobro?
- flora.sa
a je li ti to mene fakat ne poznaješ?edu wrote:je li to fakat ne znas sta je pleonazam?flora.sa wrote:what is fcukin pleonazam?edu wrote: uh..sto mi objasni sta je pleonazam..hvala..dje cula i dje ne cula..nego taj jamiroqui?..je li to onaj novi playmaker sto ga je bosna dovela?![]()
![]()
![]()
![]()
- flora.sa
a je li ti to mene fakat ne poznaješ?edu wrote:je li to fakat ne znas sta je pleonazam?flora.sa wrote:what is fcukin pleonazam?edu wrote: uh..sto mi objasni sta je pleonazam..hvala..dje cula i dje ne cula..nego taj jamiroqui?..je li to onaj novi playmaker sto ga je bosna dovela?![]()
![]()
![]()
![]()
u ovom surovom svijetu ti je najobolje biti glup.
ako nisi glup, onda se pravi da si glup.
e, ako si uz to još i plavuša
- flora.sa
ja sam ona sa pramenovima!edu wrote:znao sam da ne zna sta je pleonazam..vidi je sto se sad Čupa..![]()
![]()
..pa i plavuse znaju sta je pleonazam..a ona ne zna..
![]()
![]()
ko se čupa?
ne čupam se...i ne mogu, kosa mi je svezana u punđu...pokvariću frizuru!
- flora.sa
A Ti bi vjerovatno, i da čupkaš, i čopaš i po dr.delovima njenog krhkog tela!?Zadig wrote:E da sam zamo za taj dio tjela zaduzenflora.sa wrote:Zadig wrote:Edu bolan samo se OBRVE Chupaju
![]()
![]()
![]()
kako ti znaš...mora da si zadužen za čupkanje ženinih, da ona ne polomi nokte..
![]()