Sta mislite o
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Smartex
#1 Sta mislite o
...istetoviranim curama? Smetal li vam to ili ne?
-
Dindi
#2 Re: Sta mislite o
Da si pitao sta mislimo o tetovazama generalno imalo bi vise smisla. Ili istetovirana cura il muskarac isto ti je. Neke moje prijateljice su inicijale bivsih momaka ispravljale u sta se dalo ispraviti, pa sad ne znam koliko ima smilsla stavljati pecat jedne zivotne faze nas svoje tijelo. Dosta starijih muskaraca ima tetovazu bivse JNA, bas neki dan gledam jednu takvu na podlaktici, ne znam kako je tom ciki bilo ali ja bih se pravo bezveze osjecala da me ta ista JNA granatira a ja se dicim s njenim inicijalima.....Smartex wrote:...istetoviranim curama? Smetal li vam to ili ne?
- karanana
#3 Re: Sta mislite o
Istetovirane cure su cool, posebno kad imaju tetovazu na ledjima iznad guze i kad je to tetovaza nekog cool detalja kao naprimjer poput ovog leptirica na slici

-
sapati srca
#4 Re: Sta mislite o
Nisam ljubitelj tetovaza, bilo na muskarci ili zeni...ali postujem neciji odabir da na taj nacin ukrasava svoje tijelo...Smartex wrote:...istetoviranim curama? Smetal li vam to ili ne?
-
amizun
#5 Re: Sta mislite o
Sve zavisi kakva je tetovaza, gdje se na tijelu nalazi i koliko tetovaza osoba ima. Ne volim vidjeti ni muskarca ni djevojku kada im je citava ruka istetovirana. A tetovaza kao tetovaza mi ne smeta, cak dapace, lijepo je vidjeti tetovazu kod oba pola. Posebno kod djevojki volim vidjeti tetovazu na ledjima (na nizem dijelu ledja
), na nozi i ... ma ima jos dobrih mjesta za tetovazu

- vjesticanametli
#6 Re: Sta mislite o

arschgeweih
- karanana
#7 Re: Sta mislite o
sehr schon und zekzivjesticanametli wrote:
arschgeweihiznikne iz dupeta
-
marschall
#8 Re: Sta mislite o
jako interesantan detaljvjesticanametli wrote:
arschgeweihiznikne iz dupeta
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#9 Re: Sta mislite o
Tetovaza mnogo toga govori o osobi koja je nosi.
Otprilike poput CV-ja, svima na uvid.
Otprilike poput CV-ja, svima na uvid.
- dushmanka_sa
#10 Re: Sta mislite o
Nemam nista protiv toga. Cak sam par puta bila u fazonu da se istetoviram, pa sam skontala da bi to na meni izgledalo OK do nekih srednjih godina. A sta kad pocnem stariti, koza se opustati, a slika koja je trebala biti sexy izgubi svoj prvobitni oblik? 
-
njeka
#11 Re: Sta mislite o
Kad omatorim i sva se zgužvam ništa naće na meni biti sexy,pa ni tetovaža!dushmanka_sa wrote:Nemam nista protiv toga. Cak sam par puta bila u fazonu da se istetoviram, pa sam skontala da bi to na meni izgledalo OK do nekih srednjih godina. A sta kad pocnem stariti, koza se opustati, a slika koja je trebala biti sexy izgubi svoj prvobitni oblik?
-
Kjajević Majko
#12 Re: Sta mislite o
Nisu mi privlačne, nit me odbijaju. Mala slika na zgodnom dijelu tijela je ok, ostalo ne baš. 
- milivoje
#13 Re: Sta mislite o
njeka wrote:Kad omatorim i sva se zgužvam ništa naće na meni biti sexy,pa ni tetovaža!dushmanka_sa wrote:Nemam nista protiv toga. Cak sam par puta bila u fazonu da se istetoviram, pa sam skontala da bi to na meni izgledalo OK do nekih srednjih godina. A sta kad pocnem stariti, koza se opustati, a slika koja je trebala biti sexy izgubi svoj prvobitni oblik?
- Irm@
#14 Re: Sta mislite o
Kjajević Majko wrote:Nisu mi privlačne, nit me odbijaju. Mala slika na zgodnom dijelu tijela je ok, ostalo ne baš.
- Ja_Ja
#15 Re: Sta mislite o
U mom selu se te tetovaze u donjem dijelu ledja tik iznad guzne koske zovu "tramp stamp" i trenutno cvjetaju ordinacije za uklanjanje tih guznih tetovaza.
Meni se nekako vise svidjaju one male diskretne negdje na ruci. Nemam tetovazu iako sam jedno vrijeme razmisljao da nalijepim jednu ali sam se predomislio.
Meni se nekako vise svidjaju one male diskretne negdje na ruci. Nemam tetovazu iako sam jedno vrijeme razmisljao da nalijepim jednu ali sam se predomislio.
- milivoje
#16 Re: Sta mislite o
Jos malo da ostarim pa na potiljak stavljam ovu tetovazu:

Samo sa maticnim brojem

Samo sa maticnim brojem
-
d2
#17 Re: Sta mislite o
ne smeta, upravo suprotno.Smartex wrote:...istetoviranim curama? Smetal li vam to ili ne?
- BarbaDue
#18 Re: Sta mislite o
Ako je djevojka u pitanju, ne smeta.Smartex wrote:...istetoviranim curama? Smetal li vam to ili ne?
Ako bi to bila moja zena smetalo bi mi. Iskreno!
Mislim da sve sto nije trajna vrijednost, nema smisla.
Samo trenutni hir, prolazna faza u zivotu, kao i pirsing za koga mislim da je najgluplja stvar na svijetu koju sebi neko moze da uradi!!!!