28 voted for zlocudni
Bosnia calling
Valjda mislio na "Ars Creative" .....Kancelarija Niskog predstavnika međunarodne zajednice, Osmana Džihe
Vrijeme je za promjenu prihoda i drugih žena lidera SPD-a, a ne samo Zlatkove Amine !
Sejfudin Tokić, Bogić Bogićević, Ivo Komšić, Sead Avdić, i drugi uglednici
SDP-a imaju veliki problem, naime, nihove žene zaprijetile su da će slijediti stope Nijaza Durakovića, te se staviti na listu Stranke za BiH. A sve zbog Amine Lagumdžije! Nije jasno ni Tokićevoj, ni Bogićevićevoj, ni Komšićevoj, ni Avdićevoj ženi kako je to samo Amina Lagumdžija, samo za šest mjeseci postala ženski Mijo Brajković. Onda kažu da je između Brajkovića i Amine razlika u tome što je Mijo dobio lovu od Tuđmana , pa je zahvaljujući njoj postao sposoban, a Amina od Zlatka. E, zato Zlatko Lagumdžija čuva Miju Brajkovića, ne daj Bože da mu žena može po uzoru na Miju izbaciti finasijsku policiju iz firme i onda dobiti međunarodnu arbitražu u koju ne bi smio biti ukljucen niko sa Djevičanskih ostrva.
U svakom slučaju, sasvim je izvjesno da ce se prije izbora održati Prvi
kongres žena lidera SDP-a sa samo jednom tačkom dnevnog reda: "Vrijeme je promjene prihoda svih žena lidera SDP-a".
To bi mogao biti novi izborni slogan SDP-a, jer sad su svi shvatili da je
Lagumdžija pred narodom govorio jedno, a kuci drugo, odnosno: "Amina, draga zeno, vrijeme je za promjenu tvojih prihoda"!
Sada novi izborni slogan i plakat prave Tokić, Bogićević, Komšić, Avdić, pa na plakatu pise: "Zlatko, vrijeme je za promjene prihoda i naših žena, a ne samo tvoje."
U sve se to upetljao Alija Izetbegović, koji je skoro mrtav, hladan izjavio:
"Nemoj nam Zlatko više praviti promjene, majke ti"!
U stvari, Alija je pod snažnim pritiskom svoje žene Halide, koja mu je
rekla:
- "Alija, mjenjaj slogan-ništa ti ne valja"!
Alija je Halidi rekao:
-Halida, provest ćemo jos "Deset naj težih godina zajedno", a Zlatko Amini:
-"Amina , vrijeme je promjene tvojih prihoda".
A u svemu tome i žene Bogića Bogićevića, Sejfudina Tokića, Ive Komšića,
Seada Avdića ... hoće sad da se udruže sa Alijinom Halidom, jer su i one skontale da nije samo Alijin slogan bio: "Ženo , provest ćeš sa mnom deset najteŽih godina zajedno", već da je taj slogan važio i za njihove muževe.
Dakle, novi slogan kojeg će Halida, zajedno sa ženama, odnosno drugaricama lidera SDP-A proglasiti, glasi:"Vrijeme je za promjene i naših prihoda."
STA STE OCEKIVALI OD SDP-A DA URADI ZA 18 MJESECI KOLIKO JE BIO NA VLASTI I TO NE SAM? MISLIM STA SU BILA VASA OCEKIVANJA I BUDITE REALNI.
Sto se tice kriminalca nema smisla hapsiti ih dok nemas adekvatan zakon da ih osudis. SDP je pravio drzavu, a ne izbornu kampanju dok je bio na vlasti.
SVAKA CAST!!!Jasho wrote:Naredne izbore će da dobije SDP i to ne zato što će ljudi glastai za SDP, već zato što će ljudi glasati protiv trenutno vladajučih struktura koji supropastili zemlju i unazadili je! Tačno je ima Zlatko svojih mana i greški i to samo dokazuje da je i on jedan obični čovjek koji može da pogriješi. Svi smo mi u životu napravili barem jednu grešku. Ali Zlatko je za vladajuću garnituru političara prepametan i daleko ispred njihovih jadni mozgova! Jedna moja prijateljica kaže da bi u tv nastupima mogao biti malo jednostavniji, jer mnogi nerazumiju ono o ćemu on priča, naročito stare osobe i oni koji nemaju visoko obrazovanje, kaže lako je tebi i meni da shvatimo šta priča, jer smo fakultetski obrazovani, ali kako da ga shvate ljudi koji to nisu i koji neznaju večinu fraza i riječi kojima se služi u govoru, a koje su stručne prirode! kad. Koga je to Zlatko otjerao iz SDP-a? Otišao je Duraković, jer nikad nije mogao preboliti gubitak predsjedničke pozicije i što je najgore prodao se za čašu pića SBiH! Toliko mu je bilo dobro u SBiH da je najavio osnivanje nove stranke! Dalje imamo Tokića, koji je bio presjedavajući doma naroda parlamentarne skupštine BiH zahvaljujući Zlatku, jer na izborima nije uopšte prošao, a tu su i Komšić, Lazović, i Avdić koji su preko Avaza još dok su bili članovi SDP-a blatili Zlatka i što je najžalosnije u jeku predizborne kampanje i tako sami doprinjeli pobjedi nacionalista. A gdje su oni danas. Napravili su SDU i Avdić kad je vidio koliko je sati odmah je napustio SDU! Problem Tokića i ostalih je taj što nisu mogli preboliti jednu činjenicu da nisu mogli doći na čelo SDP-a umjesto Zlatka. Alžirska grupa bi svakako završila u Americi i da nije ih Zlatko isporučio, jer bi to Ameri sami obavili! Jedina opcija za budučnost BiH je socijaldemokratija sa liberalima i nikakva druga, sve ostale opcije su propast. Liberali su konačno skinuli čovjeka koji ih je upropastio i koji nikad ništa nije napravio i doveli jednu pravo sposobnu ženu. Kako bi bilo divno da na idućim izborima SDP osvoji 42% glasova, a Liberali 25% i tako uništiš nacionaliste i kreneš praviti normalnu državu, tako što čeeš prvo sve one koji su je opljačkali i uništili zatvoriti i oduzeti im imovinu i podijeliti sirotinji!
mislim da je i njegovo proslo. Vise ga niko ne uzima zaozbiljno. Ne moze on vise pomrsit racune ni u mjesnoj zajednicihamza1 wrote:Mislim da ce se Haris vratiti na politicke staze i mnogima pomrsiti racune!
Haris je jedini kvalitetan politicar u BiH.
Mozda tvoja.kekec wrote:Tako je, to je prava ocjena za Zlatka Lagumdziju.hamza1 wrote:Zivi bili pa vidjeli. Imam osjecaj da ljudima tek sada dolazi iz guzice u glavu. Shvataju njegovu velicinu i shvataju da on treba da bude no1.![]()
Stvarno, ne bi bih na to nikad pomislio.hamza1 wrote:Mozda tvoja.kekec wrote:Tako je, to je prava ocjena za Zlatka Lagumdziju.hamza1 wrote:Zivi bili pa vidjeli. Imam osjecaj da ljudima tek sada dolazi iz guzice u glavu. Shvataju njegovu velicinu i shvataju da on treba da bude no1.![]()
Moja se odnosila na Harisa!