remover wrote: meni je 22god...
Izgleda i ja se zaljubiooooheeh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ohohoooooo,sta se to desi preko noci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije to ni ljubav ni nista to su ti samo napadi trenutne prikrivene histerije tvoje djevojke! Ja ti kazem da se sto prije rijesis te male jer ce te kasnije gnjaviti.... uhh ima da ti se smuce sve cureremover wrote:ovako... idem s curom mozda nekih 10-ak dana i ona meni sinoc... "ludo sam se zaljubila u tebe i volim te vise od.." itd......
pa sad..... da li se moze da silna ljubav stvoriti u toku tih 10 dana ili je to samo neka od velikih bombi..
pa???

Ko zna možda i može....remover wrote:ovako... idem s curom mozda nekih 10-ak dana i ona meni sinoc... "ludo sam se zaljubila u tebe i volim te vise od.." itd......
pa sad..... da li se moze da silna ljubav stvoriti u toku tih 10 dana ili je to samo neka od velikih bombi..
pa???
da nije pukla na tvoje papire/vizu!remover wrote:ovako... idem s curom mozda nekih 10-ak dana i ona meni sinoc... "ludo sam se zaljubila u tebe i volim te vise od.." itd......
pa???