cini mi se da bi ovo bilo bolje idejno rjesenje od prihvacene sadasnje varijante.
sta vi mislite o tome?

A vala, .... mogo bi se i mjesec ubaciti, ...Topla voda wrote:i ako mogu ove zvijezde ,umjesto zute,da budu zelene i bh da bude zelena
pa mogo bi,ako insistiraspape wrote:A vala, .... mogo bi se i mjesec ubaciti, ...Topla voda wrote:i ako mogu ove zvijezde ,umjesto zute,da budu zelene i bh da bude zelena
imao sam vec spreman i napisan moj komentar na to (da vjerojatno ima i onih koji prizeljkuju da su zvjezdice ili barem srednje bih polje da je zelene boje) ali sam ga obrisao prije nego sam postirao prvi post, a iz razloga da se neki odmah ne zakace za to i ne misle da provociram.Topla voda wrote:i ako mogu ove zvijezde ,umjesto zute,da budu zelene i bh da bude zelena
Prozor wrote:Ja bih jednog sokola sto roka cevape ispred zelene pozadine, naravno sokol je plav a cevapi crveni...
Samo kad razmislim, ispasce da Hrvati jedu Srbe dok Bosnjaci posmatraju...
nece,znacemo tacno prekosjutra.WizzardFromBOZ wrote:imao sam vec spreman i napisan moj komentar na to (da vjerojatno ima i onih koji prizeljkuju da su zvjezdice ili barem srednje bih polje da je zelene boje) ali sam ga obrisao prije nego sam postirao prvi post, a iz razloga da se neki odmah ne zakace za to i ne misle da provociram.Topla voda wrote:i ako mogu ove zvijezde ,umjesto zute,da budu zelene i bh da bude zelena
sto se tice pitanja troskova i ostalih stvari, o tome se u bih najmanje razmislja vec skoro dvije decenije, jer da nije tako mnogo stosta bi u bih bilo drukcije. inace, siguran sam u to da sadasnja zastava bih nece trajati "vjecno", tj. ne vjerujem da ce trajati jos toliko dugo koliko vec traje. bez obzira na koji nacin ce doci do toga...
A moze li, ... moze li u neki cosak zastave i ovo, ...Prozor wrote:Ja bih jednog sokola sto roka cevape ispred zelene pozadine, naravno sokol je plav a cevapi crveni...
Samo kad razmislim, ispasce da Hrvati jedu Srbe dok Bosnjaci posmatraju...

i na pladnju onaj luk...sto se prosuo,onako sav bijel ce predstavljati ostale.jeza u ledja wrote:Prozor wrote:Ja bih jednog sokola sto roka cevape ispred zelene pozadine, naravno sokol je plav a cevapi crveni...
Samo kad razmislim, ispasce da Hrvati jedu Srbe dok Bosnjaci posmatraju...![]()