Šta mislite o emisiji Centralni zatvor na radiju 202 ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Centralni zatvor na 202-jki??

super emisija, slušam ih non-stop
7
64%
teme su dobre, voditelji nisu
0
No votes
voditelji su super, teme su bezze
0
No votes
glupa emisija skroz, samo se nasekiram kad ih slušam
0
No votes
nikad čuo:-(
4
36%

Total votes: 11

Ahmed.ibn.Fahalan

#1 Šta mislite o emisiji Centralni zatvor na radiju 202 ?!

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Interesuje me vaše mišljenje jer mi je nedavno skrenuta pažnja na pomenutu emisiju ali se izgleda dosta toga izdešavalo otkako je emisija startala, pa me interesuje ima li neko ko je bolje upoznat sa materijom.

A kako razumijem oni izgleda uskoro prelaze na TV...pa me interesuje jesu li baš toliko dobri???
margareta

Post by margareta »

"Centralni Zatvor" je jedna od najboljih emisija svih Bh. radio emitera.

Nadam se da ce sto ranije startati na TV-u, i zelim im sretan pocetak.

Urbana emisija sa urbanim voditeljima i slusaocima. Ponekad pogrijes u prekidanju 'komentara' slusaoca ali to je normalno i zanemarivo u odnosu na opci kvalitet emisije. :)
vedderedi

Post by vedderedi »

Da je vise ovakvih emisija u BiH bilo bi manje papanluka.
reaktor

Post by reaktor »

emisija je pegla i dosadna... omladniski program i pitanje dana su postojali prije haman 15 godina, a jos uvijek adi s. i slicni pokusavaju postici nesto takvo... da im ne zaboravimo ikonu kojoj se mole prije emisije, izvjesnoga s.savica (dzaba ti adi, nikada k'o sasa, nikada)
sve u svemu blijedo, blijedo, ne znam sta ce raditi na TV, ali ako bude ovog tipa, ne mirise na dobro... ako pokusaju nesto na tragu opustenosti vatrenih ulica (samo prvih nekoliko epizooda) mozda bude i gledljivo...
Ahmed.ibn.Fahalan

Pa to je i meni malo bilo šuhveli..ta paralela koja se povlači sa prijeratnim omladinskim programom..malo im je to bezze. Ali mi nije jasan koncept emisije..prvo kako neko ko je dobro zagazio u 30-te godine svog života sebe može smatrati mladim..po mom mišljenju to su raja u svojim ranim i srednjim 20-tim godinama! Možda griješim?!
Drugo neki dan sam im slušao emisiju u kojoj oni govore o tome da je emisija namijenjena mlađoj raji i kao čude se što im se ta publika više ne javlja..pa ko će se normalan javiti kad su sve teme prepucavanje na relaciji SDA-SDP..tj. sve su političke. Pa meni su 34 godine i već su mi nakon nekoliko odslušanih emisija dodijali a kamoli nekom 20-to godišnjaku koji ima sto interesantnijih stvari da radi u to doba dana.

U svakom slučaju ja sam poslušao nekoliko emisija pa me samo interesovalo da li su ovakvi od početka ili im je program malo ofalio u zadnje vrijeme?! Nadam se da je ovo drugo...
margareta

Post by margareta »

Drago mi je da neko postavi i takvu temu jer

SVE NAJBOLJE O

"CENTRALNOM ZATVORU"

Za sada jedina urbana emisija.

Radujem se i nadam shto brzem TV emitiranju.

vozdrica
elviss83

Post by elviss83 »

ma slusam haman vazda cz al furaju neki urbanizam kojeg bosna nema i kojeg nikad nije imala pogotovo adi s :x
Paco_Rabanne

Post by Paco_Rabanne »

Emisija je dobra. Nazalost nemam vremena da je slusam. UVjek sam nesto busy ali slusao sam par puta i po mom misljenju zasluszuju svaku pohvalu.
naivac

Post by naivac »

kako mozete nazvati urbanom emisiju koju vodi lik sto vodi karaoke shou
Ahmed.ibn.Fahalan

Ama nije Adi loš frajer. Meni je lično malo bezze onaj Amel Baftić..djeluje mi malo pun sebe. Non stop govori o nekoj školi koju je završio u inostranstvu i kao sad je on autoritet na sve zadane teme samo na osnovu toga. Možda sam samo ljubomoran što se on upoznavao sa Londonom dok sam ja noćio u blatnjavim rovovima..baš sam bezobrazan :roll:
Post Reply