Moli bi da se izjasni zenska populacija...
Do sada sam joj sve kupio... hmmm, "sve"...
mobitel, sat, odjeća, obuća, parfem, itd.....!!!
ima li nesto, nesto, sto bi vas zene toliko odusevilo
da padnete na guzicu....
Pomozite mi...
HVALA..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dobra tema, 'aj zene, dajte ideja maloKID wrote:Svojoj zeni....
Moli bi da se izjasni zenska populacija...
ima li nesto, nesto, sto bi vas zene toliko odusevilo
da padnete na guzicu....
Pomozite mi...![]()
HVALA..
Ovo boldirano je rješenjeLatinica wrote:Super prijedlozi.![]()
Znaci - ujutro beauty centar - frizer, kozmeticar, manikir, a navece romanticna vecera. Moze i srceparajuca cestitka sa izjavom ljubavi i vjernosti zavazda.![]()
Ili joj kupi auto i svezi ga u masnu ispred kuce.
Mislila sam na odjecuUblehas wrote:Pa sad, da bas nemas "nista" ispod kecelje (ili malo nesta), nije ni to dobro, jel tako
vala nek' mi ne sprema gologuz hranumojgrad wrote:mene bi takvo nesto pravo iznenadilo, bas zato sto ne radi svaki dan heheheUblehas wrote:Pa sad, da bas nemas "nista" ispod kecelje (ili malo nesta), nije ni to dobro, jel tako
sta fali, neces ga gledati kako sprema ti ces biti kod frizera manikira pedikiraotherside wrote:vala nek' mi ne sprema gologuz hranumojgrad wrote:mene bi takvo nesto pravo iznenadilo, bas zato sto ne radi svaki dan heheheUblehas wrote:Pa sad, da bas nemas "nista" ispod kecelje (ili malo nesta), nije ni to dobro, jel tako
al' cu ga vidjeti kad se vratimmojgrad wrote: sta fali, neces ga gledati kako sprema ti ces biti kod frizera manikira pedikira
HAHAHAHA nisi mastovita. Bas ono sto ne zelis (uz veceru) da vidis to je pokriveno keceljom, a u toku vecere ti masta radi i jedva cekas da se ta ista vecera zavrsiotherside wrote:al' cu ga vidjeti kad se vratimmojgrad wrote: sta fali, neces ga gledati kako sprema ti ces biti kod frizera manikira pedikiramoze se skinuti kad jedemo, nemam nista protiv
Mamice nakon koliko godina braka se ovo moze ocekivat?mamica papucarka wrote:kad se sve isfura, onda se nista ne kupuje. meni mrsko i razmisljat sta da kupim, a bome i njemu. na kraju se sve svede "ma hebo godisnjicu i datume"![]()
civijet i napolitanku i eto ti poklona![]()
Bond_JaneBond wrote:ZAmotaj se u sjajni papir i zavezi masnicu!
Svojoj zeni....
The delicate art of stating the obvious ( about his possessions ) ?Bond_JaneBond wrote:Pa da![]()
![]()
Zamota se i da se na poklon svojoj vlastitoj zeni!![]()
A izmedju njega i papira ne treba biti nisthanikakav materijal il' odjeca ne daj Boze, samo miris
njegov
mojgrad wrote:Mamice nakon koliko godina braka se ovo moze ocekivat?mamica papucarka wrote:kad se sve isfura, onda se nista ne kupuje. meni mrsko i razmisljat sta da kupim, a bome i njemu. na kraju se sve svede "ma hebo godisnjicu i datume"![]()
civijet i napolitanku i eto ti poklona![]()
![]()
Da se pripremim..
Kupi joj dva grama kokaina i pusti je u ludi provod sa devojkamaKID wrote:Svojoj zeni....
ima li nesto, nesto, sto bi zene toliko odusevilo
da padnete na guzicu....
Pomozite mi...![]()
HVALA..
Plus onaj kokain - ma ima da bude ludnica. Nezaboravno!semmy wrote:platis vikend za dvoje na vlasicu
joj meni je ovo super ideja!!! Ne mora biti ništa veliko (čitaj skupo), ali mora pokazati da si se potrudio!otherside wrote:kupi vise "sitnih" poklona tipa njeni omiljeni slatkisi, male igracke, neki cvijetak, njen omiljeni casopis,..."bombarduj" je poklonima cijeli dan (tako se igrate a nju radujes i iznenadjujes) a za kraj ostavi intimnu veceru i svoju ljubav u punom sjaju