Ja tih problema kao što već napisah nisam imao. Dali si išao u servis da ti to provjere? možda je u pitanju neka tvornička greška. Nema marke vozila kojoj se takva stvar ne može desiti._Astra_ wrote:Kocnice su mu zaista odlicne...
Ali, kao da "kasljuca" kad naglo ubrzava... kao da prestane na trenutak dovod goriva... Radi u leru cini mi se ispod 500rpm sto ne bi smjelo...pa se onda ugasi...
Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Better Man
#26 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
-
jasko__
#27 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Ipak sam se odluico za Clia...jbg nekako mi je auto izgledom bolje od 207-ice...a VW je po meni PREVISE PRECIJENJEN na nasem trzistu....Clio je 2004-to godiste, 1,5 dci...navodno trosi kao upaljac.....idem u nedjelju aBd da ga isprobam i nadam se kupim.....pozz
-
ado-šampion
#28 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Desilo se i mojem prijatelju na Cliu II redizajn, na 50000 km, gubio snagu... On ga uzeo novog.Better Man wrote:Ja tih problema kao što već napisah nisam imao. Dali si išao u servis da ti to provjere? možda je u pitanju neka tvornička greška. Nema marke vozila kojoj se takva stvar ne može desiti._Astra_ wrote:Kocnice su mu zaista odlicne...
Ali, kao da "kasljuca" kad naglo ubrzava... kao da prestane na trenutak dovod goriva... Radi u leru cini mi se ispod 500rpm sto ne bi smjelo...pa se onda ugasi...
- Better Man
#29 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Dali ti je išao prijatelj u servis i šta su mu rekli? Ja sam prešao do sada oko 52 hiljade km i na sreću nemam nikakvih problema!ado-šampion wrote:Desilo se i mojem prijatelju na Cliu II redizajn, na 50000 km, gubio snagu... On ga uzeo novog.Better Man wrote:Ja tih problema kao što već napisah nisam imao. Dali si išao u servis da ti to provjere? možda je u pitanju neka tvornička greška. Nema marke vozila kojoj se takva stvar ne može desiti._Astra_ wrote:Kocnice su mu zaista odlicne...
-
ado-šampion
#30 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Ne sjećam se davno je bilo, znam samo da se znalo desit da na auto-putu počne gubit snagu, ne prima gas i onda kad se zaustaviš, ugasiš, upališ, kreneš, sve normalno.Better Man wrote: Dali ti je išao prijatelj u servis i šta su mu rekli? Ja sam prešao do sada oko 52 hiljade km i na sreću nemam nikakvih problema!
-
Thundercracker
#31 Re: Sta kupiti Renault, Peugeot ili VW???
Peugot 206, pravi automobil za te pare. Brz, startan, a i najlepsi po izgledu