Sta kupiti djevojci za 8. mart???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
samirkobe8
#1 Sta kupiti djevojci za 8. mart???
Ali da bude prikladan a ujedno i drag poklon...
-
razmazena
-
vjeverica.nada
-
Zhaba
#5 Re: Sta kupiti djevojci za 8. mart???
da mi je tvoj problem...sta cu zetu za rodjendan (ima 8. marta :S) umjestu da se malo obogatim cu se jos i potrositisamirkobe8 wrote:Ali da bude prikladan a ujedno i drag poklon...
- nebojeplavo
Cvijece
al ne plasticno 
- Michun
E to ti je vec problem!
Zavisi kakva je osoba - ako je tradicionalista tj. haje za 8. mart onda cvijece (saxija ili buket) i bonbonjera. Ako je nako - ni 'vam ni 'tam, onda je izvedi na vecericu. Pizza is fine. Ako bas bas ne voli taj praznik - onda sms i slazem se sa svim za sta su zene borile 8.marta.
Kako sam se potrudila za ovaj odgovor
Medalju molim

Zavisi kakva je osoba - ako je tradicionalista tj. haje za 8. mart onda cvijece (saxija ili buket) i bonbonjera. Ako je nako - ni 'vam ni 'tam, onda je izvedi na vecericu. Pizza is fine. Ako bas bas ne voli taj praznik - onda sms i slazem se sa svim za sta su zene borile 8.marta.
Kako sam se potrudila za ovaj odgovor
Medalju molim
-
PITARKA_SA
kupi joj buket plasticnih ruza kod kineza,ima cak i rose po laticama,plasticne naravno...i onda si miran do sljedeceg osmog marta pa cak i nove godine,rodjendana itd..znaci dvije marke i investicija se isplati na duze staze..mozes cak i maznuti negdje plasticno cvijece..znas na sta aludiram..da ne pisem crnjake sad ovdje...ugodno s korisnim..nece ih zaljevati,osim ako to ne zeli,naravno,stedis joj vodu,i nece izazvati alergiju na polen.
-
izblajhana
Meni je inace 8.mart pravo bezze
ako vec moras, onda je radije izvedi na neku lijepu vechericu, pokloni joj ruzu... i to je to
ako vec moras, onda je radije izvedi na neku lijepu vechericu, pokloni joj ruzu... i to je to
- nebojeplavo
Joj, samo je nemoj izvesti na veceru i onda joj uvalit saksiju sa cvijecem

- SaraLe
Evo momci, koji me poslusa bice nagradjen (naravno od svoje djevojke)
Ako sutra bude lijepo vrijeme, dodjete po djevojku (sa autom) zavezete joj oci nekom maramom, (iznenadjenje) odvedete je negdje u prirodu, postavite neki mali sto i stolice, stavite na njega flasu vina (case obavezno ponijeti)i buket cvijeca
i onda joj skinite maramu sa ociju
Svaka ce biti odusevljena, poslije toga mozete jos otici u neki lokal na pice, a poslije toga .... valjda znate sta dalje
Ako sutra bude lijepo vrijeme, dodjete po djevojku (sa autom) zavezete joj oci nekom maramom, (iznenadjenje) odvedete je negdje u prirodu, postavite neki mali sto i stolice, stavite na njega flasu vina (case obavezno ponijeti)i buket cvijeca
Svaka ce biti odusevljena, poslije toga mozete jos otici u neki lokal na pice, a poslije toga .... valjda znate sta dalje
- amalka
I ove izreke postaju vise otrcane frazeblack wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
Peace
- BHG
a mi koji radimo sutra?SaraLe wrote:Evo momci, koji me poslusa bice nagradjen (naravno od svoje djevojke)![]()
Ako sutra bude lijepo vrijeme, dodjete po djevojku (sa autom) zavezete joj oci nekom maramom, (iznenadjenje) odvedete je negdje u prirodu, postavite neki mali sto i stolice, stavite na njega flasu vina (case obavezno ponijeti)i buket cvijecai onda joj skinite maramu sa ociju
![]()
- Michun
E blacky pa nemoj takoblack wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
Sto rece neko - nece vecina zena osjetiti da je zena ni sutra a za ostale dane da i ne govorim.
- amalka
Ja sam to reklaMichun wrote:E blacky pa nemoj takoblack wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..- ovo nije izmisljeni praznik. Ovaj dan se obiljezava zbog konkretnih dogadjaja. Ne kazem ja da je potrebna pijanka i kolo, ali sjetiti se treba sta se desilo na ovaj datum.
Sto rece neko - nece vecina zena osjetiti da je zena ni sutra a za ostale dane da i ne govorim.
- black
zena21 wrote:Where have you been all my lifeblack wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
- Michun
Ko sto rece amalka...amalka wrote:Ja sam to reklaMichun wrote:E blacky pa nemoj takoblack wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..- ovo nije izmisljeni praznik. Ovaj dan se obiljezava zbog konkretnih dogadjaja. Ne kazem ja da je potrebna pijanka i kolo, ali sjetiti se treba sta se desilo na ovaj datum.
Sto rece neko - nece vecina zena osjetiti da je zena ni sutra a za ostale dane da i ne govorim.![]()
![]()