Sta kupiti djevojci za 8. mart???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

samirkobe8

#1 Sta kupiti djevojci za 8. mart???

Post by samirkobe8 »

Ali da bude prikladan a ujedno i drag poklon...
vjeverica.nada

Post by vjeverica.nada »

Mene bi obradovao trenutno:

Image

bez ikakvih insinuacija vezanih za ime istog.
sofist

Post by sofist »

Zar jos postoji taj 8. mart? :shock:
Zhaba

#5 Re: Sta kupiti djevojci za 8. mart???

Post by Zhaba »

samirkobe8 wrote:Ali da bude prikladan a ujedno i drag poklon...
da mi je tvoj problem...sta cu zetu za rodjendan (ima 8. marta :S) umjestu da se malo obogatim cu se jos i potrositi :roll: :roll: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Cvijece :-) al ne plasticno :D
Michun

Post by Michun »

E to ti je vec problem!
Zavisi kakva je osoba - ako je tradicionalista tj. haje za 8. mart onda cvijece (saxija ili buket) i bonbonjera. Ako je nako - ni 'vam ni 'tam, onda je izvedi na vecericu. Pizza is fine. Ako bas bas ne voli taj praznik - onda sms i slazem se sa svim za sta su zene borile 8.marta.
Kako sam se potrudila za ovaj odgovor :D
Medalju molim :oops: :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kupi joj buket plasticnih ruza kod kineza,ima cak i rose po laticama,plasticne naravno...i onda si miran do sljedeceg osmog marta pa cak i nove godine,rodjendana itd..znaci dvije marke i investicija se isplati na duze staze..mozes cak i maznuti negdje plasticno cvijece..znas na sta aludiram..da ne pisem crnjake sad ovdje...ugodno s korisnim..nece ih zaljevati,osim ako to ne zeli,naravno,stedis joj vodu,i nece izazvati alergiju na polen.
izblajhana

Post by izblajhana »

Meni je inace 8.mart pravo bezze :roll:
ako vec moras, onda je radije izvedi na neku lijepu vechericu, pokloni joj ruzu... i to je to :-?
BHG

Post by BHG »

kitu....
cvijeca naravno :D
SaraLe

Post by SaraLe »

Vibrator :lol: :lol: :lol:
Sa cvijecem :D
pitt

Post by pitt »

sreca pa cafirke ne slave te praznike :D:D:D
amalka

Post by amalka »

Cvijece.... Nemoj saksijsko, treba to onda paziti i zalijevati :D Narucis lijepo buket, neku ceduljicu potpises, vecera je uvijek dobrodosla (osim ako je na dijeti :D) i tako... Za ostalo se snadji :D
BHG

Post by BHG »

amalka wrote:Cvijece.... Nemoj saksijsko, treba to onda paziti i zalijevati :D Narucis lijepo buket, neku ceduljicu potpises, vecera je uvijek dobrodosla (osim ako je na dijeti :D) i tako... Za ostalo se snadji :D
ja kazem kitu.... :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Joj, samo je nemoj izvesti na veceru i onda joj uvalit saksiju sa cvijecem :shock: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

ma kakav fin buket samo pokupi......sa groblja :D:D
black

Post by black »

bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
SaraLe

Post by SaraLe »

Evo momci, koji me poslusa bice nagradjen (naravno od svoje djevojke) :D
Ako sutra bude lijepo vrijeme, dodjete po djevojku (sa autom) zavezete joj oci nekom maramom, (iznenadjenje) odvedete je negdje u prirodu, postavite neki mali sto i stolice, stavite na njega flasu vina (case obavezno ponijeti)i buket cvijeca :) i onda joj skinite maramu sa ociju 8)
Svaka ce biti odusevljena, poslije toga mozete jos otici u neki lokal na pice, a poslije toga .... valjda znate sta dalje :D
amalka

Post by amalka »

black wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
I ove izreke postaju vise otrcane fraze :D Naravno da bi trebalo da je tako, ali se ljudi toga ne pridrzavaju. Postoje zene koje nece osjetiti dasak paznje ni na taj dan, a kamoli na ove ostale dane. Zato, pokusajte se zrtvovati bar taj dan, a ostale kako zelite.

Peace :D
BHG

Post by BHG »

SaraLe wrote:Evo momci, koji me poslusa bice nagradjen (naravno od svoje djevojke) :D
Ako sutra bude lijepo vrijeme, dodjete po djevojku (sa autom) zavezete joj oci nekom maramom, (iznenadjenje) odvedete je negdje u prirodu, postavite neki mali sto i stolice, stavite na njega flasu vina (case obavezno ponijeti)i buket cvijeca :) i onda joj skinite maramu sa ociju 8)
Svaka ce biti odusevljena, poslije toga mozete jos otici u neki lokal na pice, a poslije toga .... valjda znate sta dalje :D
a mi koji radimo sutra? :( :D
Michun

Post by Michun »

black wrote:bezze su ti neki izmisljeni praznici na koje se najvise i furaju nase zene...a inace zeni koja se voli treba da je 8 mart svaki dan...da joj se poklanja paznja svaki dan na svaki nacin..
E blacky pa nemoj tako :) - ovo nije izmisljeni praznik. Ovaj dan se obiljezava zbog konkretnih dogadjaja. Ne kazem ja da je potrebna pijanka i kolo, ali sjetiti se treba sta se desilo na ovaj datum.
Sto rece neko - nece vecina zena osjetiti da je zena ni sutra a za ostale dane da i ne govorim.
amalka

Post by amalka »

Michun wrote:
E blacky pa nemoj tako :) - ovo nije izmisljeni praznik. Ovaj dan se obiljezava zbog konkretnih dogadjaja. Ne kazem ja da je potrebna pijanka i kolo, ali sjetiti se treba sta se desilo na ovaj datum.
Sto rece neko - nece vecina zena osjetiti da je zena ni sutra a za ostale dane da i ne govorim.
Ja sam to rekla :oops: :D :D
zena21

Post by zena21 »

Where have you been all my life :D
black

Post by black »

zena21 wrote:
Where have you been all my life :D
:P
Michun

Post by Michun »

amalka wrote:
Michun wrote:
Ja sam to rekla :oops: :D :D
Ko sto rece amalka... :D
Post Reply