Ja sam u srednjim godinama. Sa finim radnim stazom i naravno lošijom kičmom.
Neki ljubitelj klasicnih kruzera
Abd nekad. Dukati streetfighter v4. Ovaj noviji. Znaci vrh. Ali i cijene su im katastrofa.

Ma generalno nisam ove godine nikad ni vozao u majici kratkih rukava. Jednom probao, i nekako se osjecam previse go. Nisam taj tip. Nisam ni trazio pojas nego sam kupio u kompletu sa rukavicama. Jaknu uvijek nosim bez obzira na vrijeme.DaysleepeR wrote: ↑05/12/2023 11:48 Ne treba ti taj pojas uopšte.
Posebno za vožnju u majici kratkih rukava.
On služi kao spoj jakne i tola, i nosi se preko jakne i tola.
Nikad preko bubrega kad si u majici kratkih rukava.
Samo ćeš se oznojiti ispod njega i tek onda ćeš prehladiti bubrege.
Nije to filter za zvuk. Cuj filter za zvuk ...
Dobar izbor za pocetak. Naked je neudoban preko 110 km/h. Nabavi stitnike za koljena, kad je hladno vrijeme valjace ti. Oprema na prvom mjestu, sto vise protektora duze ces biti zdrav, cizme pancerice obavezno, motor kad trehne uvijek pada na clanak. Hlace sa bocnim protektorima, uvijek padas na kuk ... kaciga full face, one flip-up se znaju rastaviti kad trehnes. Sretno.Throttle wrote: ↑12/10/2023 19:43Ma sad samo lokalno. Imam dobru Shark kacigu, jaknu i rukavice cekam da mi drug dobaci, ne bih svakako isao bez moto jaine negdje daleko. Za sad nosim neku softshell preko duksa, ne puše. Doduše, nisam išao preko 100 ni kad sam ga dovezao kuci a po gradu regulara po ogranicenju. 'em mi je prvi veci motor 'em je cesta cesto hladna osim usred dana![]()
Dobar. Ja bih mu nabacio malo veci siber. I kofere.Throttle wrote: ↑21/09/2023 19:26 Ope' ja![]()
Ima li neko od ovih motordzija GSR600, Fz6 s2, Er6n ili Horneta? Sta gledati prilikom kupovine?
Zena me nagovara da idem bacit oko na ovaj
Suzuki gsr600 gsr 600 (6 450 KM)
https://olx.ba/artikal/55280931
A ja se malo neckam![]()
GSRa u principu svi hvale po recenzijama, malo je jaci za pocetnika al sta je tu je. Poenta je da sam duduk za motore pa kontam da cu naletit nekome da se riješi leša![]()
E tu ce ti ulogu igrati kaciga. Tj njen aerodinamicni oblik. Uvjerio sam se sa ovom sto sam je kupio.
Nasao sam nekog momka iz MK Old machine iz Zenice, odrzava nekoj raji motore pa cu i ja. Zvao sam ga vec da mi zamijeni ulje, pa cu u toku iduce sedmice ici da to rijesim, da prezimi s novim uljem.
Ostavljas ga, cuvaj se da ti smicalicu ne napravi
Imam ti ja odlicnogMelbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 10:25 Gledam samo japanca do 25 milja i samo benzinca..Bas je tesko naci nesto dobrom
Ako misliš auto, na pogrešnom si podforumuMelbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 10:25 Gledam samo japanca do 25 milja i samo benzinca..Bas je tesko naci nesto dobrom
E ako misli motor onda nemam, ali odlicno auto imamEFD22 wrote: ↑20/12/2023 10:29Ako misliš auto, na pogrešnom si podforumuMelbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 10:25 Gledam samo japanca do 25 milja i samo benzinca..Bas je tesko naci nesto dobrom![]()
Ako misliš motor, onda https://olx.ba/artikal/53689699
??dr_Evil wrote: ↑20/12/2023 10:27Imam ti ja odlicnogMelbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 10:25 Gledam samo japanca do 25 milja i samo benzinca..Bas je tesko naci nesto dobrom![]()
Auto ili motor?Melbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 11:10??dr_Evil wrote: ↑20/12/2023 10:27Imam ti ja odlicnogMelbourne_Australia wrote: ↑20/12/2023 10:25 Gledam samo japanca do 25 milja i samo benzinca..Bas je tesko naci nesto dobrom![]()