valja na odvikavanjekarabaja-x wrote:to nam je u krviMaraschino wrote:Ovdje nema konstruktivnih prijedloga ...
ovdje je kritika i samo kritika
rekao sam ja "vjecna opozicija"
Šta koji k****????!!!!!
- Maraschino
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
predlozio bih neko hladno mjesto, mozda skandinavijuMaraschino wrote:valja na odvikavanjekarabaja-x wrote:to nam je u krviMaraschino wrote:Ovdje nema konstruktivnih prijedloga ...
ovdje je kritika i samo kritika
rekao sam ja "vjecna opozicija"
-
angelface
#54 Re: Šta koji k****????!!!!!
samurai_jack wrote:Vako postavljam ovo ovdje, jer ne postoji (me' se bar cini) parce foruma na kojem bih ovo rekao.
Koji vamje k****?????!!!!
Naravno ovo se ne odosi na par izuzetaka koji su OK!
Citam ove forume i ne mogu se cudom nacuditi.
Ne znam da li se postavio i jedan topic o nasoj nam drzavi (vaka kakaje, nasa je), a da nije udarilo drvlje i kamenje po njoj.
Nijedan nas proizvod ne valja, svaki film je karina, svaka tv stanica karina, svaki politicar karina, svaki festival karina, svaki co'ek u BIH je karina...dokle vise!!!!
Dje mi ovo zivimo kuku majko!
Ljudi kad ste tako pametni uzmite stvar u svoje ruke i rijesite nas svih tih karina da i nama onda lale iz usiju procvjetaju! ili ako niste sposobni da mijenjate, onda fino jaro kufer u sake i u Dojčland!
Vjerujte da iza svojih kopjutercica u mraku svoje sobice sa upaljenom cigaretom i ko zna kojim litrom kahve necete bog zna sta napravit.
Narvano, jedino sto mozete je da serete!
Eto toloko od mene.
Budite pozdravljeni!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
smanjite ocekivanja i bice bolje...
-
Sir_Lancelot
A sve pocelo sa Ferhadijom. I sada ti napadas one koji se zale na situaciju u zemlji. Gdje su tvoji konstruktivni prijedlozi? Sta radis? Kritkujes. Sta si postigao? Kritika onoga koji kritikuje druge sto kritikuju.
- karabaja-x
samo nek je kontraSir_Lancelot wrote:A sve pocelo sa Ferhadijom. I sada ti napadas one koji se zale na situaciju u zemlji. Gdje su tvoji konstruktivni prijedlozi? Sta radis? Kritkujes. Sta si postigao? Kritika onoga koji kritikuje druge sto kritikuju.
-
palermo
#60 Re: Šta koji k****????!!!!!
samurai_jack wrote:Vako postavljam ovo ovdje, jer ne postoji (me' se bar cini) parce foruma na kojem bih ovo rekao.
Ne znam da li se postavio i jedan topic o nasoj nam drzavi (vaka kakaje, nasa je), a da nije udarilo drvlje i kamenje po njoj.
Nijedan nas proizvod ne valja, svaki film je karina, svaka tv stanica karina, svaki politicar karina, svaki festival karina, svaki co'ek u BIH je karina...dokle vise!!!!
Ljudi kad ste tako pametni uzmite stvar u svoje ruke i rijesite nas svih tih karina da i nama onda lale iz usiju procvjetaju! ili ako niste sposobni da mijenjate, onda fino jaro kufer u sake i u Dojčland!
Vjerujte da iza svojih kopjutercica u mraku svoje sobice sa upaljenom cigaretom i ko zna kojim litrom kahve necete bog zna sta napravit.
Eto toloko od mene.
Budite pozdravljeni!
-
Sir_Lancelot
Izvolite nabrojte.
Nisam htio da komentarisem ono nabrajanje sta to kod nas valja, ali sad...
Ako su nam kruh, sol i ulje po cemu smo dobri i ako tome dodamo festivale i slicne "igre", najbolje je da odmah zakljucamo sve ove teme koje "na negativan nacin oslikuju nasu stvarnost"
Sto bi rekao Paddy novinari izvještavajte o pozitivnim stvarima, nemojte narod crnjaciti.
Ako su nam kruh, sol i ulje po cemu smo dobri i ako tome dodamo festivale i slicne "igre", najbolje je da odmah zakljucamo sve ove teme koje "na negativan nacin oslikuju nasu stvarnost"
Sto bi rekao Paddy novinari izvještavajte o pozitivnim stvarima, nemojte narod crnjaciti.
-
palermo
a jel nešto fali tome što su dobri kruh, so i ulje...........dobri su i ćevapi u želje, dobar je i domaći jogurt uz njih, nego se pitam da li onaj kome ama baš ništa ne valja, da li taj sam sebi uopšte valja.........Sir_Lancelot wrote:Izvolite nabrojte.
-
radijator
#63 Re: Šta koji k****????!!!!!
taki ti je naš sv'jet, mora srat i đe treba i đe ne trebasamurai_jack wrote:Vako postavljam ovo ovdje, jer ne postoji (me' se bar cini) parce foruma na kojem bih ovo rekao.
Eto toloko od mene.
Budite pozdravljeni!