Dobar osjecaj ne znam kada si bila u BL, ja u to vrijeme, ako mislimo na isto vrijeme vjerovatno nisam.
Ono što primjetim je da je zdrav život zastupljen sve više, i redovno kad idem za SA, obično svratim i u BL, i vidim žene kako trče, torbe na ramenima, vjerovatno u teretanu, vozi se bicikl i slično. I u Sarajevu toga ima, ne mogu reći da se neki grad izdvaja. To je jako pozitvna stvar.
Sa_u_srcu wrote:Naravno da se ne mogu porediti...idem cesto u BL i lijep je grad ali definitivno imas osjecaj da si u gradicu...nesto slicno kao iz SA odes u BG...takav bar meni dojam ostavlja...bas malen gradic...bez nekog centra i sa veoma malim desavanjima u bilo kojem smislu...ali lijep gradic jeste sigurno...ali daleko je BL od Sarajeva u svakom smislu...
Znam da se naše Bošnje napale čim kažeš nešto protiv SA ali i meni je takav osjećaj. Sarajevo je za mene bilo i ostaće broj 1. Ko zna gdje ću biti sutra prekosutra ali samo jednom gradu ću se uvijek vratiti. I samo je jedan moj dom.
Istina je to što kažeš. Ja kad sam bio u BG, nekad davno, a to je prvi veći grad gdje sam bio, ja sam se osjećao kao da sam iz malog gradića.. Gledaš lijevo, desno, kako, šta, sve toliko veće.. ne bolje, nego jednostavno glomaznije, šire.. tačno imaš osjećaj da dolaziš iz mnogo manje sredine.
A onda kad posjetiš London, e onda ti je Beograd jedno obično selo.