cemo da nadoknadimo.

Anestezija wrote:Nisi trebo pumpu iza kuce ostavljat
tobejarabbiprha wrote:izdrkaj ga dok je jos frisko...
dezurni_ucenik wrote:
Ne govorim o sebi.Vec o iskustvima drugih.A i ima malo one urbane legende.Neki lik pusio cigaru i drko u isto vrijeme.Udje mu stara u sobu,on u brzini sakrije cigaru al nastavi drkati i rece njoj "Ne pusim mama ,Boga m'".
prha wrote:izdrkaj ga dok je jos frisko...
klaki wrote:Je li veci tebi ili starom ti?
Sljedeći put traži ceneraJordan97 wrote:Ljudi nisam trol, majke mi.Imam 16 godina, sin jedinac i danas mi tata od cijelog jutra govori kako trebam izac vani, kako sam stalno u kuci, dosta sam ocjena popravio u drugom polugodistu, ali trebam se malo aktivirati fizicki
I natjera on mene, dadne mi petaka za koka kolu, tiket i neku cokoladicu.. bio vani, basket, nebitno sad, vratio se ranije..
Da otvorim.. zakljucano, a vidim auto ispred, nisu nikud otisli.. kontam sta je ovo.. odem iza kuce, da uzmem pumpu da naduvam loptu, i onda kroz garazu udjem u kucu (imamo i ta vrata, ona se ne zakljucavaju).. i udjem ja, cujem neke zvuke.. vice tata kao "SVE SVE.. SVE CEMO NADOKNADITI"![]()
![]()
![]()
Hop hop.. ja pred roditelje, a oni na gomili.![]()
Tata se zajapurio, sav znojav, mama spustila glavu, mene sramota.
Znam da su ljudi i da to svi ljudi rade, normalno.. ali mi situacija cudna, nikako da tu scenu izbrisem iz glave. I nekako nam se odnos poremetio, kad sam ih vidio tako ne znam sta da kazem.
Nemamo mi problema, ali nekako je sad situacija "napeta", nije nikako prirodna. Sta raditi, kako preci preko ovoga? Ja bi najradije da se zaboravi, ali tesko.